גברים זה עם מוזר!!!

ככה חינכתי אותך?????

נסיון החיים שלי לימד אותי אף פעם לא לתת לגבר להרגיש שאני בכיס שלו. וגם לא להיות כזו בלייף-ריאלטי... מי שרוצה אותי ימצא אותי מי שרוצה את הלב שלי ימצא אותו ויצטרך לעבוד עליו {'בשביל כבוד צריך לעבוד'} על הלב שלי אין מבצעים והנחות שברת-שילמת!!!

reo2

New member
השאלה היא האם גם זה טוב??? גברים נא לענות...

האם להיות יותר מידי קשה, נוקשה, קשה להשגה או איך שתקראו לזה לא יכול לייאש גבר? האם לא להראות קצת רכות, קצת שאנחנו זקוקות להם, צריכות אותם? אה מה אתם/ן אומרים/רות?
(מחפשת תפוז מאוהב.... אין כזה דבר פה????)

touti

New member
כמה טיבעי להראות בטר??

במיוחד אתה שמחפש ראש אינטיליגנטי ורצוי שיבוא על גוף יפה ורזה

בסרט "על גופתה המתה"

יש סצנה של בחור שיצא עם בחורה ומרוב שהיא הייתה קשוחה לקח לו שבוע לנסות לנשק אותה בנתיים היא מתחילה לספר לו עד כמה היא מרוצה שיש לה חבר הומו שזה כיף שאפשר לדבר איתו על הכל ואין בניהם מתח מיני והוא בהלם!!! לא מאמין שהיא הלבישה עליו כזה תיק. 5 שנים הוא היה שותף שלה בקייטרינג, כי הוא אהב אותה... ורצה רק להיות איתה. אחרי 5 שנים הוא גילה לה. אז היא שואלת אותו למה לא אמרת? נו למה????????????????

לא משחקת אותה קשה להשגה

אבל בהחלט לא פותחת את הלב בקלות. נפגעתי מספיק פעמים כדי להבין שאני לא נועלת את הלב אבל בהחלט עושה סלקצי'ה קפדנית ומחמירה בכניסה. וכן,כאשר הוא יבוא ונצא וביום בהיר {או גשום...לא עקרוני במיוחד} הוא יחליט שנפרדים אני אדמע כי זה יהי'ה כואב אבל בהחלט שלא ארדוף אחריו. כאשר הוא יגיד לי 'לא' אני לא אחפש את התשובה של ה'אבל למה??? בוא ננסה שוב...' אני לא נמצאת במקום בו אני לא רצוי'ה.

סאני42

New member
בחיים! לא ארדוף אחרי מי

שיגיד לי לא!!! זה לא רק אגו... פשוט לדעתי גברים גם כשרצו אותך כל חייהם עם הזמן "נרגעים" (גם אנחנו...) אז ק"ו אם רק השתכנעו להשאר איתך בחיים לא ארצה את מי שלא ירצה אותי, בחיים לא אוהב את מי שלא יאהב אותי... כזאת אני...

touti

New member
../images/Emo99.gifהנה תפוז מאוהב

גברים אוהבים שילוב של ה-2 אל תהיי זמינה במשך היום ותהיי רכה כשהם חוזרים מעבודה או סידורים או במיוחד כשהם הולכים לסדר את הדחיה השנתית לצבא:)

סאני42

New member
גברים אוהבים...

ביצ'יות... כשאת נרגעת ומתחילה להיות טובה איתם הם מטפסים לך על הראש.... למה?? ככה!!! תאמינו לי בדקתם את הנושא...

בולש... סליחה על הבוטות

גברים לא אוהבים ביצ'יות כמו שנשים לא אוהבות ילדים רעים. שניהם אוהבים אתגרים ולפעמים משעמם אותם מה שקל להשגה אבל אף אחד ( אלא אם הוא מזוכיסט ) לא אוהב שמתעלמים ממנו שמשחקים ברגשותיו

למעלה