גבעתי לאן אתה נעלמת?

אינ נעלמתי???

רונן מיום שבת לא ראינו אותך... לא שמענו ממך... אחרי זה אתה אומר שאני נעלמתי... אני שמח לראות אותך שוב... =) יש סקר הצבעת? איך החיים רונן מה המצב...?

וואלה הכל טוב אחי...

הייתי באילת משבת בצהריים עד אתמול בערב כתבתי שהייתי וואלה עשיתי חיים לא נורמאליים ספונטני בלי לתכנן בלי כלום אבל מה חזרתי מצונן ומקורר חופשי אתה כל הזמן נכנס למזגן ויוצא ממזגן ממש מכה אם החום שם... דרך אגב איפה הסקר נמצא אחי? לא שמתי לב... רונן...

רונן אתה משהו...

אתה יודע לעשות חיים אה... יפה כל הכבוד! אני שמח שנהנת... והכנסת קצת כסף לכיס...$ צריך את זה מידי פעם... זה משחרר ונותן לך את הכוח לחזור ולהמשיך את החיים...

כסף שמגיע תמיד מעלה ../images/Emo13.gif

פרסית או לא? סתםםםםם בעלי פרסי,אני מרוקאית

וואלה אחי משתדלים להנות...

תאמין לי אחי זאת מצווה להוציא כסף מהקזינו ואבדרך כלל אתה מפסיד או שאתה מרוויח ואתה שוב מתחיל להמר ואז מפסיד הכל.בדרך כלל אני מפסיד הפעם שיחק לי המזל ברולטה הרווחתי את ה-200$ קמתי והלכתי לשתות משהו לא המשכתי לשחק וידידה שלי הרוויחה 160$ במכונות מזל היה לנו מזל באותו לילה תאמין לי שאנשים מוכרים את התחתונים שלהם בקזינו אחד הפסיד 10000$ בשעה וחצי ולא הזיז לו בכלל.זאת חוויה סך הכל אתה שומע מוסיקה אוכל חופשי שותה חופשי משחק רואה אחרים בוכים וחוזר 3 שעות וזהו... ותאמין לי גבר אני למדתי בחיים להנות וכמה שיותר נצל את החיי לפניי שינצלו אותך...סבלנו מספיק בחיינו הקצרצרים והגיע הזמן שנתחיל להנות ועד הסוף... יאללה גבר עף לישון שיהיה לך אחלה לילה... להשתמע מחר רונן...

למעלה