גבעת הקרב

חוזרים את המסלול

ומי שיחליט לנסות לפנות בצומת האדום/שחור ימינה במקום חזרה שמאלה, יתקל במראה זה

מאיר - כרגיל, נהדר! ותוספת קלה:

יש גישה מתוך צור הדסה לגבעת הקרב. הבעיה - השער נעולן וצריך לתאם עם הקב"ט המקומי. יש עוד שער ליד חוות הסוסים של אוהד חרש בצור הדסה ("חוות הרי יהודה") ויש מפתח לשער אצל אוהד. הדרך מהשער שליד אוהד משובשת, הדרך מהשער העליון - טובה לרכב רך.

לכן התייחסתי רק לציר השחור

רק מכעיס מאוד שמשתלטים על דרך ציבורית ונועלים אותה. אבל זה לא יעזור כיוון שהיום "כל דאלים גבר". כ"כ נשלחו תמונות: אסף סיבוני,תום ותומר, בארי,חץ שחור ,יאנציק, מרדפי 56,נביה מרעי, נגבה.

מאיר, אני מתחילה

להיעלב - למה לא אמרת שאתה מגיע? לפחות קפה הייתי מכינה לך...

התמונות נשלחו מהאוסף שלי

הגעתי כבר לכמות של 10 ג'יגה תמונות, צריך לתעד כמה שאפשר כיוון שדברים מתחילים להיעלם לטובת נדל"ן וכדומה. אתמול הייתי ברמת רחל לצלם את מוצב הפעמון כי התמונות שלי עתיקות משם, וגן הזיתים, ומשם את מסלול הל"ה, והיינו בבית זית והאגם עומד לגלוש על גדותיו, חשבתי שיהיה איזה ירושלמי באיזור לצלם. חוץ מזה אין לי לאיזה טלפון להודיע

צודק בהחלט

והעבודה שאתה עושה מעשירה את כולנו. אם כי חלק מהמקומות שהזכרת, פותחו רק בשנים האחרונות.

יעל, הצילומים הם בנושא שדיברנו עליו

אני מנסה לקדם את הפרויקט עם השר החדש. מקווה שאצליח. הצילומים זה חלק מכתבה שתצא במעריב בשבוע הקרוב.

המסלול השחור 9435 כמובן

ישנו מקום שכתוב בטעות 6 בסוף, והפנה את תשומת לבי מיכה ל-"פליטת הקולמוס", למרות שזו בעצם "פליטת מקלדת".....

למעלה