גברים, אולי עדיף בלעדיכם?

גברים, אולי עדיף בלעדיכם?

יצאתי עם האקס שלי 3.5 שנים(שנינו לומדים בחו"ל), ריבים בלאגן עצב וכל המשפחה היו לנו שם בקשר. לפני 4 חודשים פשוט הפסקנו לדבר אחרי איזה וויכוח ובזה גם שנינו הבנו שזה הסוף (ובזמן התקופה הזו שלא דיברנו הכרתי בחור דרך הנט) וחודשיים אחרי שהפסקנו לדבר הגענו לחופשת קיץ בארץ ומיד הכרתי את הבחור, לאחר הכרות אינטנסיבית ויום יומית שהייתה לנו טלפונית לפני. הבחור הזה היה פשוט משוגע עליי כל התקופה שלפני ובמיוחד בתקופה שהכרנו פנים אל פנים. אני הבהרתי לו כבר מההתחלה שאני לא בטוחה אם אני רוצה להכנס לקשר כזה ושבמיוחד אני לא רוצה להפגע שוב -שזהו! הספיק לי, הוא כמובן ניסה להסביר לי כמה זה פסול להסתכל אחורה על מה שהיה עם האקס ולפחד שמה זה יחזור כי הוא לא האקס... בקיצור הוא מאוד מאוד התעקש והבטיח שמבחינתו הוא יעשה הכל שזה יצליח. הרהורים התחילו לעלות בי שמא הוא עושה את כל זה(והוא עשה המון) כדי להשכיב, אז עם כמה שזו לא אני (הסקרנות איך זה מישהו שונה, עצם העובדה שהזמן עומד נגדינו וגם סתם לראות אם הוא מתכוון לכל מה שהוא עושה באמת) שכבנו אחרי 5 ימים ומיד אחרי הוא בא אלי בהצהרה- אני מכיר אותך כך וכך טלפונית וחמישה ימים פנים מול פנים ואני כבר... (אני הכנסתי איזו בדיחה לא במקום בזמן שהוא אומר) מאוהב בך... אני לא הרגשתי את אותו הדבר אבל ככה המשכנו להיות ביחד במשך חודש וחצי כשהוא מטורף עליי(זה משהו שלא היה קל לפספס) ואני בשלבים של לנסות להיות. בסוף כבר מרוב שהיה לי לא נעים באיזה שלב כתבתי לו בהודעה LOVE YOU, מיותר לציין שעשיתי לו את היום... ובאמת שהייתי אחלה איתו (למרות שהבטחתי לעצמי שאחרי האקס אני ביץ' כי אין ברירה, פשוט הרגשתי שאני לא יכולה להיות רעה אליו...) הוא גם נסע לחו"ל לכמה ימים מטעם העבודה קנה לי מתנות בקיצור ולעניין מכל בחינה אפשרית הוא פשות התייחס אליי כמו אל מלכה. פגשתי את ההורים שלו, הוא פגש את שלי, הכל היה על הילוך חמישי שכזה, ופתאום היו לו איזהשהן בעיות בבית בעבודה וכו' והוא היה מדוכא, הייתי שם בשבילו הקשבתי לו תמכתי בו( כמו תמיד) ופתאום הגלגל הסתובב ובמקום להתבאס עליי למה אני לא רואה אותו היום הוא כבר לא היה נלהב לראות אותי.. הוא טען שזה לחץ בלה בלה אז אמרתי שאם זה לא נראה לך אז בוא נסיים את הקשר אז הוא כמובן אמר- לא לא עד שהשאלה הזו חזרה על עצמה מאותן הנסיבות ביום אחר ופשוט אמרתי לו שיקח לעצמו זמן לחשוב וידבר איתי יום למחרת ויודיע לי מה הוא החליט, ושלא משנה מה אני שם תמיד בשבילו... הוא הסכים השיחה נגמרה יפה, ופוף!! הבנאדם נעלם, שלחתי לו הודעה שאני מאוד מופתעת דווקא ממנו לקבל התייחסות שכזו ושבכל אופן אני מאחלת לו רק טוב איך אפשר להבין את זה?? הוא תמיד היה אומר לי שאני הבנאדם האחרון שהוא היה רוצה לפגוע בו ואפילו שלום יפה אני לא יכולה לקבל ממנו?? אני לא מצליחה להבין את זה, הייתי הכל בשבילו ופתאום נהייתי כלום?! כנראה זה המזל שלי... להפרד מגברים פשוט בהעלמות טוטאלית מיצידם... אני כבר מאוכזבת מכולם, לא רק מגברים אלא מאנשים בכלל. מקווה שיבוא יום וארגיש אחרת... פוףףף היה טוב להוציא את זה לפחות על המסך. תודה למי שהגיע עד לפה...

billc

New member
לא קריא!!!

הcopy paste לא עבד טוב, בבלוג שלך זה יותר קריא..

magenta73

New member
המון טקסט...

המוווןןן... קורה לפעמים שדברים אחרים מעיבים על הקשר. יש כאלו שהדרך שלהם להתמודד היא לעזוב וללכת. גברים נעלמים - לא חסר. וולקם תו יזראל...

mika tal

New member
גברים חופשי נעלמים...

אבל עם חלאות מסויימים.. מוטב שייעלמו...

נסיכה ג

New member
רגע רגע בנות... ואנחנו לא נעלמות?

אל תעשו הכללות ועל תעשו עליהום!!! זה אף פעם לא נכון לעשות... כל מקרה לגופו

נשים, אולי עדיף בלעדיכם

לפעמים זה עובר, פשוט נגמר. נכון שיותר יפה לתת הסברים לצד השני אבל ... כמו שאת יודעת, החיים הם כדור, פעם למעלה ופעם למטה.

the match maker

New member
למה ככה?

טוף.... קודם כל, לקחתי 4 הפסקות עד שסיימתי לקרוא את כל זה, אז זה אומר דרשני... עכשיו, קודם כל, להיות ביצ'ית זה ממש לא במקום. זה שיש גברים שהם לא מכבדים את עצמם ואת שאר האחרים הגברים שלהם, זה כבר סיפור אחר, שאני אתן עליו את הדעת בפעם אחרת, מהסיבה הפשוטה, שיכול להיות שיבוא גבר גבר, מתחשב, כנה, אמין וכל השאר, וזה פשוט יבריח אותו. יחד עם זאת, לפי דעתי, הלחצת אותו. שאלת אותו אולי יותר מדיי אם הוא רוצה קצת זמן לעצמו, והוא כנראה הבין את זה כרמז ל"בוא תיפרד ממני, כי לי קשה מדי..." (כן כן, גברים חושבים). ואם זה לא המצב, אז יכול להיות שהבחור לא היה סגור על עצמו. צריך להבין שאחרי הכל לא הייתם כ"כ הרבה זמן ביחד, ויכול להיות שבשלב מסוים הוא היה צריך קצת ספייס, בשביל לחשוב עם עצמו קצת איך הוא מתמודד עם הבעיות שלו. בכל אופן, זה לא נורא. איך אומרים - מה שלא הורג אותך, מחשל אותך, והגברבר שלך יגיע מתישהו. רק לא להתייאש, יש? :)

למעלה