זה שמישהו חזק יותר פיזית, זה לא אומר שזה לא אפשרי לשעבד אותו
בתמונה עם הגבר שמשועבד על ידי אישה, נדמה לך שהאישה יותר חזקה מהגבר? כמובן שלא, טכנית הסיבה העיקרית שהיא הצליחה להשעבד אותו זה כי הוא נתן לה לשעבד אותו, וכמובן שיש גם נשים שהן שתלטניות באישיות, וגברים כנועים באישיות. אותו עיקרון גם קיים בחברה המערבית, כאשר הגברים נתנו לנשים הרבה זכויות, ונשים משלות את עצמן כאילו הן השיגו את זה לבד, כאילו זה היה באיזשהו "מאבק" דמיוני עם בגברים. דרך אגב, הסיבה שהעבדים השחורים היו חזקים פיזית, זה משום שמראש סוחרי העבדים בחרו את אלו שהכי גדולים וחזקים מבינהם, בגלל שיש להם ערך רב יותר והם יותר שימושיים למלאכות הפיזיות השונות, רוב האוכלוסיה האפריקה היא אינה כזאת. חוץ מזה אני לא רוצה להעמיק בנושא הגזע, כי זה נושא בפני עצמו, שאין לו קשר לנושא של גברים מול נשים, שהוא מיני ולא אתני, נשים הן לא "עם" בפני עצמן, בניגוד למה שפמיניסטיות רבות אוהבות לחשוב.
אני רק יציין שללבנים היו יתרונות בתחומים אחרים, כגון יתרון בידע וטכנולוגיה, ויתרון מבחינת כישורים, אבל איזה יתרון יש לנשים? שום יתרון, ועל תגידי לי שאישה יכולה להשיג אקדח, משום שגם גבר יכול להשיג אקדח, ואל תגידי לי שאישה יכולה ללמוד אומניות לחימה, משום שגם גבר יכול ללמוד אומניות לחימה, ואל תגידי לי שאישה יכולה ללכת למכון כושר, משום שגם גבר יכול ללכת למכון כושר, ובכל התחומים שקשורים בכוח עדיין יש לגברים יתרונות על הנשים. לגבר יש יתרון בכוח פיזי, ללא שום חסרון בכל נושא אחר, זה מעניק לגברים עליונות ועדיפות בכוח ושליטה שאינה מוטלת בספק, גבר שמשתעבד על ידי אישה בדרך כלל זה בגלל שהוא נותן לה לשעבד אותו, או משום שהוא יותר מדי לא גברי ביחס לבני מינו, פיזית ואישיותית, כמו כמה מהגברים שמתחנפים לפמיניסטיות, יותר מדי. כוח פיזי הוא הכוח הכי טבעי שקיים, זה הסיבה שאדם חזק יותר מנמלה אבל חלש יותר מדוב, ובנוסף לזה הטסטוסטרון הגבוה בהרבה אצל גברים גם תורם לאופי הרבה יותר חזק וגברי יותר.
"הורמון זה גם אחראי על סימני המין המשניים הגבריים: שׂיעור הפנים והחזה, עיבוי הקול, העלאת מסת השרירים, עיבוי העצם, יצירת תאי זרע והדחף המיני. בתחום ההתנהגותי,
רמות גבוהות של הורמון זה מובילות לאגרסיביות ותחרותיות, ואילו רמות נמוכות עלולות לגרום לירידה במצב הרוח,דיכאון, עייפות ופגיעה בזיכרון."
http://he.wikipedia.org/wiki/טסטוסטרון