גברים ממאדים

ואיך זה מסתדר עם העובדה

שגברים הם ביגמיים ביולוגית, ונשים מונוגמיות ביולוגית? האם הטבע לא מאפשר לנו מולטי-טסקינג אבל כן מאפשר להסתדר עם יותר מאשה אחת? ואולי זו בכלל עזרתו של הטבע למגבלות הגבר ? וטיפ קטן, גברים יכולים להסתדר עם ריבוי משימות, הם פשוט לא רוצים. כך לדוגמא, האניגמטית כבר שבוע מנסה לדבר איתי על נושא שאני לא רוצה לדבר עליו וכל פעם תופסת אותי ב-ד-י-ו-ק שאני באמצע משהו חחחחח יום נעים לכולם\ן

נשית~37

New member
חחחחחחחח

שאלה קלה שאלת. אתם ביגמיים ביולוגית כי בתוך כל מערכת אתם עובדים רק במשימה אחת כל פעם. ואילו אנחנו, מונוגמיות...אבל מולטי טסקינג במערכת אחת..... שלא לדבר על תנוחה מספר 8
´בנת?

ג´ול

כמה כייף לקורא מהגיגייך על הבוקר... המצב שתארת עורר בי חיוך ואף צחוק אבל לעיתים כשהמצב הזה קורה אצלנו... הממממ...זה סיפור לגמרי אחר... ואת זה אהבתי במיוחד: "כמו הרבה גברים אחרים - יש לו מגבלה: הוא חייב להיות מרוכז במשימה אחת. "

נעמי 1

New member
ג´ול יקירתי...

אכן הטבע חנן אותנו ביכולת לבצע תפקידים שונים - בו זמנית. בדיוק על זה ניהלנו אתמול שיחה... אחותי, אני, והפסיכולוג המשפחתי
נעמי

גילית.

New member
ג´ול כל מילה שלך אמת חקוקה בסלע

ורק חסר בנוסף למה שכתב, אם במיקרה הם גם חולים, חחחחחחחחחחחחחח אז מתחילים להתפנק חבל"ז, שיהיה לך רק טובבבבבבבבבבב ממני גילית

giulietta

New member
מקפיצה כי

זה האייטם הבא, עוד רגע, אצל דן שילון ערוץ 2. לילה טוב
ג´ול

מתוקה40

New member
../images/Emo6.gifכמה שזה נכון....

פעם הבן שלי אמר לי...אמא, היית צריכה להוולד כמו תמנון....עם שמונה זרועות (לא עלינו)...
גם ללא הזרועות אנחנו כמעט סופרוומן.

למעלה