גברים

גלי 1970

New member
גברים../images/Emo4.gif

הכרתי בחור באתר דייט,עברנו למסנג'ר,אחר כך טלפון...היות ושבוע שעבר הייתי בלי מצב רוח וסבלנות,הסברתי לו שאני לא בתקופה טובה ולא מעוניינת כרגע להיפגש,אני לא אהיה נחמדה ואין לי סבלנות לכלום,והוא מצידו ניסה לשכנע אותי שדווקא עכשיו אני כן צריכה זוגיות.כן צריכה מישהו שיעודד וישפר לי את המצב רוח.בהתחלה היה מאוד נחמד והתעקש שאנחנו כן צריכים להיפגש,ואולי הוא האחד ובלה בלה... ואז,אחרי שיחה די ארוכה שכמעט הצליח לשכנע אותי,שאלתי למה הוא מתעקש? למה הוא צריך את זה עכשיו?להתמודד עם מישהי במצב שלי ... ענה לי "בגלל שיש לך ציצים יפים"
אמרתי לו שעכשיו אני בכלל לא רוצה להכיר אותו,אין לי עניין להכיר בחור שרוצה להכיר אותי "בגלל ציצים יפים" שהוא אפילו לא ראה, אמר שהוא לא ישקר כמו כולם,ויגיד לי כמה העיניים שלי יפות,וזה שהוא אומר את האמת זה לא פייר מצידי לפסול,כי הוא התחיל איתי אולי בגלל הציצים אבל ישאר או לא ישאר איתי בגלל מי שאני אחרי שיכיר אותי. אמרתי שאני לא מעוניינת,ניתקתי את השיחה וחסמתי אותו ומחקתי במסנג'ר ומחקתי את הכרטיסים שלי באתרי היכרויות בינתיים,היות ואני לא בתקופה טובה כרגע ואין טעם רק לדבר איתם כשאני חסרת סבלנות.לא לעניין להתחיל משהו אם אני לא מוכנה להיות שם ב 100%

ד נ י ת3

New member
בובה...

לא.. הוא לא רצה להתחיל משהו, וגם אם את לא היית שם ב-100% זה לא ענין אותו. הוא חיפש סטוץ, ולא קשר - מערכת יחסים. "ציצים יפים"???? כאילו???? נו.. באמת... אם הוא היה רציני, ורצה למשוך אותך לכיוון שלו - המינימום זה לשאול למה את בתקופה כלכך קשה, להציע לך כתף, תמיכה, לעזור, לתת לך לשפוך. ועוד משהו - הוא לא ישקר כמו כולם (????) ויגיד לך שהעיניים שלך יפות? כאילו??? מה???? לא כולם מחפשים ציצים ועיניים יפות. יש כאלה שמחפשים עומק. טוב שחיפפת אותו.

גלי 1970

New member
הוא התעניין...אם לא הובנתי אז....

הייתה לנו יותר משיחה אחת הוא יודע מה מצבי,סיפרתי לו הכל,הוא היה מאוד נחמד בהתחלה ועודד אותי. ואני אמרתי שכרגע אני לא רוצה להיפגש כי אני לא נחמדה בימים האחרונים. הוא אמר שהוא לא מחפש סטוץ והוא מאוד רוצה להתחתן,וכמה הוא רציני... מאוד התאכזבתי מהתשובה שלו בסוף,כבר כמעט האמנתי שהוא באמת רציני ונחמד אבל ברור שמי שאומר כזה דבר הוא לא רציני.

ד נ י ת3

New member
מה אומר לך...

מתוך הנתונים שנתת לי, הוא נשמע חרטטן מקצועי. ולא כולם כאלה. (יש תקווה
)

ליבית1

New member
../images/Emo4.gifאני חושבת

שאם לא היית בתקופה "לא טובה", יכול להיות גם שהתגובה שלך לא הייתה כל כך קיצונית, מה שכן, בן אדם שמתבטא ככה, לא שווה את האנרגיות שלך, אולי את צריכה באמת קצת חופש, קצת להתחבר לעצמך, ולמצוא את הטוב בחיים שלך, בלי קשר לזוגיות, רק את ועצמך.... מאחלת לך למצוא את הטוב הזה ואז לפתוח את הדלת בחזרה

צ'מעי :)

יכול להיות שזה באמת לא הזמן שלך, אבל, לא יודעת מה הקשר שלך איתו ואיך סגנון הדיבור, אבל לפעמים דברים נאמרים מתוך מבוכה יותר מאשר ברצינות המשוייכת אליהם. יכול להיות שהדברים נאמרו במסגרת צינית משהו, ז"א למה אני? למה עכשיו? למה מתעקש? - בגלל הציצי שלך, שלא תחשבי שאני מעוניין בך ותתפסי תחת... או משהו ציני / סרקסטי אחר, ויכול להיות שאכן הציצים שלך עשו לו משהו, אבל כשתכירו פנים מול פנים הוא ימצא את הלב שמאחורי הציצים. כבר היו דברים מעולם, זה לאו דווקא מצביע על שטחיות או חרמנות של מישהו. אולי אני נאיבית, אולי החשיבה שלי שונה, אבל ביננו, כמו שלא תיפגשי עם מישהו בלי תמונה, החיצוניות מוד חשובה למשיכה הפיזית, ואם זו הדלת - אז ניחנת בצרור מפתחות. עדיף מאשר מישהו שישכנע אותך שהוא מעוניין באישיות שלך, ואז הקשר יעבור להיות קשר על בסיס מיני בלבד במסווה של עניין רציני. זו דעתי :)

