גברים זה חרא

zebrafish

New member
גברים זה חרא

גם הרס לי את הלילה של אתמול, פתאום היום הוא מתקשר ומסתבר שהסברה שלי היתה נכונה (הוא חזר לאקסית, לי הוא אמר שהוא "עמוס בהגשות" עלק ופתאום כן רוצה לדבר איתי...) חרא

berta84

New member
מה נסגר עם האנשים האלה ש"ממשיכים הלאה" מבלי

לסגור ענייני עבר? חוסר הוגנות רגשית ושימוש באחרים כריבאונד/מעוררי קינאה הם כל כך פאתטיים בעיניי לא הבנתי מתי הוא כן רצה לדבר איתך- לפני או אחרי שחזר לאקסית?

תצטרפי למועדון

כל כך מוכר לי, אבל זה לא מה שקרה לי הפעם. הפעם הבחור האחר מתחתן עם מישהי אחרת כשהבטיח לי שנהייה ביחד אחרי הלימודים ביחד וכל פעם בדק מה קורה איתי. שבר לי את הלב בגדול. ולא יודעת למה קשה לי עם כל זה ואני לא מפסיקה עם הדמעות, אז קחי חיבוק ענקי ממני.

berta84

New member
מאיפה אתן מקריצות את המנייאקים האלה?

"שנהייה ביחד אחרי הלימודים ביחד וכל פעם בדק מה קורה איתי" לא מבינה- הבטיח לך להיות ביחד בעתיד והמציא סיבות למה לא בהווה? ועוד שמר עלייך לבל תצאי עם אחרים? ככה זה נשמע מהשורה "כל פעם בדק מה קורה איתי" אני רוצה לראות את הגבר שיגיד לי מה לעשות ויאסור עליי דברים...ואני בכלל לא פמיניסטית

תביני

אני מכירה אותו היכרות עמוקה. הוא ויתר על קשר בהווה בגלל המרחק. הוא מבאר שבע ואני פה. הפצרתי בו כן לנהל את הקשר ולהסתדר מחינת המרחק, שנתפשר אבל הוא לא רצה. קשה לו מידיי. עכשיו בכלל לא קשה לי, קשה רק לי. היית מאמינה שראיתי תמונות שלהם בפייסבוק? את הטבעת שלה ואותה, באופן מוזר היא דומה קצת לי במראה, אך אנחנו שונות. היא לעולם לא תוכל להיות אני ולהיראות כמוני. אני מקווה שלפחות תוכל להסדר איתו. די, אני לא רוצה לדבר על זה, אחרת אפרוץ שוב בבכי בלי סוף ולי נמאס לי לחשוב עליהם ועליו ועל הכול מה שיכול להיות ואין. אני אמשיך הלאה, והנקמה הטובה שלי תהיה ברטה, כשאמצא מישהו באמת וזו תיהיה זוגיות אמיתית ויציבה, שאהיה בה מאושרת, זו תיהיה נקמה מתוקה עבורי, אני מאחלת לו רק טוב.

berta84

New member
מתנצלת מראש אם אגרום לך לבכות

אבל איך אפשר לדחות קשר לעתיד? המרחק הוא לא תירוץ כזה טוב, אפשר לנהל קשר טוב אם להתראות רק בסופי שבוע אם קשה אז משחררים לחופשי לי קרה יותר מפעם שרציתי מישהו אבל לא כרגע כי כרגע אין לי ראש לזה והכל אז מאוד השתדלתי לא לשחק ולמתוח את הבן אדם ולשחרר, בגיל 18 וקצת ויתרתי על מישהו שמאוד אהבתי כי לא רציתי שיהיה עד לסבל שלי, וזאת החלטה שקיבלתי דרך הרגש ולא דרך השכל עלינו להפנים שאנשים לא שייכים לנו, לא משנה כמה הם מרגישים כלפינו ומה הם מוכנים לעשות עבורנו, אדם הוא לא חפץ שנשמר בצד לכשנזדקק לו, בוודאי שלא סכום כסף שנוכל להפקיד בבנק ולצבור עליו ריבית אני לא טוענת שהוא רע או פגע בך בכוונה, אולי אלה הן פשוט הנסיבות, אני לא שופטת אותו- אולי הוא היה צעיר מדי ולא הבין

הוא לא צעיר יותר

אנחנו תכל"ס כמעט באותו גיל. הוא פחות ממני בשנה, אבל זה לא משנה. ברטה, זה ממש לא משנה. כי כרגע, במציאות הוא מאורס לאחרת ואני לא מאחלת לו רע אלא להפך, למרות שלי כואב, אבל אני חזקה יותר ויודעת שאמצא את אושר שלי.

