גברים אוכלים אחרת?

גברים אוכלים אחרת?

לפני אנטוניו, גרתי מעט מאד עם בני זוג וגם אז לא אהבתי אותם מספיק בשביל באמת להתבונן בהם ובמעשיהם. אז יוצא שרק עכשיו, בגיל 38, אני שמה לב לעובדה שכנראה גברים שונים מנשים לא רק בדפוסי המחשבה, באיברים החיצוניים ובצורת הבילוי המועדפת עליהם; הם שונים מנשים גם בהעדפותיהם הקולינריות! היום אנטוניו תקע לארוחת הצהריים חצי עוף צלוי ונוטף שומן, כמעט הקאתי כשראיתי אותו, ולארוחת ערב הוא טיגן קותלי חזיר. את סלט הירקות הצבעוני שהכנתי, עם טונה משובחת, רק אני אכלתי. אני חושבת שאם הייתי אוכלת חצי מכמות הבשר והשומן שהוא אוכל, הייתי מקיאה את הנשמה. לא מסוגלת לזה, ולא מבינה את זה. מה אצלכם?

זיקן

New member
מנהל
אני לא שכחתי ש...

..פעם לפני 25 שנים כשהנזם היתה בחורה ונערה כפרית בגיל 14 היא מגיעה העירה ועובדת בבית חרושת למטאטאים . היא עובדת מסורה וחרוצה והבעלים מאוד מרוצים ממנה . לאחר שלושה חודשי עבודה הנזם הולכת יום אחד לאחראי ומודיעה לו שהיא מפסיקה לעבוד בעוד שבועיים . האחראי שואל אותה לסיבת העזיבה אך הנזם משיבה: "אני סתם רוצה לעזוב !". אחרי לחץ קטן לבירור הסיבה מפשילה הנזם הכפרית את חצאיתה ומראה לאחראי שהתחילו לצמוח לה זיפים שחורים בערוותה, "לא היו לי כאלה כשבאתי הנה ועכשיו בגלל העבודה עם הזיפים של המטאטים התחילו לצמוח לי זיפים !". האחראי משועשע מהנאיביות של הנזם הכפרית מפשיל את מכנסיו ואומר לה "תשמעי יקירתי, זה הטבע, לכל אדם צומחים "זיפים" כאלה בגיל מסוים". הנזם מסתכלת בעיון על האחראי העירום ואומרת: "אני לא יכולה להמתין שבועיים אני מפסיקה לעבוד מיד . "אני רואה שאצלך התחיל כבר לגדול גם המקל

זיקן

New member
מנהל
יא חתיכת תמימה,

את חושבת שאני לא מבין למה את לא יודעת למצוץ ? איך אפשר למצוץ זיין שהמיץ שיוצא ממנו מעורבב עם שומן של קותלי חזיר ? איכססס רחמנות עלייך, תאוכלי את הסלט שהכנת לבד.

עמי60

New member
אפרופו אוכל ומציצות

אישה קנתה מתנה ליום הולדתו של בעלה צפרדע מוצצת , בחצות היא מתעוררת ורואה את בעלה יושב במטבח עם הצפרדע ושניהם מעיינים בספר בישול , מה הולך פה ? היא שואלת, עונה הבעל : יקירתי ברגע שהצפרדע תדע לבשל את עפה מהבית .....

זיקן, תבקש מהבדיחה המהלכת הזו (הנזם הכחול)

רשות לצחוק מהבדיחה שרשמת עליה, כי יש לי הרגשה שהיא נורא תכעס אם נצחק עליה בלי רשות

פנומן 72

New member
זה לא צריך להפתיע

גברים מוציאים יותר קלוריות גם בגלל שמסת השריר שלהם גדולה יותר מלנשים בד"כ. גם הקיבה שלהם גדולה יותר ולכן יכולה להכיל תאוות באופן קל יותר... ואגב, גברים שאוכלים סלט הם הומואים. אז תגידי תודה ...

לא, אין לי בעיה עם זה

ודווקא מתאים לי שהוא משאיר לי את כל הדברים הטובים לחסל אותם בעצמי. סתם מצחיק, ההבדל הזה.

xcalibur

New member
לקח לך תואר שני בהיסטוריה לגלות את זה? ../images/Emo8.gif

עמי60

New member
העוף שאנטוניו אכל הזכיר לי בדיחה ישנה

והבדיחות בד"כ משקפות את המציאות .... Horse and Chicken So there was this horse and a chicken that lived on a farm. The horse and the chicken were in fact two very good friends. One day the horse fell into a mud hole that he could not get out of. The chicken saw this and said, "What should I do?","What should I do?". and the horse replies,"Go get the farmers BMW and a rope so that you can pull me out". So, the chicken runs and gets the BMW and a rope. He drives it back, ties the rope to the horse and the other end to the car. The chicken puts the car in gear and pulls the horse out. "Wow", the horse said. "Thanks alot out there". So one day the chicken falls into the hole. "Help, Help" he is saying."Go get the farmers BMW and a rope to pull me out!" The horse said, "No need....I just straddle the hole and you hold onto my dick and pull me out" "OK" said the chicken. So the chicken grabs a hold of his dick and is pulled out. What is the MORAL of the story? ( מה המוסר השכל של הסיפור ) You don't need a BMW to pick up chicks, if you are hung like a horse.

כן, אני ממש אשב לקרוא מגילות באנגלית עכשיו

אגב, אם יורשה לי. גם אתה נשמע חתיכת אשמאי זקן ולא במיוחד חריף שכל.

עמי60

New member
יורשה לך , בוודאי שיורשה לך לומר כל אשר תחפצי

אני לא אמנע ממך להגיע לסיפוק מיני מקריאת השטויות שנכתבות פה ....

אתה כמו ילד קטן שנהנה להגיד 'פיפי, קקה'.

אולי בעצם חברתי 'רק אהבה' צודקת, בגיל מתקדם כמו שלך אתם ברגרסיה לתקופת הילדות המוקדמת, רק בלי החינניות של הפעוטות האמיתיים.

עמי60

New member
יקירתי , אני ממש נהנה מהכתיבה שלך ,

מה עוד שהבטויים שאת משתמשת מביאים אותך לסערת אורגזמות בלתי פוסקת ומשמשים תחליף לדבר האמיתי שכעת נוחר ומפליץ עם בטן מלאה בקותלי חזיר ועוף נוטף שומן , טגני לו קילו צ'וריסו לארוחת הבוקר ותוכלי להנות מהבושם כל היום .. ובאשר לגילי , תמיד תזכרי שאני בגיל שלך כבר הייתי ואילו את עדיין לא ... אגב , המזרקה/הברכה ומפל המים הנפלא בכיכר קולון עדיין עובדת ?

עמי60

New member
ככר קולון ומפל המים , נאמר לי שלא מפעילים

יותר את מפל המים המדהים ביופיו ?

למעלה