גברים אוי גברים...

nufar1983

New member
גברים אוי גברים...

לפני קצת יותר מחודש אני והאקס נפרדנו בדמעות ... שבוע שעבר הכרתי מישהו חמוד חמוד באינטרנט... דיברנו בטלפון, הוא הציע שנפגש - נפגשנו היה ממש ממש נחמד, מבחינת שנינו. יום שישי הציע שנפגש שוב, לקח אותי ליפו העתיקה, הביא בקבוק יין והיה ממש כייף. היום, הרגשתי שהוא קצת מוזר בטלפון והיה נראה לי שהוא משחק משחקים. אז שאלתי אותו דוגרי, מה הוא רוצה ושלא ישחק איתי משחקים של ילדים בני 4. קיצר, הוא אומר לי, אני מבולבל, צריך זמן לעצמי, בלה בלה בלה... מה שמדהים, שגם אתמול הוא דיבר איתי בלילה והוא היה ממש חמוד ולא היה נראה שמשהו השתנה. ופתאום היום הוא התהפך... תגידו לי לעזאזל, מה קורה עם הגברים במדינת ישראל?? לפחות שלא היה מבלבל לי את השכל שולח הודעות כמה הוא נהנה ובולשיט... אוי, זה פשוט מייאש... בחזרה לחיי הרווקות

c o h e n 8

New member
זה באמת מעצבן....

גם שזה קורה עם נשים, בכלל אנשים שלא סגורים על עצמם וסוחבים אותנו לקשרים קצרים או לא מובנים... לא נעים לצד השני מצבים כאלה שהבן זוג משחק משחקים

ToryMaster

New member
למה את ישר מחליטה שבלבל לך בשכל?

מאוד הגיוני שאתמול הכל היה בסדר, והוא התעורר בבוקר אכול סרטים. קורה לכולם, המון.

nufar1983

New member
מה הקטע של לקום בבוקר אכולי סרטים..

אני באמת שלא מצליחה להבין את ההרגשה זהו... אם היה רק בסדר אז סבבה אבל הוא כתב הודעות כמה נהנה ובלה בלה בלה לא יודעת לי נראה מוזר. אולי תאירי את עיניי

ToryMaster

New member
זה לא משהו שניתן להסביר במילים

זה פשוט פחדים ובלבולים שפתאום מופיעים, אצל רוב האנשים זה אפילו מופיע בעיקר כשהדברים מתחילים להתגלגל לכיוון חיובי או רציני.

טל205

New member
מזל תאומים?

העלם שלך? אם תאמרי כן לא אתפלא. ולכל החברה שכאן במזל תאומים אל תתנפלו עלי...

טל205

New member
דגים זה מזל

שיכל להסתדר עם כל המזלות. לא לחינם הוא מכונה פראייר.

nufar1983

New member
לא מזל תאומים...

מכירה את ההתהפכויות שלהם
היה לי בן זוג שנה וחצי כזה... זה היה מתיש... הוא מזל שור... בעייתי בפני עצמו

טל205

New member
שור זה מזל

עקשן. איזה מזל את? או שאין לך מזל פככככ..

אני גם לא מבינה את זה

וחוויתי את זה וזה ממש פוגע למה כדי שיהיה לגברים "אתגר מנטלי" כדי להמשיך ולהתעניין בך את צריכה לשחק אותה קרה אליהם אחרת פשוט הם מאבדים בך עיניין

יוֹאב

New member
זה לא עניין של גברים

זה עניין של מערכת זוגית בתחילתה. אף אחד שאמיתי עם עצמו, לא יכול להיות סגור על עצמו ועל בת הזוג שלו כבר בהתחלה. פעם מרגישים שזה זה, פעם מרגישים שזה לא זה. זו הסיבה שבגללה צריכים לקחת בחשבון את כל האפשרויות, גם את הרעות, בתחילתו של קשר.

בנות בנים..

נו מה לעשות, אף אחד לא יכול להיות סגור על עצמו בתחילת המערכת היחסים, עצה שלי, אל תהיי נודניקית, תני לזמן לעשות את שלו ואם זה לא זה אז זה עוד יבוא..

למעלה