גברים יקרים...

גברים יקרים...

גברים תמיד נוהגים לקטר ולשאול: "מה נשים רוצות". כל פעם מחדש אני שומעת את הטענה עתיקת היומין: "לעולם לא נבין נשים". ולכן החלטתי לכתוב מאמר עם כל התשובות. אבל לפני זה אני צריכה את עזרתכם: מה אתם רוצים לדעת??? תרשמו את כל השאלות והקושיות שלכם לגבי "מה נשים רוצות" וכשהמאמר יהיה מוכן אני אעדכן אתכם :) תודה רבה :) מחקה לתגובות

למה בהכללה?

למה לא שכל אחד ילמד באפן ספציפי על אדם ספציפי שאותו הוא רוצה להבין.... אני לא מאמין שיש אקסיומות שנכונות לכל ההנשים/גברים אני מאמין באינדיבידואליות... כל אחד שונה לכל אחד יש צרכים/מחשבות/רצונות משלו ללא קשר לגזע דת או מין.

מממ...למשל

- איך הייתן מצפות שנגיב לכל מיני דברים שאתן עושות. - וגם איזה תגובות שלנו מחרפנות אתכן, ולמה?!? - מצד אחד אתן רוצות גבר שעומד על שלו, ומחליט בשבילכן (לאן הולכים? "לא אכפת לי...אתה תחליט") וצד שני אתן רוצות מישהו רגיש שידע מה אתן רוצות לבד, שידע איך אתן מרגישות ויתפשר... - למה אתן מתחרפנות כשאנחנו רוצים לעשות משהו שעושה לנו טוב, ולא בהכרח כולל אתכן - כמו למשל ערב של החבר'ה. - איך לעזאזל כותבים מכתב שתאהבו? - באיזה "ארועים" או "תאריכים" הייתן מעריכות מחוות או מתנות, ומתי זה ממש מיותר? - ואיזה מחוות עדיפות? - יש משהו שאם גבר יביא או יעשה בשבילכן יגרום לכן ממש ממש לרדת ממנו? בנים! תמשיכו...

Sexly

New member
תשובות לשאלות

- איך הייתן מצפות שנגיב לכל מיני דברים שאתן עושות? – השאלה היא למה אתה בדיוק מתכוון בדברים? אם אתה מעוניין בתשובה כללית אז אנחנו מצפות לתגובה כנה אך שמבוטאת ברגישות. לדוגמא, בתשובה לשאלה הנצחית "מותק איך אני נראית" אתה מוזמן לענות: "החולצה הספציפית הזאת לא מחמיאה לגוף היפה שלך" ואתה מוזמן לומר לה איזה חולצה אתה כן אוהב עליה...... תשובה כזאת מבטאת את התגובה הכנה שלך אבל יחד עם זאת מחמיאה לאישה. - איזה תגובות שלנו מחרפנות אתכן, ולמה?!? – תגובות חסרות רגישות או חסרות אכפתיות, בעצם העובדה שאנחנו שואלות משהו ומצפות לתשובה ואתם מזלזלים ועונים כלאחר יד..... כשבחורה שואלת בחור שאלה בעניין מהותי (כמו- התלבטות בנושא החלפת עבודה, לימודים, קשרים במשפחה וכו') והבחור עונה כלאחר יד. תגובה כזאת מצביעה על חוסר אכפתיות ובהחלט יכולה "לחרפן" בחורה. - למה אתן מתחרפנות כשאנחנו רוצים לעשות משהו שעושה לנו טוב, ולא בהכרח כולל אתכן - כמו למשל ערב של החבר'ה – השאלה היא איך אתה מציג את זה והאם אתה מקדיש גם לה את אותה תשומת הלב שאתה מעניק לחברים שלך. בחורות לא יתלוננו על שאתה מקדיש זמן לעצמך אם הן ירגישו שהן נמצאות בדרגה גבוהה בסדר העדיפויות שלך. מילת המפתח היא איזון. אתה מוזמן לומר לה "מותק הערב אני יוצא עם החברים שלי אבל מחר אני מקדיש לך את כל הבוקר / היום" – ככה היא יודעת שאתה הערב לא איתה אבל מחר "תפצה" אותה על כך. - איך לעזאזל כותבים מכתב שתאהבו? – פשוט תכתוב מה שאתה מרגיש גם אם אתה לא שייקספיר אישה יודעת לזהות מילים שבאות מהלב. חשוב לציין – אל תזייף אם זה לא אמיתי ..... - באיזה "ארועים" או "תאריכים" הייתן מעריכות מחוות או מתנות, ומתי זה ממש מיותר? – אם אישה טורחת לציין בפניך את התאריך סימן שהיא מצפה שיקרה בו משהו (מתנה/ טיול סביב העולם/ יאכטה או יהלומים – יתקבלו בברכה) בנוסף, אתה מוזמן להוסיף גם תאריכים משלך סתם כי בא לך.... מתנות בימי הולדת זה מובן מאליו אבל מתנות ביום רגיל סתם כי התחשק לך מוערכות הרבה יותר. מחווה שבאה מהלב – לעולם לא תהיה מיותרת. - ואיזה מחוות עדיפות? – כמו במקרה של מכתב האהבה המחווה צריכה להגיע מהלב, גם אם זה סתם דובי – הרעיון הוא שראית אותו וחשבת עליה. המחווה צריכה להיות מותאמת לאופי שלה – אין טעם לקנות לה דובי כשהיא אוהבת סאדו מאזו. - יש משהו שאם גבר יביא או יעשה בשבילכן יגרום לכן ממש ממש לרדת ממנו?- הרבה מאוד דברים כמו- לדחוף לה את הראש מטה, לרדת על אימא שלה או עליה, לזלזל בה, להתייחס בחוסר כבוד לחברות שלה, לא להציע לשלם בדייט ראשון, לא להתייחס לעונג המיני שלה!!!!!!! ועוד רבים נוספים שאין כאן המקום להרחיבם. מקוות שעזרנו - במידה ויש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלינו ישירות.

