גברים 2013 !!!

שירלי1972

New member
גברים 2013 !!!

יכול להיות......
לאור הנסיון העשיר בעולם הדייטינג\יחסים שרכשתי (בלית ברירה), יש לי סברה חדשה .
סליחה מראש אם אני פוגעת בכמה גברים "נורמליים" אני אכין את השכפץ שלי...
אבל,
זה הולך ככה!
כמעט ואין גברים נורמליים בגילאי ה-40 ו....
מי שעבר גירושין זה ברוב המקרים לא כי הוא הצטיין במשרת הבעל האידיאלי.
הרי בעל וחבר כזה טוב לא היה נזרק מחוץ למסגרת חמימה ובייתית נכון??!
ולא, הנשים לא תמיד כאלה מושלמות זה נכון...
משהו בטרואמה של הגירושין ברוב המקרים משאיר אותנו הרבה פחות פתוחים לאהבה וחשיפה.
ונכון, יש יוצאים מן הכלל (ואילו רק לשם האופטימיות), כאלה שבאמת רוצים סיכוי באהבה , אחרת, טובה ובריאה ומזינה.
אבל איפה הם??!
מה שאני פוגשת זה גברים אימפוטנטים רגשית, לא סגורים על עצמם, לא יודעים לחיות, מפחדים ממסגרות.
גברים יקרים! יש לחיות שזה בסדר. לנשום ולהיות בריא. לתפקד, ללכת לעבודה, לראות את הילדים. ואלו הם חיים ללא חיות.
ויש לדעת לחיות. וזה משהו אחר.
זה שדרוג של חיים אפורים.
לאהוב ולהיות מאושר .
כמה כיף שמישהו מחכה לנו בסוף היום ומת לראות אותנו??!
כמה כיף להתנשק בלהט שעות....
כמה כיף להתכרבל מתחת לפוך ביום סגרירי....
להישען ולהיתמך ולתמוך אחד בשניה כשלא הכל זורם בחיים.
ליטוף והערכה, וסתם מילה טובה ...
אבל איפה ישנם עוד גברים כאלה??! אני אשמח לדעת.
מהאופטימית המאוכזבת!

sani48

New member
כניראה שכל האנשים שיצאת איתם

לא מחפשים את אותם דברים שאת מחפשת,או שפשוט לא היה בנכם התאמה,יש כאלה באמת יש להם טראומה מהנישואין הקודמים שלהם,משהו שהשאיר כל כך הרבה צלקות שהם כבר לא מעונינים בזוגיות יותר(לפחות לא כרגע),אבל יש כאלה שכן בשלים לזוגיות חדשה,ומחפשים בדיוק מה שאת מחפשת,אז על תתיאשי,אתרי הכרויות לפי דעתי זה לא האופציה הכי טובה(קראתי שרשמת ללימור שאת בודקת באתרי הכרויות),ויהיה לך קשה למצוא מישהו רציני שם,כך שמציע לך לבדוק עוד אופציות(תרשמי לאיזה חוג חדש שמושך אותך כמו סלסה למשל,ותצאי גם בכלל כמה שיותר שיכלו לראות את הפרצוף היפה שלך בכל מקום
),דרך אגב לגבי מה שרשמת-הרי בעל וחבר כזה טוב לא היה נזרק מחוץ למסגרת חמימה ובייתית נכון?? אז לפי מה שאת מתארת,רב הבחורות הן צדיקות,וכל מיקרה של גירושין שקורה זה באשמת הגבר?
אם כן,אז כמובן שזה לא נכון,וכל מה שאת אומרת תקף גם לכוון השני,ויש גרושים שהם אחלה אנשים(כמו שאת אחלה בחורה),ופשוט נפלו על הבחורה הלא נכונה(שלא היה בנהם התאמה,או שהיא פשוט לא ידעה לעריך אותם כמו שצריך ולקחה אותם כמובן מאליו)אז תיהי סבלנית,תמשיכי להיות אופטימית,אבל בלי יותר מדי ציפיות,ככה גם תתאכזבי פחות,ואם יגיע האחד הנכון,אז בורכת,שיהיה בהצלחה נשמה יפה

שירלי1972

New member
אני מאוד ברורה

אני מאוד ברורה עם האנשים שאני יוצאת איתם, ולצערי רובם מחפשים רק סקס, זה נהדר ויפה רק שאני מעדיפה מסגרת עם אהבה. ממה שאני רואה זה רק גברים מתוסבכים...עד כדי כך שאני שואלת את עצמי אולי אני הלא בסדר בעולם משוגע כמו היום. אבל, תודה על התמיכה וההבנה. שבוע ראשון שאני בפורום בכלל, ובהחלט נעים לשמוע את "דבר העם".

