גברים../images/Emo4.gif
הכרתי בחור באתר דייט,עברנו למסנג'ר,אחר כך טלפון...היות ושבוע שעבר הייתי בלי מצב רוח וסבלנות,הסברתי לו שאני לא בתקופה טובה ולא מעוניינת כרגע להיפגש,אני לא אהיה נחמדה ואין לי סבלנות לכלום,והוא מצידו ניסה לשכנע אותי שדווקא עכשיו אני כן צריכה זוגיות.כן צריכה מישהו שיעודד וישפר לי את המצב רוח.בהתחלה היה מאוד נחמד והתעקש שאנחנו כן צריכים להיפגש,ואולי הוא האחד ובלה בלה... ואז,אחרי שיחה די ארוכה שכמעט הצליח לשכנע אותי,שאלתי למה הוא מתעקש? למה הוא צריך את זה עכשיו?להתמודד עם מישהי במצב שלי ... ענה לי "בגלל שיש לך ציצים יפים"
אמרתי לו שעכשיו אני בכלל לא רוצה להכיר אותו,אין לי עניין להכיר בחור שרוצה להכיר אותי "בגלל ציצים יפים" שהוא אפילו לא ראה, אמר שהוא לא ישקר כמו כולם,ויגיד לי כמה העיניים שלי יפות,וזה שהוא אומר את האמת זה לא פייר מצידי לפסול,כי הוא התחיל איתי אולי בגלל הציצים אבל ישאר או לא ישאר איתי בגלל מי שאני אחרי שיכיר אותי. אמרתי שאני לא מעוניינת,ניתקתי את השיחה וחסמתי אותו ומחקתי במסנג'ר ומחקתי את הכרטיסים שלי באתרי היכרויות בינתיים,היות ואני לא בתקופה טובה כרגע ואין טעם רק לדבר איתם כשאני חסרת סבלנות.לא לעניין להתחיל משהו אם אני לא מוכנה להיות שם ב 100%
הכרתי בחור באתר דייט,עברנו למסנג'ר,אחר כך טלפון...היות ושבוע שעבר הייתי בלי מצב רוח וסבלנות,הסברתי לו שאני לא בתקופה טובה ולא מעוניינת כרגע להיפגש,אני לא אהיה נחמדה ואין לי סבלנות לכלום,והוא מצידו ניסה לשכנע אותי שדווקא עכשיו אני כן צריכה זוגיות.כן צריכה מישהו שיעודד וישפר לי את המצב רוח.בהתחלה היה מאוד נחמד והתעקש שאנחנו כן צריכים להיפגש,ואולי הוא האחד ובלה בלה... ואז,אחרי שיחה די ארוכה שכמעט הצליח לשכנע אותי,שאלתי למה הוא מתעקש? למה הוא צריך את זה עכשיו?להתמודד עם מישהי במצב שלי ... ענה לי "בגלל שיש לך ציצים יפים"