גברים יקרים...

lioritaaa

New member
אני ממש נגד!!! ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למה שמישהו ישלם עליי בדייט ראשון? זה אפילו משפיל בשבילי. אני יכולה לשלם על עצמי, לא צריכה אותך,תודה. זה מתחיל מדברים קטנים [אך קריטיים] התפיסה שלי של לא להיות תלותית אלא לעמוד ברשות עצמי. בהמשך הקשר, אם תתפתח אהבה ויהיה קשר טוב, אז מצידי להזמין אותו גם לארוחה
, או שהוא יזמין אותי בכיף...וכל זה מתוך כיף ורצון, ולא מתוך מוסכמות. wake up people!!!!!!
ימי הביניים עברו. תמו מן העולם.עברו.פגו.פוף! הם אינם.

zigilove

New member
כנראה שספייס הרבה ספייס

נשים רצו תמיד חום ואהבה אבל גם כנראה בניגוד לגברים רבים הם רוצות במקביל גם ספייס וזמן, ישנו משהו נואש שלא לומר פתטי במושא הערצתם לגבר שיאהבו באמת אותו פחד נסתר להיראות רדיקיוליות באהבה סוחפת משהו שגברים לא שלא פוחדים ממנו אלא להיפך מחכים בהשתוקקות או מילים אחרות הם רוצות: ספייס שמייס כנסו לבלוג של zigilove שמעו סיפור...

בנות שימו ../images/Emo23.gif

זה מה שנקרא בן אדם מנומס ודיפלומט שיאמר לכן את כל מה שאתן רוצות לשמוע אבל לא את האמת הוא יביא יותר תועלת מהגישה שלי זה בטוח אבל הוא לא יביא איתו אמת כי האמת מכוערת מכוערת מכוערת יש לי גמגום קל קקקל קקקל קל חחחחחחחחחחחח

zigilove

New member
say no more

לאן הגעת עם האמת הזאת עד היום לגימגומים... נשים שונאות מגמגמים מעדיף שתמשיך כבר לשקר

הספר שלך...

הייתי רוצה לדעת קצת עלייך על גיל או השכלה... אני אומר שנשים עובדות מהבטן בעוד הגברים מהראש בשנים האחרונות אין ספק שאפשר למצוא גם מצבים הפוכים אבל זה הכלל לדעתי צריך להבין את ההבדלים כדי לדעת טוב יותר את הקשר הזה בין גברים לנשים אומרים שהחולשה של גברים זה כשהיא בוכה על ידם ואני אומר שכשהיא בוכה זה עוד טוב כשהיא שותקת אנחנו בצרות זו רק דוגמא הייתי רוצה להיות שותף בכתיבת מאמר כזה אני בן 25 סך הכל אמנם ויש נסיון אבל לגילי יותר מזה ישנה זווית אחרת של הסתכלות על סיטואציות אשמח לשמוע עוד ולדון בנושאים ורעיונות שיש לי ולך בראש אולי אפילו לברר שאלות עם כמה מהחברים שלי לדוגמא... בכל מקרה אני במייל [email protected] תיהי בקשר... טל

אני יכול להגיד לך מה גברים רוצים

ועל מה הם מנהלים משא ומתן.... סקס בעיקרון מה נשים רוצות? נשים מחפשות מערכת יחסים ארוכת טווח נשים מחפשות ביטחון כלכלי נשים מחפשות איך לא לצאת זונות כי המושג ממש ממשי בעיניהן ומעניין למה? נשים מחפשות להיות בעמדת מפתח, ואם הבעל יכול לעזור אז זה אחלה (אם לא הן פשוט לא יהיו שם) נשים מחפשות (בהמשך לביטחון כלכלי) כסף מיותר לציין שחלומה של כל אישה הוא שופינג הן סופי לעומת הגבר שקונה שתי זוגות נעליים בשנה שעון פעם בחמש, וחושב על איך לחסוך לחופשה הבאה בעוד האישה תחשוב על הגלאס המסקארה חזיית הפושאפס שהיא הולכת לפרק השבוע.... נשים מחפשות במי להתגאות, ולמי יש אחלה כרטיס אשראי ולסירוגין את הגבר שיזלזל בהן, והן תמיד ינסו לתקן אותו ולהפוך אותו ל"מאהב הדואג והנחשק" כשבפועל הוא לא רואה אותה ממטר ורוב הסיכויים עושה את אחת החברות שלה, במקרה הטוב במקרה הפחות טוב את אחותה/ אימא. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם תשימי לב KAKIE קטן