sani48

New member
גבר שהיה נשוי

למישהי שהוא לא היה איתה מאושר,במשך שנים רבות,זה טיבעי שהוא ירצה קצת חופש מבלי להיתיחב לאף אחת,זה לא אומר שהוא מתוסבך,פשוט יש לו ציפיות שונות ממך כרגע(דרך אגב אני מדבר באופן כללי,יכול להיות שאלה שאת פגשת כן מתוסבכים)אבל יש כאלה שכבר הספיק להם החופש שלהם,ומחפשים שותפה חדשה לחיים,באתרי הכרויות יהיה לך קשה למצוא אחד כזה,כי יש שם אוירת בית זונות(לפחות מהנסיון שלי מלפני שנים רבות),אז תבדקי גם כל אופציה אפשרית אחרת,תצטרכי להיות סבלנית פשוט,ובנתיים להנות מהחיים גם ככה,בעיקר ממהילדים המקסימים שלך,שהם יותר חשובים מכל דבר אחר
,שיהיה בהצלחה,ואם את צריכה משהו,אנחנו פה תמיד בשבילך

שירלי1972

New member
תודה sani48.

תודה למילים מנחמות אלו.
אני מבינה את ההיגיון ממה שאמרת בחן רב.
וכן, תודה על האכפתיות.

birdyblue

New member
זה בסדר גם אתן לא כאלה מושלמות גם בשנת 2013

חלקכן או רובכן גולד דיגריות
רובכן נצלניות (אם מבחינה כלכלית או רגשית או נפשית)
אתן לא רוצות את ההוא שנכון הוא לא מושלם מבחינה חיצונית ונכון אין לו כריזמה או חוש הומור מפותח או ו\או רחמנא ליצלן אין לו את אותה משרה שמכניסה הרבה כסף.אבל מה
אותו בחור ממוצע שיכול בפוטנציה להיות החבר הטוב הבעל הדואג הבן זוג שלו אתן ייחלות כל כך אבל אתן איפלו לא מוכנות לתת לו צ`אנס למרות שברוב המקרים הבחור כן מעוניין.
אז חאלס להאשים רק אותנו הגברים גם אתן לא כאלה מושלמות ולא כזו מצאיה במיוחד אחרי גיל 30.
גם לכן יש מטען (חורג) שאתן סוחבות ,גם אתן לא מושלמות.
אני אם אתרי הכרויות סיימתי "נשרפתי יותר מדי פעמים שם. לא שיש לי יותר מדי הצלחה אבל את החוויות שעברתי שם אני לא מוכן לחזור עליהן.

The Heretic

New member
למה שמישהו יתפשר גם אחרי גיל 30?

צודק אין מושלמות היום אבל לא מבינה אתכם למה צריך להתפשר, מי שמחפש בשר טרי עדיף לדפדף אותו הלאה ומהר. או גולד דיגרית גם יכולה באמת לחלום.
אפילו שבסטנדרטים שלה היא תצטרך נס.
יש פחות 'היצע' ואולי יותר קשה למצוא אבל להתפשר?!

שירלי1972

New member
נכון

לא אמרתי לרגע שאנחנו מושלמות. לא תמיד הכוונות טהורות משני צידי המתרס. במקרה שלי אני יכולה להגיד שניסו ל"קנות" אותי(ולא כי אני כזאת טופ מודל, מספיק שאני אישה), קיבלתי כל מיני הצעות מיניות הזויות, ואותי זה פשוט דוחה. ושכל אחת תעשה כראות עייניה. אז כן, נחמד לנו לצאת עם מישהו שיש לו קצת כסף לחיות, פעם בשבוע מסעדה, סרט קולנוע....חו"ל אפילו פעם בשנה. אז מה? אני לא מחפשת מממן, או השלמת הכנסה, זה בסדר להעדיף מישהו שקצת "נוח" לו בחיים רק בכדי לבלות קצת ושלא יכאב לי הלב על הוצאות בילוי בסיסיות שכאלה. ואיך זה ניצול ??! שני הצדדים נהנים .לרצות לאהוב ולהיות נאהב ??! מהצד השני וכמו שאמרתי אתם הגברים (טוב גם לא מעט נשים בימינו) מחפשים בעיקר סקס! וחבל שרובכן שכחתם גם מה זה להרגיש קצת יותר תוכן ועומק!

