גבעת האושר

גבעת האושר

כל אשר ידעתי על גבעת האושר הוא כי מרבית האנשים אינם מצליחים להגיע אליה, ואם הם מצליחים לראותה, הרי שזה מרחוק בלבד, בבחינת "ראה תראה מנגד את הארץ המובטחת ואליה לא תבוא". ואני כלל לא ידעתי, כי במרומי גבעת האושר, חלמתי לי את ביתי. הבית הקטן, הצנוע. שאין בו רב, אך הוא מלא ב... אושר. אושר פשוט על יפי-החיים, הטבע, בני-האדם. כשנכנסת הרוח, קלה ומלוחה ובכנפיה טעם הגלים, מבדרת היא את הוילונות, המרקדים להם בעליזות, את פרוותו של יהוקוץ ארנבי, המרחרח את האויר בשמחה גלויה ושפמו מרטט אנה ואנה, ותלתליו הצוחקים של בני מחייכים במשובה סקרנית. היא גם נושאת עימה מליוני גרגירי-חול מן הגבעה, והם ממלאים באושר את שערי ואת בגדי ואת ליבי. ואני שמחה. ענת כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדי כאן בניתי את ביתי בשתי ידי כאן גם אתה איתי וכאן כל אלף ידידי ואחרי שנים אלפיים סוף לנדודי.

יערית

New member
על גבעת האושר שלך../images/Emo25.gif

ואת ההרגשה הזו של" אושר פשוט על יפי-החיים, הטבע, בני-האדם. כשנכנסת הרוח, קלה ומלוחה ובכנפיה טעם הגלים, מבדרת היא את הוילונות, המרקדים להם בעליזות" קשה מאד מאד לדמיין ולהרגיש בזאת..אלא אם כן רואים את המציאות, אכן זה קיים..אכן אושר כזה מקבל ונותן משמעות שונה לחיים. ותגידי לי...מי המציא לארנב המיסכן את השם?יהוקוץ הארנב? זו התעללות

יערית

New member
../images/Emo23.gif רסיסים של אושר

חושבת שזה ירד מהר מידיי ... ולגבעה הזו לא מגיעים בקלות

למעלה