גברים זה עם

גברים זה עם

מוזר חצוף וכל מה שאפשר לאמר עליהם,ולמה אני מדברת ככה כי השבוע היה לי דיט עם בחור שטען ששלחתי לו ליק לתמונה שלו באתר הכרויות (לא הבנתי על מה הוא מדבר כי לא זכור לי ששלחתי לו ליק כן זכור לי שסתם דפדפתי באתר כן לראות תמונות וכנראה שבטעות מרוב שהמקשים רגישים היום אז יכול להיות שבאמת נלחץ לי ולא שמתי לב,למחרת קבלתי טלפון הי זה כך וכך שלחת לי ליק בשביל להכיר ואני מה? ? ? על מה אתה מדבר?לא זכור לי שלחצתי לך ליק אבל כן נכנסתי לדפדף באתר,מפה לשם אמרתי לו טוב טעות מפה לשם דיברנו שעה וחצי אמר מה אכפת לך ננסה הרי טעות לא קוראת סתם,אמרתי לו אוקי ננסה מה נפסיד,נפגשנו הדיט היה 3שעות ופתאום הבן אדם לטף את צוארי ואת פני בלי הודעה מוקדמת היתי בשוק ואמרתי לו מה אתה עושה?הרי דברנו והבהרתי לך שאני דתיה ומחפשת קשר רציני,וגם אתה הבהרת שאתה דתי ומחפש קשר רציני.הוא אמר את צודקת,ואמרתי טוב נתקפל וזזנו,עכשיו אני שואלת אתכם הוא בשיחה היה נשמע רציני ביותר,לא שדרתי בהופעה החיצונית פרופקטיביות ומיניות יתר אז מאיפה לך החוצפה לגעת בי ועוד בדיט 1,ובלי קשר לדת יש לך זכות לגעת בבחורה כשאתה מודע לזה שהיא עדכנה אותך בשיחה שהיא לא "זורמת",הקיצר אני מאוכזבת מעצמי שנתתי צאנס ובטח שמאתרי הכרויות לא אצא מעולם

שלום

מגע דבר טבעי מתוך חיבה ואהבה. כל זמן שהמגע לא היה בניגוד להסכמתך, אין בו רע. אם לא נהנית ממנו, כדאי שתעירי לו שהמגע לא נעים לך ותבקשי שיפסיק. אולי כוונותיו היו תמימות וטובות.

Megie

New member
אסור להכליל

זה קודם כל.

נכון, הבחור היה צריך לכבד אותך, מעמדך והבקשה שלך. זכותך לסרב ולנתק קשר.. יש גברים שמנסים את מזלם, אולי את תסרבי ואחת אחרת תסכים.

לגבי הלייק, זאת התעסקות שטותית מלאה באגו, מה זה משנה מי שלח מה..אם זה היה מצליח-אז זה היה שווה את זה..לא הלך, עוברים הלאה

מגי

אם מראש הגדרתי את מעמדי ובטח הוא בא מראש במטרת סטוץ אז למה נפגש איתי?ועוד משך אותי 3שעות . .חוצפה שלא יאמן,הקטע של הליק לא בא מקטע אגו פשוט כי פרסמתי מודעה אז לכן חשבתי אולי משם הוא הגיע אבל זה לא משנה,כי עד עכשיו יש לי כעס כלפיו לא יודעת להצביע ספציפית על מה אבל זה ההרגשה שלי

למעלה