גבראיל

Ben Zak

New member
לא סקעת ולא מויאל

שניהם ילדודס, שניהם נמוכים מאוד, שניהם לא ממש הגבריאל שמחפשים. צריך קצת יותר מכשרון בשירה למחזמר הזה, הרבה מעבר. גבריאל לא יכול להיות טייפ של ילדון שבקושי סיים תיכון. לדעתי, למשל, גיא אריאלי יכול היה להיכנס לתפקיד בצורה מושלמת. אני שמעתי אותו שר מספר פעמים, אבל לא בטוח שזה היה צד חזק אצלו. אבל יש את הלוק והחזות שצריך בשביל גבריאל. יהודה לוי, אולי. רק הוא ובר זוהר ביחד זה פצצות לגבות. תתפלאו, אבל אם כבר, אני הייתי עושה בחינות בד לשחקנים חדשים שרוצים להיכנס לנעליו של גבריאל. אני בטוח שאי שם יש מישהו מספיק כשרוני וגם נראה טוב ומשחק מעולה כדי להעלות את הרף רמה אחת גבוהה. תזכרו שגם אביטל ליבני, אלה שלנו, היתה די אנונימית לפני כן והמחזמר הזה שם אותה על המפה. לכן, אני בעד לתת הזדמנות למישהו חדש, ברמה של משחק וקול כמו של אביטל. צריך מישהו חדש, נמאס כבר מכל הישנים. הם די משעממים.

miri a

New member
יהודה ויעל ../images/Emo128.gif

נמאס כבר מהגימיק הזה... זה כבר יותר מדי האמת. כמה אפשר?!? למרות שהייתי מתה שיהודה ייצטרף, אבל זה לא ייקרה.

m o r s h

New member
אבל אז זה נראה לי פוגע במטרה

מצד אחד אתה צודק כי הכי טוב מישהו חדש שיעלה בעקבות המחזמר, הקטע שבגיא פינס אמרו שהמישהו החדש מטרתו למשוך קהל ומישהו אנונימי לא ימשוך קהל, אם לא להיפך..
מקווה שהבנתם אותי..

Ben Zak

New member
אפשר לעשות תחרות כמו כוכב נולד

לחפש את הכוכב הבא של מרי לו. זה יכול להיות אחלה ריאליטי, אחלה חשיפה למחזמר, להבימה וכו'. עכשיו, בינינו, בלי שאף אחד שומע. אני לא חושב שהמחזמר יכול לרוץ עוד הרבה שנים, אולי שנה-שנתיים גג. הרי יש גבול. המחזמר כבר כולם יודעים את הסיפור שלו בעל פה, את השירים כולם מכירים, את השחקנים הבכירים שחלקם עזבו. אז נכון, כיף לראות את זה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, אבל עד מתי? אני בעד להשקיע כסף במחזמר חדש, אולי עם שירים של זמר/ת אחר/ת. מרי לו הגיע לשלב של מיצוי עצמי. כמה פעמים יראו בטלוויזיה את מרי לו בחו"ל? וכמה פעמים יחשפו שם קטעים מהמחזמר, כך שגם מי שלא ראה מעולם, כבר קיבל איזשהו מושג מה מתרחש שם. כבר אין כזאת סקרנות. אני בכלל הייתי כבר מזמן מפיק קלטת וידאו של המחזמר, וגם דיסק LIVE שלו וזה לדעתי היה רב-מכר היסטרי. אולי עוד יעשו את זה לפני שהמחזמר ירד מהבמה. לדעתי כוכב אחד חדש לא יחזיר את המחזמר להתחלה שלו. הלאה. NEXT. רוצים מחזמר חדש, עם להיטים חדשים, כוכבים חדשים. אולי עם אביטל ליבני בתפקיד ראשי? אני בעד
.

barmiz

New member
חחח מה?

המחזמר לא צריך חשיפה אחרי 400 הופעות חח... המחזמר יציג ויציג עד שיהיו בקהל רק 100 אנשים... וזה לא יקח הרבה זמן... אני נותן שנה וחצי... קלטת וידאו זה רעיון מטורף ואין סיכוי כי זה תיאטרון רפרטוארי וזה למבוגרים (מה? ימכרו שם שירי המחזמר וסיפור העלילה? חח) ודיסק רצו להוציא אבל צביקה הסכים רק אם יקליטו באולפן מקצועי, ולהבימה אין כסף.. אז... חח פשוט אין..

למעלה