לא יהיו לי סיוטיםםםםם
ל לילוששש232 New member 6/9/05 #10 ../images/Emo99.gif אהוב ליבי אחרי כריס.. הבן אדם שאני הכי מעריכה ומעריצה..יפה שלי כמה אני מטורפת עליווו אלייז'ה ווד קטנצ'יק שליייי
../images/Emo99.gif אהוב ליבי אחרי כריס.. הבן אדם שאני הכי מעריכה ומעריצה..יפה שלי כמה אני מטורפת עליווו אלייז'ה ווד קטנצ'יק שליייי
ס סוכריה16 New member 6/9/05 #17 ומי האמריקאי הכי שווה!? אהה!? אהה אוביו ש.. בן אפלק הנוני השני שלי אחרי פונצ'יטו שלי
נ נועם המתוקה New member 6/9/05 #18 בנחה הגבר שאני הכי אוהבת! ../images/Emo104.gif|טמב + וואי הוא כזה יפההההההה! שותה קפההההההה
ס סוכריה16 New member 6/9/05 #44 חח ממש לא... חחח לדעתי- כמובן האו לא משוו.. הפה שלו .. והוא גס מידי!! רגע.. בגלל זה הכינוי שלך זה פבלו !? חח...
חח ממש לא... חחח לדעתי- כמובן האו לא משוו.. הפה שלו .. והוא גס מידי!! רגע.. בגלל זה הכינוי שלך זה פבלו !? חח...
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #21 ../images/Emo79.gifג'סי מקרטני..../images/Emo99.gif אהרון דיאז.. שיין ווסט מיגל מתשוקות צ'אד מייקל מאריי ועוד כל מיניי.. אני אזכר אח"כ אולי... וגם תמונות אח"כ
../images/Emo79.gifג'סי מקרטני..../images/Emo99.gif אהרון דיאז.. שיין ווסט מיגל מתשוקות צ'אד מייקל מאריי ועוד כל מיניי.. אני אזכר אח"כ אולי... וגם תמונות אח"כ
E eveligne406 New member 6/9/05 #40 אני בדעה של נעמושקה!!! ../images/Emo45.gif ג'ס מקארטני ..! כאילו אני לא ממש מעריצה שלו אני גם לא מכירה אותו כל כך טוב..אבל מכל הבנים הוא לפי דעתי הכי יפה..ומוכשר...יש לו אחלה שירים והוא נראה טוב!
אני בדעה של נעמושקה!!! ../images/Emo45.gif ג'ס מקארטני ..! כאילו אני לא ממש מעריצה שלו אני גם לא מכירה אותו כל כך טוב..אבל מכל הבנים הוא לפי דעתי הכי יפה..ומוכשר...יש לו אחלה שירים והוא נראה טוב!