בבית אבות.

נשמע מכל דבריך שאת פשוט צריכה לעבוד על עצמך
כדי למשוך משהו אחר. את לא תתקני את העולם וסביר להניח
שאף אחד לא ישתנה בשבילך אם הוא לא רוצה את זה בשביל עצמו.
כשאת תשתני אולי גם יגיע מישהו שונה מהתיאור. אף אחד לא יתן
לך תשובה קלה כמו לכי לפארק עם חופן גרגרים, שבי בנחת ותאכילי
ציפורים עד שיגיע מישהו. תעבדי על עצמך קשה גם בגילך ותשתני.
כרגע רק חולקת איתנו קיטורים ורצון למשהו מוגמר וסגור על עצמו
כשאת לא מצליחה אפילו לנתק גלגלים מהמסלול אל האויר..

ציטוט של "גברררררר?!?!":
'פעם כולנו אהבנו להתנשק, כמה שיותר בלי הפסקה, ואז מישהי ירדה לנו...'

שירלי1972

New member
"לעבוד" על עצמי??!

אני תמיד בעד להיות פתוחה וקשובה, וכך אדם נאור בדיוק צריך להיות. אבל משתמע מה"לעבוד " על עצמך....שמה? אני איזה פרובוקטורית ובעלת התנהגות מינית מוחצנת שמושכת אליה כאלה הצעות??! אז לא! ההצעות המיניות רובן מאתרי היכרויות שכל מה שצריך זה פשוט דופק ושיהיה לך את הדבר הזה שנחוץ בשביל שתיקראי אישה. וכן, עייפתי מלשנות את העולם אני רק מנסה להבין אותו ואת כלליו המשתנים ולחיות עימן בשלום. אני כבר מזמן ירדתי מהציפיות שלי מר בנימין היקר, כך שאני לא מנסה "לשבור" זכרים כמוך, אלא לבנות ולהיבנות ביחד.

שירלי1972

New member
לבחירתך או שלא

אני פשוט חולקת את הירהורי בעיני רבים, זה הכל (ואתה לא חייב להיות חלק מהצופים\מגיבים , לבחירתך.) . ואיזה "עבודה" אישה צריכה לפי דעתך לעשות עם עצמה עד שתזכה בגבר האיכותי שבו תחפוץ??? לא כי אתם ממש גביע האליפות....יצירה מופת מושלמת!

את פותחת שאלה

אם את רוצה רק מחמאות וחיזוקים אולי תפני לפורום שיחת נשים.
כרגע את נשמעת ממש ממורמרת ומקטרת ומכלילה וזה לא מוביל
לשום מקום. ככה את תפני לגברים עם בעיות הם ינסו לפתור אותן
ככה אנחנו עובדים. לשחק בפיפי וקקי ולהגיד הגברים אתם ואתם
ממש מוביל לתוצאות טובות.
ואישית לדעתי את צריכה להרגע כדי להיות נגישה וקלילה לתקשר
ומערכת יחסים. ובסוף סיימתי כי להרהר את יכולה גם במקלחת.

Megie

New member
זה נורא כוללני

ואדגיש זאת-למרות שנתת מקום ליוצאים מהכלל הקיים לדעתך, שתיארת כאן.
אני מאחלת לך את הגבר הזה שאת מחפשת, אין לי ניסיון עם גברים בגלאים האלו, וככל הנראה-גם נשים בגיל כזה- פיתחו לעצמם סגנון חיים אישי ונוקשה אשר עלול לפגוע ביכולת ליצור מערכת זוגית גמישה, עם פתיחות לשינויים.
בעייני, לרשום את מה שרשמת על גבר גרוש- מרתיע ומרחיק ממך, שדווקא באופן כללי הצלחת להעביר את החום העצום שיש לך להעניק.
גבר גרוש- יכול להיות כזה גם מבחירה שלו בתוך נישואים קשים.. ובאותו משקל, יכולה להמצא אישה ש"נזרקה" בגלל הקושי בחיים איתה.
דווקא, אני מעריצה אנשים שהצליחה להפר מסגרת כמו נישואין- כרצון לחיות טוב יותר, ולא להשאר רק כי יש חוזה מחייב.

