מה נשים רוצות לדעתי...איזה גבר...
אני אגיד לכם בדיוק מה אנחנו רוצות.....אולי לא כולן אבל אני וכמה מהחברות שלי ואני חושבת שהמין הנשי ככלל: • גבר שיהיה קשוב לצרכים שלנו...גם מבחינה מינית, גם בכל....שיהיה קשוב, שלא יחיה בעולם משלו אלא שיתעניין מה קורה איתנו-בצד השני. בדרך כלל הגברים גם יותר מכונסים בתוך עצמם אז אולי לכן זה כך. קיצור, גבר שיהיה קשוב לצרכים שלנו,ולרצונות שלנו, למה שאנחנו רוצות ומרגישות. • גבר שיתעניין בנו...שיראה אכפתיות, שאכפת לך. קרי : תתקשר לפעמים! התירוץ שאתה עסוק לא מתקבל בכלל! ואני לא אומרת קרצייה שני הצדדים לא טובים בקיצוניותם. ישלך חיים חוץ ממני, אבל גם אני נמצאת בחיים שלך, אתה חושב עליי ואני חשובה לך ואתה מתעניין בי, באיך אני מרגישה, מה קורה איתי, למה אני עצובה, שנרגיש שיש לנו על מי לסמוך ועל מי להישען לטוב ולרע. • אנחנו רוצות גבר עם ביטחון עצמי. אבל! לא עם ביטחון עצמי רב מדיי כי זה באופן אישי, דוחה אותי מאוד. פשוט גבר עם ביטחון עצמי אבל שלא כמו טווס שהולך ומראה את עצמו לכל עבר אלא פשוט שלם ומגובש עם עצמו...זה נקרא גבר בשבילי...אחד שמשחק עם הבחורה שלו ו"מסובב אותה על הזרת" לא נקרא גבר-גבר...הוא נקרא ילד קטן וחסר ביטחון שלא התבגר...הגבר שאני מתארת שאנחנו רוצות הוא גבר שבטוח בעצמו, ולכן הוא גם יכול לנהוג כג'נטלמן וכבנאדם , לכבד ולתת...כי הוא מאמין במי שהוא. מקווה שהבנתם תנקודה........ • אנחנו רוצות להרגיש מוגנות. אבל שוב! זה לא אומר שאתם תהיו השריון הגברי שמגן עלינו...על הנשים החלשות....חס וחלילה חס ושלום! זה היה בדור הקודם, כיום נוכחנו לדעת מי המין החזק נפשית יותר P: סתם רציני, הקטע בהגנה הוא לדעת שיש מישהו שנוכל להשעין עליו כתף, שיוכל לתמוך שיהיה שם בשבילנו. זה הקטע של להתחבק איתו במיטה חזק חזק ולהרגיש ביטחון כי יש לי מישהו בעולם הזה שאוהב אותי כ"כ ואני אותו. וטיפ חמוד וקטן: • גבר מבשל מאוד עושה לי את זה באופן אישי
ולרבות אחרות בסביבתי... אז זהו נסתפק בזה
שיהיה לכולנו בהצלחה