(בצרפתית) זה לא הדבר הראשון שהעלתי על הכתב, ולהגיד שנשים לא מחפשות כסף זה כמו להגיד שרבקה מיכאלי לא זקנה. אבל בעיקרון אם כבר העלת את הנקודה אתן זונות גם בכל הנוגע לכסף....... וזה בסדר ככה העולם עובד, אינטרסים משהו תמורת משהו זה טוב.

soooz

New member
וואלה...

איזה משפטי חוכמה הולכים פה. שכחת להגיד גם שכל הבנות שרמוטות אבל החכמות לוקחות על זה כסף. פשוט חלום חיי הוא שיבוא כבר הגבר המדהים הזה עם הכרס המשתפלת והשיערות על הצוואר,שלוקח 9 ויאגרות כדי שיחזיק לו לעשר דקות, בגיל של אבא שלי, שגר בכפר שמריהו ויקנה לי אוטו כזה כמו במסודרים כי זה כזה שיואו! כזה שימשוך אותי בערך באותה מידה שמיקי בוגנים עושה לי את זה אבל מה? הוא יוכל לקנות לי את כל קניון רמת אביב. ואז יתחילו להם החיים הטובים!!!!

lioritaaa

New member
אוי ואבוי...אני אפילו לא אגיב זה דו

*חה מדיי...נו טוב אני חייבת....... צאו מהבועה שכל הנשים חותרות אחרי מישהו עם כסף!!! זה כ"כ לא נכון!! למה הכל צריך להיות שחור או לבן? הבנות ה"נורמליות" לפחות לא ילכו עם מישהו בשביל כסף,מנגד גם לא עם בטלן שלא מתכוון לעזור בלפרנס משפחה ובלהקים בית ...כמו שאמרתי שתי הקצוות לא טובים. אנחנו רוצות מישהו שיהיה בעל שאיפות ורצון לעבוד ולהתאמץ, הרבה יותר מאשר איזה מישהו עם ממון בבנק. איכס זה כ"כ דוחה. לא כל הבנות פרימיטיביות ונמשכות לכסף כמקור לכוח ולביטחון כמו שאתם שוגים וחושבים. ממש ממש לא
אל תעזו לחשוב ככה, זה היה כך בדורות הקודמים אולי....[ונשאר אצל כמה מן המוחות הנשיים, סמכו עליי שלא אצל מחיצתן אפילו.]

טוב זה כי יש פה נתח אשכנזיות

בעלות מחשב מה עם כל הפרחות התמימות יוצאות ערים נכשלות שגידלו אותם עם שרית חדד, שריף, אבי ביטר ושאר מחלוטות? מה איתן? שבנו להם את האידיאלים מהבית וגם אם יש לה נשמה של מלאך, הנשמת מלאך הזאת הולכת לסגוד לשלומי סרנגה עד יום מותה האחרון. אז אתן מאושכנזות, בנות מעמד הבורגנים ומעלה שלכן יש אופציות או תואר, אתן יכולות לטעון אחרת אבל בגדול בנות ישראל "בגדול" הן שרמוטות תאוות בצע. תודה

lioritaaa

New member
אני לא אשכנזיה, אז בלי הכללות

למרות שאתה תודק, בלי גזענות, אבל הערסים והערסיות/פרחות נמנות יותר אצל המזרחיים. [לא לקפוץ עליי זו האמת אני לא אשכנזייה בעצמי]. קיצור אני לא מתכוונת יותר להגיב לך אתה מגעיל אותי ממש.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifעד עכשיו הגבת מצויין

תמשיכי ככה רק תשפרי את הקטע של המצי
יות (אופס זה לא פורום סקס)

svetaa

New member
תגיד, למה אתה נכנס לפורום הזה?

