גברים

Mr Darcy

New member
Even Shakespeare once wrote

Gods grace fall upon big breasted girls ". Show the guy some mercy.

Taz39

New member
נשים...

את מעדיפה שהוא יבוא ישחק איתך משחקים...יגיד לך כמה את חכמה ואיזה עיניים יפות יש לך...יעשה מה שיעשה וילך...אז הוא יהיה מניאק בן זונה...תסתכלי על זה שהוא היה כנה איתך...לא שלל קשר רציני...מה לעשות שציצי גדול ויפה עושה לנו את זה...לפחות להסתכל... וברוך השם את לא מסתירה אותם...אז איפה פה הבעיה בדיוק.. לנתק לדעתי זה הרבה יותר מעליב מאשר להגיד את האמת... טאז - שחושב טיפה שונה..

גלי 1970

New member
למה זה צריך להיות שחור\לבן?

אם הוא באמת רוצה להכיר אותי(גם אם מה שגרם לו להתחיל איתי זה הציצים) אז שיכיר אותי,ולא יגיד לי שהסיבה שהוא מתעקש זה הציצים שלי,הרי ברור שלא יהיה לי עניין להכיר אותו אחרי מה שאמר. הוא הרי ציין שהוא מאוד רציני....אז מי שבאמת רציני לא אומר את מה שאמר. אני מעריכה יותר גברים כנים שאומרים ישירות שהם לא מחפשים קשר רציני מאשר אלה שמשקרים,איתו זה היה...אני רוצה קשר רציני...אבל הוכיח מהר מאוד שזה לא מה שהוא רוצה.

3שרונית

New member
רק אנחנו מחליטים באיזה צבע החיים

מה שאצל האחד אפור אצל השני ורוד... ובעניין הבחור מה אם אחרי זמן מסויים כשהיה מתפתח קשר הוא היה אומר לך ...התחלתי איתך בגלל הציצים שלך..... גם אז היית מגיבה בפרידה, ניתוק וחסימה?? נדמה לי ,כמו שמישהי אמרה כבר, שלא משנה מה הוא היה אומר היית מוצאת סיבה למה לא, לפעמים אנחנו (במודע או שלא) מתעקשים ומתעקשים כדי לשמוע ממה שאנחנו רוצים כדי שתהיה לנו הצדקה ללמה לא ....במקרה הזה, כך נדמה לי, הכנסת את הבחור לפינה והוא לתומו חשב שמשפט כזה א. יכניס קצת הומור ב. יגרום לך להבין שהוא לא כמו "כל הגברים". תני לעצמך קצת זמן...וכשמפלס מצב הרוח יעלה תפני אליו.

3שרונית

New member
אכן פורחת...

תיקנו את הגנרטור בכפר אז אני פה......
שלומך יקירתי??????

הכל בסדר בת מיעוטים

יפה שלי :) עד שהתחלתי להתגבר על ההעלמות שלך את צצה? צ'טערת זה אומר שאת לא יכולה להעלם שוב :)

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gifטוב,אולי

לא יודעת,אני לא אוהבת לשמוע שמחפשים להשכיב אותי

tzurtzur

New member
מתוקה

אז אולי את לא אוהבת לשמוע את האמת. אם את מושכת, אין גבר בעולם שלא ירצה להשכיב אותך. אז הוא הוציא את המחשבה מהפה. טקט אין לו, אבל כנות.. חבל על הזמן.

t o t a l

New member
כנות וישירות

דווקא עושים לי את זה. כל אחד שרוצה לצאת איתך, ירצה קודם כל להכניס אותך למיטה. [אם את מוצאת חן בעיניו]. מי שאומר לך אחרת סתם צבוע.

לדעתי

כנות ויושר אלה הדברים הכי חשובים וטוב שהוא אמר את אשר אמר, ככה יכולת לראות בדיוק לאן הרוח נושבת ומה בדיוק המטרה שלו.

../images/Emo4.gif

בגלל שאמר ציצים יפים...את כבר יודעת מה המטרה שלו? דרך אגב ציצי אפשר להגיד יפה רק אחרי שירדה החזייה....

השאלה

איך אומרים ומתי אומרים. ולפי מה שגלי כתבה הוא אמר את זה אחרי ששאלה אותו למה הוא כל כך מתעקש.

magenta73

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלך...

בסדר, קצת חוסר טאקט, אז מה... אני הייתי צוחקת... או עונה משהו סרקסטי...לא יותר מזה... יש כאלה שמה שעושה להם את זה זה העיניים, לאחרים הישבן, לאחרים כפות הידיים ולאחרים הציצי. סבבה. אשריהם. תמיד מתחילים קשר כאשר יש משיכה פיזית. זה חוק מספר אחד. את יודעת את זה יופי. וזה גם לא שאת צנועה והולכת עם גולפים, כן... את מודעת לכך שיש לך חזה יפה ואת משתמשת בו. וזה בסדר, וזה מקובל... אז מה הבעיה?

גלי 1970

New member
יש הבדל...

זה שאני הולכת עם מחשופים לא אומר עליי כלום,אם גברים מפרשים את זה אחרת וחושבים שיהיה להם קל איתי,טועים. ושוב כמו שכבר הגבתי קודם,בחור שחושב להכיר למטרה רצינית,לא יזרוק לי שהוא מעוניין להכיר אותי בגלל הציצים שלי,ואם כן...אין לי עניין בו

magenta73

New member
לא אמרתי שזה אומר עליך משהו.

אמרתי שאת מודעת לכך שיש לך חזה יפה, וגברים נמשכים לזה. ושוב... גם אמרתי שזה לגיטימי. לכל אחת יש את הפלוסים שלה שבהם היא משתמשת ליצירת תשומת לב גברית, וזה לגיטימי. כל מה שזה אומר עליה זה שהיא מעוניינת למצוא גבר...ולמצוא חן בעיני הגבר אם לסקס או לחתונה, זה לא האישו. שוב, לדעתי, הוא באמת פשוט חסר טאקט, ומה שהוא ניסה להגיד זה שבסופו של יום, אם לסקס או אם לחתונה, משיכה פיזית זה דבר חשוב והוא נמשך אליך. ואת כנראה במצב קצת רגיש מידי, שגם דברים כאלו מעלים לך ת'סעיף... וגם זה, האמת, לגיטימי...

../images/Emo13.gif

ממי הוא קצת חסר טאקט אמנם אבל אם היית במצב רוח אחר היית מגיבה אחרת.. יש משהו במה שאמרה לך צורצור נדמה לי..לגבי העובדה שברגע שמופיעות תמונות זה טבעי שזה הדבר הראשון שרואים...ואין בזה שום דבר רע...רק שגבר חכם עם טאקטיקה נכונה אולי פשוט לא יודה בזה.. אני לא חושבת שאני צריכה להסביר לך או לתרץ לך כלום. את פשוט בתקופה לא משהו..זה הכל בסדר, מותר לך, לפעמים נגמר הסוס, או שהוא רוצה לנוח אז קחי לך הפסקונת ותחזרי עם כוחות מחודשים אחורי זה :)

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gif

טוב אולי אני מגזימה,אני באמת בתקופה לא טובה וכועסת על כל דבר.... אבל עדיין,איך החצוף הזה אמר לי את זה.... מרימה ידיים:)

למעלה