גברים עם דפוק

גברים עם דפוק

הי לכולם חזרנו לפני שבוע וקצת מלבנון (היה חרא מי שמתענין) נהרגו לנו בידים שתי חברה מהפלוגה .. שיצאנו בפעם הראשונה אחרי שאחד נהרג וכמה ניפצעו התחילו המחשבות שלי וגם של חברים על מה יקרה עם נמות וכאלה ומה שהגניב אותי זה שאני וחברה כמוני שהם עדין בתולים הדבר שהכי הפחיד אותם היה שהם ימותו בתולים וזה ככ מוזר שאלתי גם על עצמי למה זה ככ חשוב לי מה עם שאר הדברים החשובים שיש בחיים...

לא מתפלאה בכלל.

ולא רוצה להיות קטנונית.. אבל זה שני חבר'ה מהפלוגה.. סתם תתרגל. ולענייננו: בתור "גברים" ברור שזה מפריעה לכם המחשבה שתמותו ועדיין הנכם בתולים. אני בטוחה שעוד דברים גם הפריעו לכם במחשבות על המוות בטרם עת.. אבל גם המחשבה הזאת שמתתם ואפילו לא הספקתם להגיע למשכב ראשון מטרידה. כל אחד שהיה במלחמה הזאת שם, ואני שומעת שחזר.. מעלה בי הרבה נחמה, שמחה שחזרת בריא ושלם, כואב לי שעברת חוויות כאלו קשות (אומרים חוויות במקרים כאלו בכלל?!), שמחה שאתה פה איתנו.

ראשית שמחה שחזרת אלינו בריא ושלם

צר לי לשמוע על האובדן של הפלוגה ליבי עימכם. עניין המוות מפחיד ועוד לדעת שלא הספקת כלום, בגלל זה אני תמיד אומרת לחיות את הרגע.

לפני הכל - טוב שחזרת בריא ושלם!

מצטערת על מוות החברים ומקווה בשבילך ובשביל החברים שהצלקות הנפשיות שלכם יגלידו כמה שיותר מהר. ולשאלתך ---> ממש לא מפתיע אותי שעל זה חשבתם בסיטואציה בה הייתם! אתם בני 20 בסך הכל! מה הספקתם, מה ראיתם?? (אין כאן זלזול, חס וחלילה). וכן, אחד הדברים החשובים ביותר בגיל הזה הוא סקס! אל תרגיש שאתה דפוק בגלל שחשבת על זה!! ד"א, הצלחת בחיפושיך??

התכוונתי ללפני המלחמה ...

משום מה חשבתי שההודעה ההיא שלך היתה לפני כמה חודשים .. טעות שלי

../images/Emo12.gif ואתה מוכן לקשר רציני??

איך הגענו מסקס עם אישה מבוגרת ממך לקשר רציני?? וממתי בצבא אי אפשר למצוא סטוצים?? בסיס סגור ... שבת ... מש"קית ת"ש חמודה ... טוב, נו מה אני יודעת? אני הייתי ג'ובניקית הכי מפונקת בצה"ל...

מותק.. יש ימבה תיכוניסטיות

שמרייררות על חיילים קרביים.. בטח צנחנים.. מוכנות לחכות גם חודש שלם וכל השבוע לפנטז עליכם ולצייר על השולחן בשיעור את השם שלכם עם לבבות מסביב.. ואז בסופ"ש רק לחכות שהחייל הקרבי שלהם יגיע ולעשות לו הכי טוב שבעולם! תאמין לי.. מנסיון!!! ומה באמת עם חיילות קרביות כמוך?

חחחחחחחחחחחחח

יווווו, איזו נוסטלגיה!!!! שולחן עם שמות ולבבות!! אבל מריה, מותק, הוא לא רוצה תיכוניסטית!!! הוא רוצה אישה מבוגרת ממנו ומנוסה!! ואין ימבה תיכוניסטיות + עוד כמה חודשים שמזילות ריר על חיילים קרביים???

טוב.. אי אפשר להתפשר קצת?!

מה עדיף? לחזור לבית שכולו חשוך ולבד? או לחזור לבית עם כלבלב מכשכש בזנב ושמח שהגעת וכולו קופץ עליך ומרוב התרגשות גם משתין על הרצפה ואתה צריך להוריד אותו למטה לסיבוב פיפי-קקי וגם לאסוף לו עם נייר את הגועל נפש? טוב.. כבר גלשתי קצת מהנושא...

מה את שואלת אותי?? תשאלי אותו!!

אולי הוא מעדיף פיטבולית תוקפת ולא פינצ'רית מכשכשכת בזנב? אופס, גם אני גלשתי קצת מהנושא

אני יגיד לכן מה

הוא מחפש וזה לזיין ובאמת שלא נראה לי שזה יזיז לו אם זאת תיכוניסטית או משהי בת 40 טוב זה מנקודת מבט שלי נראה לי שהוא יסכים איתי

יש בזה משהו

ויבין אותי כל מי שהיה תקוע בצבא בחור חודש שהבחורות היחידות שהוא ראה זה ערביות עם שפם

נועהההההה!!! ראית?????

צנחן קרבי וסקסי שהיה תקוע חודש בלי בחורה!! אאההההחחח, אם רק הייתי תיכוניסטית ....

למעלה