פששש באיזה מהירות

רשמתי שאלות בעיקר בגלל שביקשו פה. אבל התשובות מתקבלות בברכה
והקטע הזה של לשלם על בחורה זה נראה לי משהו ממש אינדיבידואלי, יש כאלה שלא ירצו שישלמו עליהן, ויש כאלו שזה ברור להן מאליו. כבר יצא לי שבחורה בדייט לא הסכימה שאני אשלם ויהי מה...

Sexly

New member
שמחנו לענות

הכוונה הייתה שתציע לשלם - משם תראה את התגובה ותחליט בהתאם. זה נכון שבימינו יש הרבה מאוד נשים שלא רואות בעין יפה את העובדה שגבר משלם עליהן, אך אם הוא לא מציע לשלם, מתקבל - גם אצל הנשים העצמאיות - הרושם שהגבר קמצן. ואם כבר שאלת אילו דברים יכולים לגרום לבחורה "לרדת" ממך - התכונה "קמצנות" נמצאת מאוד גבוה ברשימה זו. אתה מוזמן להפיץ את הבשורה בין חבריך.

noki4

New member
כשבחורה אומרת לי

שהיא לא אוהבת קמצנים, זו השעה האחרונה שלה איתי,ולמה, כשאעני שומע משפט כזה מיד אני מרגיש שהיא עושה עלי מניפולציה כדי שאוכיח את ההפך, לא רוצה את זה כך, אני רוצה לזרום אם היחסים שביננו ולא עם מניפולציות כאלו או אחרות.

ללוש 21

New member
תשובות...

איזה תגובות מחרפנות אותנו? תגובות לא כנות , כי אני אישית שונאת שקרנים אפילו אם הם רק מעניקים מחמאות (יותר ממה שבאמת צריך). בנוגע לכל הקטע שאנחנו אוהבות מישהו שמחליט בשבילנו -אצלי זה לא נכון , אני מאד אוהבת מישהו שעומד על שלו ושהאישיות שלו לא נבלעת במערכת יחסים אבל גם אני ככה אבל מצד שני לא אכפת לי לתת את המושכות לבן זוג כמו שאני אוחזת בהם לפעמים -זה קטע של שיתוף . ערב עם החבר'ה- ממש לא מתחרפנת, אני ממש אוהבת את זה ...זה נותן לקשר יחס קליל ולא לוחץ ומפחיד וזה מאוד נחמד כי כמו שלכם יש ערב עם החבר'ה , לנו יש ערב עם החברות... מממ מה גבר צריך לעשות שירד לי ממנו?אין לי כ"כ הרבה תשובות כי אני לא הייתי בכ"כ הרבה קשרים אבל אני חושבת שגבר קנאי ולוחץ זה דוחה ומרתיע.

רק בבקשה, תסייגי את כל מה שאת

כותבת. זה לא "מה נשים רוצות" אלא "מה את חושבת שנשים רוצות". ואפילו זה לא מדוייק, כי זה בעצם רק מה שאת רוצה... ההכללות המטורפות האלה עושות שמות במערכות יחסים רבות כל כך...

Mr Squirrel

New member
מה שכתוב שם

הופך נשים ליצור כלכךךך טיפש ומטומטם, שאני בספק אם זה קיים מחוץ לטלוויזיה.

omni4

New member
מה בחורה אוהבת?

ג'נטלמן שמכבד אותה או ערס שדורך אליה? מליונר/חתיך עם אופי מגעיל או תפרן/מכוער (במידה כמובן) עם אופי מדהים?

למעלה