גלי 1970

New member
לא הייתה ציניות בשיחה

לא מחמיא לי שרוצים להכיר אותי בגלל שנידמה להם שהציצים שלי יפים.נכון שחיצוניות חשובה,הוא גם אמר שכמו שאני רוצה בחור גבוה\עיניים ירוקות\נמוך או כל דבר אחר, הוא רוצה בחורה עם ציצים יפים.זכותו אבל..אני לא רוצה שמישהו ירצה לצאת איתי בגלל הציצים שלי.

ליבית1

New member
את לא צריכה...... ../images/Emo13.gif

נכון מאוד שחיצוניות חשובה, אבל בטח שלא בתור משפט פתיחה ובטח שלא בתור "תנאי"....

תגידי...למה את בחרת בו מכל הגברים

באתר...אולי כי היה לו איזה תכונות פיזיות שאהבת?? קשה להאמין שבחרת בו בגלל הפינימיות שלו... עם כל הצער לחוויה הלא נעימה שעברת נשמע לי קצת צביעות לדבר על "גברים" ככה...אפשר לחשוב שאתן כל כך רוחניות

ליבית1

New member
אף אחד לא מתיימר להיות רוחני

אבל אתה חייב להסכים שהבוטות הזו לא עושה רושם כל כך טוב, נכון? וחוץ מזה, שאין בעיה להכריז שהבן אדם אוהב ציצים יפים, זה בסדר, אבל זה כמו שהיא תגיד לו שאם אין לו 30 ס"מ היא לא יוצאת איתו.....

גלי 1970

New member
לא אמרתי שחיצוניות לא חשובה

מאוד חשובה. בחרתי לענות לו כי הוא ניראה נחמד,גם בשיחות היה בהתחלה נחמד. אבל באמת,מה זו התשובה המעצבנת שענה לי?

קצת בוטה....אם זה מה שמפריע לך אז

סבבה..תעיפי אותו. אבל אם את חושבת שזה לא מה שעובר בראש לכולם - נשים גברים וכל מה שבינהם אז זה קצת מוזר בעיני.

LiRoNiTA

New member
יש דבר כזה שנקרא "טאקט"

ואת זה אין לבחור עליו גלי מדברת. אין פסול בזה שהוא אוהב ציצים, אבל יש דרך וזמן להגיד את זה.

רק אני חשבתי שזה משעשע?

אז מה אם הוא התחיל איתך כי יש לך ציצים יפים? תארי לך את עם פושאפ ומילוי ובאמת יש לך 65A את היית זאת שצוחקת אחרונה. אני חושבת שזה אפילו היה חמוד, אם הוא היה בן 22.

tzurtzur

New member
ציצים

אחרי שהסתכלתי שוב ושוב בכרטיס שלך אני חייבת להודות שמה שהכי בולט שם זה.. בלונד וציצים
ואני לא מתכוונת לפגוע או להעליב חלילה, אני רק מציינת עובדה. יש לך ציצים יפים ומרשימים ואת לא ממש ממהרת להחביא אותם, אלא להיפך את דופקת מחשופים שהלסת נופלת, אז כשאת באה (גם זה באה וירטואלית) לנהל שיחה עם גברבר זכר אל תצפי שהוא יסתכל על העיניים היפות שלך (והן יפות אבל מה לעשות הציצים מושכים תשומת לב רצינית) או על האופי שלך, כי זאת התחסדות. אם את מחפשת מישהו רציני או סתם חבר טוב לדבר, שתהיה איכות בקשר, לא משנה אם זו חברות או ידידות, כל עוד את לא בקטע של לז@##$$% אותו (וזהו), אני הייתי מציעה לך לא לחשוף את עצמך כל כך מהר. זכותך להתלבש איך שבא לך אפילו ללכת עם בגד ים לדייט ,זה סבבה, השאלה מה את מצפה שיקרה שם. לצפות מגבר שיסתכל לך לתוך הנפש עם מחשופים מטריפים כאלו זה קצת מתחסד.

n12345

New member
גלי את מבולבלת.....ונראה שבלבלו ...

אותך יותר כאן......הבחורים והבחורות עם התגובה שלהם.... זה שקוף שהוא מצא חן בעינייך..... וכנראה גם על פי תמונה ..הרי לא שוחחתם הרבה .... אבל הוא לא בוגר במיוחד כי יש דברים שלא אומרים....... וצר לי לאכזב אותו אבל גם השדיים הכי יפים שראה אי פעם אם ראה הבחור ואני בספק (-: בסופו של דבר כח הכבידה משפיע גם עליהם that's life אז אם הוא לא אוהב את מי שמאחורי ה"ציצי" תהיה לו בעיה גדולה בעתיד

למעלה