גברים בעלי בטחון עצמי

גברים בעלי בטחון עצמי

היום קבלתי הצעה שאיננה משתמעת לשתי פנים ( או אולי זו הפרשנות של הראש המלוכלך שלי....) להפגש עם קולגה לעבודה לכוס קפה. קטע לא נעים במיוחד אם התשובה היא שלילית. איך להגיד את זה בלי להעליב? אז עניתי בכנות שבנסיבות הקיימות זה לא נראה נכון לעשות. הנ"ל, שאגב צעיר ממני בכמה שנים טובות, לא הרפה ונכנס לאמביציה אפילו יותר גדולה וממש התעקש שאנחנו חייבים להפגש לשעה בבית קפה ועדיף כמה שיותר מהר כדי שלא אתחיל לגלגל כל מיני מחשבות מיותרות בראש. אז נכון, הוא צעיר וחתיך והכל טוב ויפה, אבל במסגרת העבודה????זה לא לעניין. איך הייתם מנווטים במקרה כזה?ומה אומר אלמרה על זה???? אה כן, שנינו נשואים....

את בעצמך מודה שאמר שכדאי

שתפגשו כמה שיותר מהר "כדי שלא אתחיל לגלגל כל מיני מחשבות מיותרות בראש"...אז אולי את באמת חושבת מחשבות מיותרות? ומה יקרה אם תצאו להפסקת הצהריים יחד?הרי שניכם נשואים,לא???מה כבר יכול לקרות??אין קולגות לעבודה שיש ביניהם קשרי ידידות גרידא?אם לא תנסי לא תדעי,ואם תפחדי לא תגיעי רחוק.

ממרומי גילך המופיע בכרטיס

(אלא אם כן-זה לצורך הטעיה....) הייתי מצפה/מקווה שתאמיני שאכן קיימת גם ידידות בין גברים לנשים,ואפילו יכולה להיות מעולה...אבל שוב-נראה לי שמהמקום שבו את נמצאת ומרגישה איכשהו "מואיימת" על ידי קשר מסוג כזה,עדיף באמת שתדפדפי הלאה.

אש אש-הכוונה היתה כמובן

להודעה המקורית...את עוד ילדונת לעומתה...לך יש עוד מה ללמוד...
מתה עלייך.ביי.

ליאון ב

New member
ידידות בין גבר לאישה

יכולה להתקיים אם אין התאמה זוגית ביניהם. יזיזות דרך אגב, אינה פוגעת במישור הידידותי, מניסיון. מצחיק אותי שאנשים חושבים כל כך הרבה!!! אז הידידות בין גבר לאישה תהיה "בסדר", היא לא תהפוך לחברות נפש עמוקה... אז מה??? מישהו נחמד שכיף מדי פעם לדבר איתו. נגיד אפילו מישהו שבסתר לבו רוצה שתהיי שלו, אבל יודע שזה לא יקרה. אז מה? כל קשר ידידותי צריך לקבל פרס נובל? אם נחמד להיות עם הבן אדם, ואין חשש שהוא בן אדם חתרן או נקמן שאם לא ישיג אותך ינסה למרר את חייך, לכי על זה. תמיד אפשר לצנן קשר.

ליאון ב

New member
תיקון

יזיזות אינה פוגעת ב_הכרח_ במישור הידידותי. כן, יש מצבים שהידידות נפגעת, אבל אני בעד לנצל הזדמנויות בחיים כל עוד אתה לא פוגע בעצמך, או באופן ניתן לחיזוי באחר.

renanana

New member
יזיזות וידידות

גם אני בעד לנצל הזדמנויות, שחלילה לא נצטער על החמצות כשיהיה כבר מאוחר מדי. התקווה היא להיות מספיק חכמים לחזות פגיעה אפשרית ולהמנע ממנה. אבל, כפי שכבר אמרו לפני, מי שלא מנסה לא טועה. ולדעתי, עדיף לנסות ואפילו להסתכן בטעות מאשר לא לנסות ולחיות עם הרגשת החמצה.

