מדומה לאלה שאינם מסוגלים לראות
1. לא קיים כאן פורום לגברים. 2. תוכן ההודעה מדבר בהחלט אל 30+ רווקים. 2. דכות כותב ההודעה להפנות את תוכנה לקהל היעד אותו הוא בחר לנכון. 3. דיון מהווה מטרה שלעצמה ולא מתוך רצון לקבלת חיזוקים כאלה או אחרים. לגביי השאר: 1. מצב הגברים באוקראינה בכי מר, רוב הגברים שותים אלכוהול כשיגרה עם אחוז התאבדויות של גברים מן הגבוהים בעולם לצד שכר ממוצע של כ-50$ לחודש. השכר של הבכירים ביותר- 350$. 2.לאור התמותה הגבוהה יחסית בקרב האוכלוסיה הגברית, והילודה הטבעית נוצר מצב בו שישנם ערים בהן יחס הנשים על גברים עומד על 5:1 וישנם גם ערים גדולות בהן היחס 8:1. 3.המדינות לא דואגות לאזרחיה עם שחיתות שלטונית שיכולה לעשות למנהיגנו בית ספר אם לא אנוברסיטה. 4.איך שהוא קרה שעל פי הגדרות היופי המוכתבות על פי מדינות המערב בערך 9 מתוך 11 נשים ממדינות אלו נחשבות לנאות ביותר. בעולם גלובלי, כאשר ישנו מחסור טבעי בגברים, שלא נדבר על גברים שמסוגלים להחזיק משפחה, נוצר ביקוש לגברים מסוג זה או לחילופין בדיפוזיה של נשים, מרצונן הטבעי אל עבר עתיד מוצלח יותר. אלה הם חוקי הטבע, ורצונן הביולוגי שמכתיב להן את רצונן. יש כאלה שיגידו שהן מנוצלות וישנן שיראו בהן כמתחרות. אם נתייחס למצב המתרחש במדינתנו. 70% רווקים מתחת לגיל 30 שאינם נשואים ומפחיד הנתון אם האחוז מתחשב בערביי ישראל ובחרדים, זה לצד כמעט 50% מתגרשים. נתון שכזה, לפחות אותי, שמעוניין להקים משפחה, מדאיג ומדליק יותר מכמה נורות אדומות.רוב חברי הקרובים התגרשו, כולל בהם זוגות מושלמים שאף אחד לא האמין שזה יקרה להם ואני צופה בכך בדאגה רבה. התופעה על פי דעתי נובעת מתוך שגעונה של החברה המודרנית הדורשת מן הנשים להפוך לסופר-וומן, גם להיות נאה, גם לגדל ילדים וגם לפתח קריירה, למעשה שטיפת המוח דרושת מהן להיות יותר גברים ממה שהגברים בעצמם מסוגלים להיות. ברוב המקרים, ודיי טבעי שהן לא עומדות בכך וזה יוצר בהן תחושת מרמור ואף נטייה להאשים את הצד הגברי בכך שהוא מונע מהן להיות על-טבעיות. אפילו אם נשים בוחרות להיות עקרות בית, ברוב המקרים, שטיפת המוח של החברה גורמת להן לחשוב שהן לא מוצלחות מספיק, מפספסות, לא מצליחות להשיג את רמת החיים שמגיעה להן וכו'. במצב שכזה גם במערכת זוגית תקינה ובמיוחד בתקינה, כאשר אחד הצדדים ממורמר שני הצדדים נהפכים לכאלה והתוצאה ידועה. או שלא מתחתנים בכלל או שמתגרשים, או שרוצים להתגרש, רובם לפחות. לגביי ניוון ערכים, אני חושב שמספיק לפתוח לרגע את ערוץ 2 כדי לדעת לאיזה רמה הגענו (נשים וגברים). התרבות המערבית ה"מוצלחת בערכיה" טרם הגיעה למדינות חבר העמים שלמעשה חיו בניתוק מוחלט עד לנפילת ברית המועצות. חוסר החומרונות הנכפת עקב תנאי העוני לצד חסור החשיפה לתרבות החומרנית של עולם המערב יצרה בועה אנכרוניסטית עם ערכים של פעם של נשים נאות במיוחד, משכילות ( ובינינו, כמה דוגמניות בארץ ובעולם את מכירה ויכולה להחשיב כמשכילות שלא נדבר על תואר ראשון ושני) אך הרוצות!! והדגש על רוצות להיות עקרות בית מוצלחות אשר רואות בשלום בית כערך עליון אשר קודם לכל דבר אחר,כולל קריירה. נשמע מאוד ציני ולא מצאותי וכך גם אני חשבתי לפני חצי שנה מהיום. לאחר שחקרתי את הנושא רבות אני משוכנע שזו המציאות. אני היום בעל השכלה גבוהה, והכנסה גבוהה בהתאמה, אטרקטיבי עדיין מבחינת מראה לא ממש מתכוון לחכות לעוד 10 שנים שנאסא תאשר את הסטטיסטיקות. עד אז אני כבר יהיה בתחילת שנות ה-40, עם אחוזים גבוהים להיות גרוש מתוסכל והרבה פחות אטרקטיבי ולכן המסלול הגלובלי מדבר אלי ועוד לרבים אחרים שפנו לדרך זו. גם אם אשתי לא תעבוד ונחייה ברמת חיים נמוכה יותר, אני מעדיף בית קטן ושמח מאשר ווילה גדולה וקרה. תוכן ההודעה נועד כפי שכבר הסברתי אליכם הגברים. יש כאלה שזה מתאים להם, יש כאלה שלא. כל מה שנותר לכם המתלבטים הוא להכנס ל-google ולשאר אתם תווכחו בעצמכם!!