גברים נואפים ולכן הנשים

לי28

New member
גברים נואפים ולכן הנשים

מצאתי כתבה - תמצתתי והנה היא פה לפניכם... לתשומת לבכם אולי.. הנושא: מעונין בנשואה למטרות אינטימיות- גברים מעדיפים לנהל רומן עם נשים נשואות כי הן מנוסות ודיסקרטיות ופחות טובעניות ומלחיצות. ההיכרות יכולה להיות סתם מקרית- במסיבה, ברחוב, בעבודה או אפילו אתם יודעים מה אפילו פה בצ`ט, ולהביא להתפתחות מעמיקה ומגוונת. לדעת הגברים אישה נשואה לא מציקה, לא מנדנדת ולא מבקשת הבטחות. גברים לעומת הנשים מגיעים חסרי רגש ויסימו רומן מהר יותר. דבר אשר יוריד ממכן הנשים הרבה הרבה דמעות.... המקום אינו משנה להפך הוא מוסיף טעם, זה מרגש להתחבא ולעשות אהבה עם גוף לא מוכר במקומות לא קונבנציונאלים כמו באמצע יער, בשרותים או במסעדה... המגע השונה, הריח החדש והזמן השאול מוסיפים תבלין. גבר נכנס לרומן (מיטה) עם נשואה בגלל שהוא מחפש מין וקשה אולי לרשום את זה אך לפי מחקרים נאמר כי האישה מתחילה קשר כזה בגלל חוסר סיפוק רגשי בבית (דבר שאולי היה נכון לפני הרבה הרבה שנים - ואולי סתם שובניסטיות). אישה בוגדנית מוכנה לחשוב על עתיד עם הגבר החדש לעומת הגבר שאצלו בגידה מהווה תוספת לחיים המיניים. גם לרווקים שבינינו מגיע מילה - רווקים נקשרים רגשית לנשואה, והם יכולים להקלע למצוקה, אך ההבדל הוא שרווק שחש מתוסכל ולא מסופק בקשר יטה לסיים אותו הרבה יותר מהר מטעמי אגו - כלומר אם נפגעת אצלו התחושה שהוא מוערך כגבר, הרבה יותר קשה לפייס אותו מאשר אשה, שלא קושרת את טיב היחסים לערך העצמי שלה.. רגע אז איפה מכל זה - ``מים גנובים יימתקו``????

מילקי1

New member
אילו הכל היה כל כך פשוט...

לי 28, לא הכל כל כך פשוט, כל הכללה של גבירם ונשים תמיד חוטאת על האמת. חלקנו בוגדים סתם כי משעמם, חלקנו בגלל חסך רגשי, נפשי או מיני, ואי אפשר להבדיל בין גברים ונשים. לפעמים דווקא אשה נשואה מתעוררת בגיל 30 (או 28?) ומבינה שהיה לה רק גבר אחד כל החיים ושההנאות שהיא שומעת וקוראת עליהן בכל מקום מעולם לא התממשו עבורה והיא מתחילה להציץ הצידה... כל מקרה - לגופו (תרתי משמע)

נטע 32

New member
בגידות

חחחח...לי...זה מה שאת עושה בבית כשבעלך במילואים??? כתבה נחמדה, אבל עם הרבה פיקשושים והכללות מרגיזות. כ ו ל ם (!) מחפשים ריגושים חדשים, והרפתקאות. (וכן, גם בן/בת הזוג שלך, קורא/ת יקר/ה, למרות שאתה בטוח שלא). כל אחד מהסיבות שלו, ואי אפשר להכליל סיבות של נשים או של גברים, לא נשואים ולא רווקים. בסופו של דבר - ת מ י ד מים גנובים ימתקו! לא??

מילקי1

New member
נטע - את (כנראה) צודקת

אמנם גם את חטאת בהכללות ולא בטוח שבאמת כולם מחפשים ריגושים (למרות שיש מי שיגיד שגם אוכל, לצורך הענין, הוא ריגוש) אבל דעתי כדעתך. מי שכבה מבפנים, יכול או להשלים עם זה או לחפש ריגושים, ובינינו - מי לא כבה מבפנים לפחות מידי פעם?

נטע 32

New member
וואוו - מילקי

וואו, מילקי, איזה מילים...קולע בול. איך זה שאנחנו עדין לא מכירים? מי אתה? פגוש אותי בצט של תפוז בנשואים נשואות יהיה מעניין נטע

למעלה