אש אש

New member
אז את מציעה,עדיף לנסות להסתכן

אולי גם בהרס בית. "הבנת שהיא נשואה נכון? אם כך זה וואחד סיכון וגיבורים נפלו"

ידידות בין גבר לאישה

מאחר שמנסיוני הגעתי למסקנה שחברות אמיתית יכולה להתקיים רק בין גבר לאישה, (למרות שלרוב זה מלווה ביזיזות) נשים הן עם חתרני, האמן לי אז אני בכל זאת חושבת שכדאי לתת לזה צ'אנס ולהאמין שאכן הכוונה היא לידידות בלבד. וכדבריך, תמיד אפשר לצנן קשר, ואולי אפילו להשאר ידידים.

אש אש

New member
קראתי כמה פעמים להבין...

טוב אולי זה רק הבלונד שלי:) היום קבלתי הצעה שאיננה משתמעת לשתי פנים?????? ( או אולי זו הפרשנות של הראש המלוכלך שלי....) ,קצת סוטר לא? "כדי שלא אתחיל לגלגל כל מיני מחשבות מיותרות בראש". כשיש לנו מחשבות בראש,אנחנו משדרים,ואולי כן התכוון הרי "הוא צעיר וחתיך והכל טוב ויפה, אבל במסגרת העבודה???? סתם תוהה אם לא היה במסגרת העבודה????? ומה הבעיה לנווט? להגיד עם חיוך שזה לא לעיניין ועדיין להיות ישירה והחלטית....אלא אם כן את לא... הרי חזרת הבייתה ואת עדיין עם זה פה:) מניחה שהשארת אצלו גם פתח.... זה שלך זו בחירתך,לא אוכל להציע,התנצלותי ובהצלחה.

שילה1

New member
מה הבעייה לומר "לא מתאים לי"?

ולמה בכל כל החישובים האלה. תרצי-תלכי,לא תרצי-שיילך לבד.

s h o o s h a

New member
ל'לא' אין שתי פנים

לא זה לא אלא אם אתה חושבת אחרת. "...עניתי בכנות שבנסיבות הקיימות זה לא נראה נכון לעשות..., הוא צעיר וחתיך והכל טוב ויפה, אבל במסגרת העבודה???????" שאלות :
ואם הנסיבות היו אחרות?
ואם הו היה מבוגר ולא ממש חתיך?
ואם הייתם מכירים שלא במסגרת העבודה, אלא בתור לסופר/אוטובוס/קופ"ח/אחר? ואני לא גבר, תסולח לי ההתפרצות לדלת פתוחה.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה beit המקורית!

אולי נכון באמת לא להעליב כאשר הכוונה לסרב. השאלה מדוע לסרב להצעה תמימה לכאורה, או שהיא אינה תמימה? אני מכיר הצעה לקפה שהמשיכה הלאה והלאה אל מעבר למפגש תמים ואל מעבר לגבולות הארץ. אז ספרי לנו את מה עשית לאור התעקשותו, ואיך התגלגלו הענינים...

הזמנה לקפה

אתה יודע שכולם יודעים שבהזמנה לקפה הקפה זה לא העניין. מצד שני, אם באמת כוונתו לקפה בלבד ( אתה מכיר את הפרסומת הזו בטלויזיה???) אז אני היא זאת שיוצאת פה עם הראש המלוכלך. הנה אפילו אתה מספר על התנסות כזו שהתחילה בקפה והמשיכה אל מעבר לגבולות הארץ למה כוונתך, אגב, משהו שאפשר ללמוד ממנו???? האם קרה לך שהזמנת מישהי לקפה ובאמת התכוונת לקפה??

s h o o s h a

New member
הזמנה תמימה

"...כולם (???) יודעים שבהזמנה לקפה הקפה זה לא העניין..."??? האמנם? למה? למה הזמנה לקפה לא יכולה להיות פשוט הזמנה לשבת עם אדם חביב שנעים לשתות אתו קפה, 'להעביר' הפסקה ולשוב איש איש לעיניניו? אני, כמעט בכל יום, 'קובעת' עם אחד מחבריי לעבודה לארוחת צהרים. מתחילה לתהות - האם הארוחה אינה הענין? אז מה מסתתר מאחוריה? ואם מתסתתר, כנראה שמתחבא כל כך טוב עד שלא רוצה שיתגלה כי פרט לחלוקת 'חוויות' של העשיות עד הפגישה ו'קביעה' ל The same placs-tomorrowלא קורה כלום. מסתבר שאפשר גם אחרת, מה, לא?

למעלה