אתה לא תורם בכלום חוץ מרדידות ומלאי של דעות קדומות וקלישאות מטומטמות. זהו, הייתי ממשיכה לדרת עליך אבל לא מאתגר לנפץ חפץ שכבר מנופץ.

תראי מה שאני מצייר הוא פרופיל

של חלק ניכר מהעם, גם אם לא מודים בזה באופן ישיר פועלים על פי זה. פיניטו קפוטו

GAZAX

New member
בלתי אפשרי!!!

הריי שלא כמו גברים משום מה לכל אישה יש את הרצונות שלה ואולי רק אולי אם העולם היה מושלם, לפחות היא הייתה יודעת מה היא רוצה...

נשים רוצות

שיפנקו אותם שהגבר שלהם יאמר להם כמה הם טובות יפרגן להם בלי הפסקה וכמובן יזכיר להן כמה הוא אוהב אותן

כן אה?

סתכלי 2 שרשורים מתחת לזה: "מחמאות - יותר מידי?" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=96530986

lioritaaa

New member
מה נשים רוצות לדעתי...איזה גבר...

אני אגיד לכם בדיוק מה אנחנו רוצות.....אולי לא כולן אבל אני וכמה מהחברות שלי ואני חושבת שהמין הנשי ככלל: • גבר שיהיה קשוב לצרכים שלנו...גם מבחינה מינית, גם בכל....שיהיה קשוב, שלא יחיה בעולם משלו אלא שיתעניין מה קורה איתנו-בצד השני. בדרך כלל הגברים גם יותר מכונסים בתוך עצמם אז אולי לכן זה כך. קיצור, גבר שיהיה קשוב לצרכים שלנו,ולרצונות שלנו, למה שאנחנו רוצות ומרגישות. • גבר שיתעניין בנו...שיראה אכפתיות, שאכפת לך. קרי : תתקשר לפעמים! התירוץ שאתה עסוק לא מתקבל בכלל! ואני לא אומרת קרצייה שני הצדדים לא טובים בקיצוניותם. ישלך חיים חוץ ממני, אבל גם אני נמצאת בחיים שלך, אתה חושב עליי ואני חשובה לך ואתה מתעניין בי, באיך אני מרגישה, מה קורה איתי, למה אני עצובה, שנרגיש שיש לנו על מי לסמוך ועל מי להישען לטוב ולרע. • אנחנו רוצות גבר עם ביטחון עצמי. אבל! לא עם ביטחון עצמי רב מדיי כי זה באופן אישי, דוחה אותי מאוד. פשוט גבר עם ביטחון עצמי אבל שלא כמו טווס שהולך ומראה את עצמו לכל עבר אלא פשוט שלם ומגובש עם עצמו...זה נקרא גבר בשבילי...אחד שמשחק עם הבחורה שלו ו"מסובב אותה על הזרת" לא נקרא גבר-גבר...הוא נקרא ילד קטן וחסר ביטחון שלא התבגר...הגבר שאני מתארת שאנחנו רוצות הוא גבר שבטוח בעצמו, ולכן הוא גם יכול לנהוג כג'נטלמן וכבנאדם , לכבד ולתת...כי הוא מאמין במי שהוא. מקווה שהבנתם תנקודה........ • אנחנו רוצות להרגיש מוגנות. אבל שוב! זה לא אומר שאתם תהיו השריון הגברי שמגן עלינו...על הנשים החלשות....חס וחלילה חס ושלום! זה היה בדור הקודם, כיום נוכחנו לדעת מי המין החזק נפשית יותר P: סתם רציני, הקטע בהגנה הוא לדעת שיש מישהו שנוכל להשעין עליו כתף, שיוכל לתמוך שיהיה שם בשבילנו. זה הקטע של להתחבק איתו במיטה חזק חזק ולהרגיש ביטחון כי יש לי מישהו בעולם הזה שאוהב אותי כ"כ ואני אותו. וטיפ חמוד וקטן: • גבר מבשל מאוד עושה לי את זה באופן אישי
ולרבות אחרות בסביבתי... אז זהו נסתפק בזה
שיהיה לכולנו בהצלחה

למעלה