גברים זה עם דפוק !!!

גברים זה עם דפוק !!!

הבחור מבקש ממני צילומי ערום שלו, ואני משתפת פעולה ... בשלב מסוים הוא אומר שאם יעמוד לו זה יראה טוב יותר בתמונות, ואני מציעה עזרה ... יורדת לו ... עומד ... ממשיכים עם התמונות ... הוא מתחיל ללטף אותי ... וזה עובר מתמונות למשהו אחר ... אני מוצצת לו, הוא משחק בי עם האצבעות חודר עם האצבעות וכו' ... בסוף הוא גומר ואני מבקשת שלא יפסיק. הוא מציע עכשיו לצלם אותי ואני מסכימה ... הוא קם לשירותים אני מחכה במיטה. הוא חוזר, פותח את הדלת אומר בטון עצבני "אני לא רוצה להמשיך במשחק הזה!" ויוצא. אני קצת המומה. מתלבשת ויוצאת מהחדר. ואז הוא מתלונן .... על זה שאני לא מנסה להבין אותו. שהוא לא מאוהב בי ושהוא לא רוצה לזיין אלא רוצה לחכות להיות מאוהב כדי שנעשה אהבה .... על זה שאני מכריחה אותו לעשות דברים שהוא לא רוצה .... שזה מהר לו מידי .... כשאני אומרת OK נוותר על סקס אם זה לא נוח לך בשלב הזה, הוא גם מתרגז .... בסוף אחרי שיחה של "אני רוצה להמשיך ביחסים שהיו לנו עד עכשיו" "אני רוצה להמשיך עם הרוך והעדינות והחיבה שיש בינינו" "אני רוצה לתת זמן לדברים לקרות" "זה לא את זה אני" (שונאת את המשפט הזה !!!) הוא מתלבש לוקח כסף ויוצא לקנות לו משהו לשתות .... איך ? איך אני מוצאת את כל הדפוקים האלה ? די ! אני מפסיקה להזדיין ולהיות חופשיה כמו שבא לי .... זה פשוט לא יכול לעבוד .... אני מרגישה ממש מושפלת ... הייתי חייבת לשפוך את הלב איפה שהוא ....

2ודדה

New member
צר לי..

מכירה את תחושת ההשפלה. ועצוב לקרוא את שכתבת.. מקווה שיהיו לך הכוחות להיות חופשיה ולחפש את האחד האחר שיעשה לך נעים בלב ואף פעם לא יגרום לך להרגיש מושפלת.. אפשר להציע
? ליל מנוחה.. ובהצלחה!

אוי חמודה.... ברור שאת עצבנית על כל

הגברים עכשיו. אבל גברים דפוקים בערך כמונו. נדמה לי שזה באותם אחוזים. אני די בטוחה אפילו. למרות השעה. אולי בגלל השעה. החוכמה זה לאתר את הדפוקים קצת לפני. או שאולי זה סתם עניין של מזל?

bar666xp

New member
רגע עוד שעה יצא לי מהראש אולי...

הוא רוצה להתקדם לאט אבל הוא גם רוצה להצטלם ...ect ect ect לעוד משהו/י זה לא מתחבר ??? עם כל הכבוד ואפילו שאני לא מכיר את כל הסיפור נשמע לי יותר (מבין מה שלא נאמר) כאילו הבחור אומר "גמרתי לא נעמד לי אני מת לזיין לך תצורה אבל לא נעמד לי נפל לי האגו לשרותים אני חייב לברוח" זהו לא יכולתי למצוא דרך גועלית יותר לומר זאת. (ברשתכם אני הולך להקאי מעצמי). ואם את חושבת שזה לא רוח הדברים שלו תחשבי שוב 90% מהאנשים כשיש להם פגיעה באגו ינסו להפוך את המצב ולרוב ינסו ו/או ישפילו את מי שלכאורה הסיבה לפגיעה (הוא לא ממש יכול להשפיל את הזיין שלו אז את הקורבן).

נשמע הגיוני ...

אפילו מתחבר עם הבחור ... אבל, רבאק ... אף אחד לא מצפה ששלוש שניות אחרי שגמר יעמוד לו שוב ... ויש עוד דרכים להמשיך ולהינות ... וגם לי מגיע לגמור, ולא לבד באמבטיה אח"כ ....

bar666xp

New member
סתם באה לי יצאה בזווית

למה לבד??? מה חסר מתנדבים ???? "אתה מוכן להיתדב לניסוי ?" אני מתנדב חיחיחי

bar666xp

New member
בע"מ ?! לא לא לא מה פתאום בעירבון

בסדר שיהיה אבל מוגבל ?! מי מגביל ולמה בלי הגבלות ובלי גבולות ! פרט להגבלים שכל אחד מציב לעצמו.

Nלי שם

New member
תחליפי את הניק שלך...

מקווה שאצלך לא מצב קבוע...מרגישה איכס.. תשני למרגישה מעולה/נהדר...ומידי פעם מותר לך להרגיש איכס..

מר מתוק

New member
נשים זה עם חרא!

איזה כיף לי! אמא, תראי, גם אני יכול לעשות הכללות מטופשות!!!

basket case

New member
מה זה השטויות האלו?!../images/Emo4.gif

את כועסת עליו כי הוא לא רוצה לשכב איתך? כי הוא רוצה לחכות? ואם את היית רוצה לחכות, והוא היה כועס עלייך - איך את היית מרגישה? צר לי, אך את נשמעת לי ילדה קטנה ושטחית.

הוא לא רוצה לשכב אתה אחרי

שהיא מצצה לו והוא גמר? אחרי זה הוא החליט שהוא רוצה להתקדם? נו באמת, באסקט, מה עבר עליך.

basket case

New member
אבל..

היא כועסת שהוא לא רוצה לשכב איתה.. אז לא מתאים לו עדיין חדירה..אז מה?

לא ... אני כועסת עליו כי הוא גמר

ואז נזכר שהוא בכלל לא רוצה איתי שום קשר מיני. אני כועסת כי הוא אמר דברים מעליבים אחרי שהוא גמר... אני כועסת כי הוא בחור מקסים ביום וחרא של בן אדם בלילה אני כועסת כי הוא ברח לאלכוהול במקום לדבר איתי ולהסביר לי מה עובר לו בראש, פשוט השאיר אותי ערומה במיטה, הודיע לי שהוא בכלל לא חושק בי והלך ... ולא, אני לא כועסת כי הוא לא רצה לשכב איתי, ואני לא כועסת כי הוא לא רצה לחדור. אבל אני חושבת שגם לי מגיע עינוג ברמה זו או אחרת ... אני חושבת שסקס צריך להיות הדדי ... ואם אתה לא רוצה סקס, תגיד את זה לפני שביקשת ממני לרדת לך וגמרת ... לא אחרי ...

ועוד משהו ...

אם יש דבר שאני שונאת, זה גבר שדואג להבהיר לי שאני שרמוטה אחרי שהזדיינתי .... וזה מה שהוא עשה ...

למעלה