לדעתי, כמו שאמרו קודם- את פשוט לא מתנהלת, ככל הנראה מול האוכלוסיה הנכונה,שגם זאת שאלה ללא תשובה ודאית, הרי בסופו של דבר- קיימת סבירות שהגבר שלא התאים לך- יתאים כמו כפפה לאחרת.

לסיום,אומנם אני לא מכירה אותך אישית ומעלה את זה רק כדי לעזור... מקווה שהנקודה הזאת לא תפגע בך ולא תראה לך כשופטת, כי זאת ממש לא המטרה שלי.
בעצם, אולי תנסי לעשות בדק בית- ולבחון את עצמך, אולי לא יש משהו, שפוגע ביכולת שלך להצליח עם אותם גברים, משהו בזווית הראיה-או דפוס זהה אשר מוביל לכשלון במערכות היחסים השונות..?
הרי, לא ייתכן שתמיד החברה מהווה את הבעיה, לעיתים.. הבעיה באנו ואם לא נפתור, זה יפגע בנו כל הדרך, כי תמיד נחפש את השני..
"הפוסל במומו פוסל" ולפעמים זה רק חוסר מזל בהכרות עם האנשים שלא שווים אותך ובאמת מייצגים את פחות איכותי, למרות שסטטיסטית, לצאת לכל כך הרבה דייטים, ולהגיע למסקנה אחידה לכולם, מוביל לתהיה שהעלאתי..

בכל מקרה, מאחלת לך את הטוב ביותר, את זה שיעניק לך את כל מה שאת מחפשת בזוגיות

שירלי1972

New member
ונשאלת השאלה- אולי אני זו הקשה......??

נהניתי לקרוא אותך megie . אני בהחלט עושה בדק בית, וכן, יכול להיות שלמרות שאני חמימה ובייתית ורגישה לסביבה ועם יכולת נתינה , עדיין אני לא מתחברת לכל אחד. ולא עם כולם נוצרת כימיה. עדיין היו לי מספיק דייטים והצעות הזויות וזה פשוט מביא לשלב של תיסכול. .תודה על האיחולים וכבר יצא לי החשק המין הגברי לשלב זה....תודה.

Megie

New member

ראשית, אני מתנצלת על השגיאות לאורך הכתוב.
לקח לי חצי יום לרשום
..פשוט כי זה נעשה במהלך העבודה מהמכשיר הסלולרי-וקצת קשה לנוע בו בכדי לבחון את הכתוב.

שנית, אני- באיזשהו מקום, בכל זאת מאמינה שזה יבוא... למרות הייאוש, שכנראה בלתי נמנע...מי לא היה נשבר?!
ובכל זאת, כל כך הרבה נתינה-בלי האדם הנכון, זה פספוס לכל הדעות.

הלוואי שהגבר המיוחל פשוט ימצא את דרכו אליך-בעצמו.

המון בהצלחה יקירתי!

marioForever

New member
טיפה בעייתי... אבל לא מסכים...

תראי, אני אישית לא אוהב לתת סטיגמות ה"בעל האידאלי"
כי לכל אחד יש את הבעל האידאלי שלה,

בחברהשלנו, אין דבר כזה, הבעל האידאלי,
אבל ברצינות עכשיו, טיפה פחות פמיניסטיות וטיפה יותר אמון באנשים ,
סריוסלי,
לא כל מי שעבר גירושים הוא לא הצטיין באף משרה,
החיים זה דבר כל כך מסובך, וגירושים יכולים לנבוע מכל כך הרבה סיבות ובדרך כלל זה בגלל חוסר התאמה בין בני זוג, לאורך שנים שהחיים שלהם השתנו, אבל זה לא בגלל שהגבר דפוק....

יש נשים שאוהבות כל מני דברים, ויש גברים שאוהבים כל מני דברים,
יכול להיות שמה שאת ראית מנקודת מבט שלך קרה בדרך אחרת לגמרי מנקודת מבט אחרת,

ואולי שבאמת לא פגשת את הגברים הנכונים, אבל זה שטויות להגיד שכל הגברים מעל גיל 40 הם אכזבות, כי ברגע שאת מרימה את הידיים מגברים, גם הם מרימים את הידיים ממך

אולי כדאי שיותר תפתחי את הראש, תכירי אוכלוסיה אחרת ממה שאת מככירה, ותתחילי להאמין, כי אולי אם את תאמיני באנשים , אנשים יאמינו בך, ואז יכול להיות שיהיה יותר טוב.. לא יודע..

למעלה