גברים במלכודת

איך את היית מתארת את פן?../images/Emo46.gifככה?

אז זה שהגברים במלכודת זה נכון, הם לאחרונה מבינים את זה. מאד יפה שיש גברים שמבינים שגם אנחנו במלכודת וביחד אפשר לעשות דברים. אני לא יכלה לקבל את המונחים "נשיות חדשה" ו"גבריות חדשה". כי שוב אנחנו מסתובבים סביב הציר הידוע של נשיות וגבריות. צריכים הגדרות לכל דבר וליצור פלוס ומינוס, נכון ולא נכון. אני בעד בני אדם. כאלה שיש להם את כל מכלול הרגשות הידוע לאנושות ושרוצים לפעול ביחד על מנת להגיע למקום טוב יותר.

גם אני בעד בני אדם ../images/Emo13.gif

קשה לי עם ההכללות שנעשות מדי יום ביומו, לא רק במקומות האחרים, אלא גם כאן. העולם הגברי, העולם הנשי, מה נשים רוצות, מה גברים עושים, אלו מין ערכים נחשבים נשיים ואלו מין ערכים נחשבים גבריים. אני עדיין מחכה להכיר את האישה הממוצעת. מכירים אותה אולי?

שוב מגוייסת לנושאי גבריות...

שוב אנחנו מגוייסות לטפל בגבריות של הגברים. אולי זה רק הוגן שנהיה מגוייסות לענייני גבריות הרי אנו מגוייסות לעניין כבר מאות שנים. לפעמים אנחנו נדרשות להיות שקטות כדי לא לאיים על הגבריות, יש פעמים שאנחנו מתבקשות להיות אסרטיביות ואם אפשר אז גם להיות למעלה כי הגבריות קצת עייפה ורוצה לנוח... ומה הפעם? הפעם אנחנו מתבקשות לתת הזדמנות לגבריות "החדשה" לצאת החוצה. לא לרמוס את הגבריות החדשה של הגברים ולא לדחוק אותם לפינה הרי הם דור אפור נטול תהילה שלא הספיק להינות מהאופוריה של 67 ונשאר עם החרא וההתבהמות של לבנון. אנחנו מתבקשות לגלות אמפטיה ורחמים כלפי לוחמינו האמיצים שנאלצים להתמודד עם המציאות ועוברים תהליך של התפכחות. ובעיקר להבין (שאפילו שלא נעים לבקש...) כל האמור לעיל הוא בעצם תפקידן של הנשים. על זה אמרו חז"ל: נ ש ב ר ה ז י ן !!!! מר פן היקר ושאר מתייסרי "הגבריות החדשה" - תתבגרו! החלטתם לחפש גבריות חדשה? שיהיה לכם בהצלחה. לי אישית נמאס להניק, להכיל ולטפל בכם, יש דברים שצריך ללמוד לעשות קודם כל לבד. שירי

למעלה