berta84

New member
התכוונתי שהוא היה צעיר וחסר ניסיון מכדי להבין

לא שהיה צעיר ממך אני יכולה לתאר לעצמי כמה רע את מרגישה ושאת מרגישה מרומה כי בטח בזמנו ההבטחה שלו נשמעה מאוד רומנטית, ואולי הוא התכוון לזה לגמרי אבל זה קשה לדחות רגשות בעתיד כי צריכים אהבה, באופן אירוני דווקא הוא שרצה את זה כך לא עמד בזה ואת דווקא כן אני לגמרי מבינה את זה שאת מבכה את הזמן האבוד, השקעת וויתרת על קשרים פוטנציאליים אחרים והתשואה אפסית אני לגמרי יכולה להזדהות עם המצב(אם זהו אכן המצב אצלך, כי כבר התחלתי לעבור אליי...) הזה שלא יודעים איך להתגבר על דברים שלא קיבלנו בעבר כי דברים אחרים הפריעו לנו ועם הקושי הזה לצרור את העבר החבול ולהמשיך הלאה כי יש את החשש שהעתיד יהיה השתקפות שלו

די, אני לא רוצה לדבר על זה ברטה

ובטח שלא לנתח את זה עכשיו יחד איתך, מצטערת, אבל די, אמרתי את מה שיש לי הלב ואולי עשיתי שטות שבחרתי להשתפך פה על זה.

אל תגידי לו כלום

ואל תחזרי אליו. עשי איקס עליו ותמשיכי הלאה בחייך. הוא לא הגבר האחרון על פני כדור הארץ!!!

TheBigBrother

New member
../images/Emo201.gif

אנחנו קצת חרא לפעמים... אגב דיברת איתו היום בטלפון בספריה ?

amitk80

New member
הכללות זה לא דבר טוב

לכל דבר בחיים. במקרה נפלת על בן אדם חרא שלא ידע להעריך אותך (אמנם אני לא מכיר אותך). קל לי להזדהות איתך כי אני גם הייתי במצב שבחורה זרקה אותי ושחקה איתי משחקים וכל הקקי מסביב. זה לא שווה שזה יהרוס לילה שלם. מי הוא בכלל? גם לי יש הרבה מה להגיד על התנהגות של בנות שפוסלות גברים בגלל מראה חיצוני (ותאמיני לי זה קרה לי די הרבה שפסלו אותי בגלל בעיה רפואית שאפשר לזהות אותה). לא צריך להתעצבן בגלל החרא הזה. יגיע מתישהו מישהו שבאמת יאהב אותך ויעריך אותך ויתן לך את היחס המתאים לך. בחור שמשקר (עזבי שהוא חזר לאקסית) לא ראוי להיות עם בחורה מאחר ואני מאמין שאהבה מורכבת משלושה דברים: 1. חיבה 2. תקשורת 3. אמון חג שמח

berta84

New member
ואני אומרת אם כבר מניפולטיביות אז שיהיה

בסטייל, שיהיה מקורי למה טלנובלות זולות רובנו יודעים לחקות, לא צריכים כשרון משחק בשביל זה...חוץ מזה זה כזה משעמם

stkachov

New member
זברה מותק

הכל לטובה. עכשיו יש לך סיבה נוספת להכיר את השותף האמריקאי שלי... כבר ציינתי שהוא אמריקאי ?!

zebrafish

New member
תודה לכולם על העידוד

אבל המצב קצת יותר מסובך מאשר "סתם" בחור איתו יש לי הכרות תקופת זמן קצרה. (ועמית, אני בטוחה שהכללה זה לא דבר נכון, אבל הרשתי לעצמי להשתפך קצת). מדובר על ידיד נפש שהיינו מבלים ביחד תקופות ארוכות, וביקש בשלב מסויים להפוך את קשר הידידות הזה לחברות. בתקופה ההיא אני ממש לא הייתי פנויה רגשית ולא רציתי לפגוע בו, אז סרבתי, והוא מצידו רצה להמשיך להיות ידיד שלי, אבל אני לא הייתי מסוגלת לראות את המבט הזה בעיניים ולכן ניתקנו קשר, באיזשהוא שלב יצרנו אותו מחדש בכדי שאעזור למצוא לו מישהי. הוא מצא לו מישהי, הכל טוב ויפה, ונפרד ממנה אחרי תקופת זמן מסויימת. לאחר כמה חודשים מהפרידה אני הרגשתי שאני כן מוכנה לקשר ואמרתי לו את זה, אבל הוא אמר שהוא עדיין לא פנוי רגשית, אבל בעתיד ישמח להיות איתי. כמו חתול ועכבר
בכל מקרה, כמובן שנתתי לו ולעצמי את הזמן וכו', ובאיזשהוא שלב פשוט התקשרתי להשתפך בפניו על מעללי (אמנם כיום הקשר שלנו לא הכי צמוד, אבל תמיד היינו ידידים ממש קרובים, סיפרנו אחד לשני/ה הכל, ותמיד הרגשתי בנח לעשות את זה). ובגלל זה זה כ"כ כ"כ כואב שהוא משקר. כ"כ נדיר למצוא קשר כזה. האח הגדול, לא הייתי בספריה אתמול (הייתי כרגיל במעבדה מצאת החמה עד צאת הנשמה
)

berta84

New member
אני מבינה למה כואב לך אבל מהקשר שלכם שאת

מתארת ניראה כאילו תביני אותו ותתפייסו דווקא ניראה לי אחלה קשר, מאוד חם ומבין

למעלה