סטילהוק1 Well-known member 7/2/24 #2 נכתב ע"י בשוונג של הפיתה: צפה בקובץ המצורף 98596 לחץ כדי להרחיב... נציגת ישראל באירוויזיון 2024 ברמאלמו שהולכת לאכול הרבה חרא וקריאות בוז מווקיסטים ואיסלאמיסטים אנטישמים שונאי ישראל נאלחים שמתכננים לה אמבוש מרושע במאי.
נכתב ע"י בשוונג של הפיתה: צפה בקובץ המצורף 98596 לחץ כדי להרחיב... נציגת ישראל באירוויזיון 2024 ברמאלמו שהולכת לאכול הרבה חרא וקריאות בוז מווקיסטים ואיסלאמיסטים אנטישמים שונאי ישראל נאלחים שמתכננים לה אמבוש מרושע במאי.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 7/2/24 #3 נכתב ע"י בשוונג של הפיתה: גברים, מי זאת עדן גולן ? יעני מה היא רוצה ?! לחץ כדי להרחיב... משלישיית הגמר, עדן גולן הייתה הכי טובה. הפייבוריט שלי הודח בשל גילו ובשל זה שחלק מהשופטים לא מגיעים לקרסוליים שלו. נכתב ע"י בשוונג של הפיתה: צפה בקובץ המצורף 98596 לחץ כדי להרחיב... עוד דבר שהציק לי, מה זה הסחבות ששאר משתתפות הגמר לבשו? היחידה שהתלבשה כמו שצריך הייתה עדן גולן והיא גם זכתה
נכתב ע"י בשוונג של הפיתה: גברים, מי זאת עדן גולן ? יעני מה היא רוצה ?! לחץ כדי להרחיב... משלישיית הגמר, עדן גולן הייתה הכי טובה. הפייבוריט שלי הודח בשל גילו ובשל זה שחלק מהשופטים לא מגיעים לקרסוליים שלו. נכתב ע"י בשוונג של הפיתה: צפה בקובץ המצורף 98596 לחץ כדי להרחיב... עוד דבר שהציק לי, מה זה הסחבות ששאר משתתפות הגמר לבשו? היחידה שהתלבשה כמו שצריך הייתה עדן גולן והיא גם זכתה