גבירתי היקרה !

כל שינוי..

רק להתרגל לרעיון לוקח זמן מה גם שלהחתים שעון זה מרגיש כמו.." האח הגדול".. ותחושת החופש..לא שאומרת שהמורים לא עבדו רק שעצם הבקשה מהם להחתים כרטיס כמו כל עובד..אחר פוגעת להם באגו...מן עליונות שלא במקומה

מוסר עבודה

אני מניח שחלק גדול מהמורים אכן עובד מהבית. אבל אי אפשר לפקח על זה. איך תדע מי עובד מהבית וכמה הוא באמת עובד? שעון נוכחות הוא דבר חיובי ויתחום את שעות העבודה של המורים. עם זאת, משרד החינוך שוכח שחלק גדול מהמורים (מורות) נכנסו למקצוע בגלל הגמישות שלו. בגלל שאפשר ללכת הביתה מוקדם, ואפשר לבדוק מבחנים "תוך כדי" אלף פעילויות אחרות. גידור המטלות הללו ל"אחרי הלימודים" יגרום לכך שרבים לא ירצו לעבוד בעבודה הזו. ותוספת השכר, כנראה שאינה מפתה מספיק.

אני נוטה לחשוב (למרבה הצער)

שחלק גדול מהבעיה היא שחלק גדול מהמורים (מורות) נכנסו למקצוע בגלל הגמישות שלו.... ואם המשפט הקודם שלי נכון, אולי טוב לנו שזה יגרום לכך שרבים לא ירצו לעבוד בעבודה הזו ....

יואואואוווו

...בגלל שאני לא רוצה אנרגיות שליליות בארוחת ערב, אענה לך אחר כך בפירוט. מבטיחה...(אחרי 16 שנים של ניסיון במערכת הזו, אולי אלמד אותך דבר או שניים על העבודה שלנו שאתה לא יודע. אולי...) בינתיים אני נושמת.

Rtitan

New member
גדול!! מערכת החינוך ממש כמו מערכת הרפואה

מתו מזמן, שתיהן כבר שנים מחוברות למכונות החייאה שעושות ממשהו מת לגמרי כאילו שהוא חי, אבל תחת פני השטח? על איזה מערכת חינוך אתה מדבר? אם אפתח את הפה על מה אני חושב על מערכת החינוך וחלק לא מבוטל ממורי המערכת הזו, כאחד שהיה בתוכה, חשב לחזור אליה וכרגע תוהה אם מישהו מתבדח - יהיו כאן כמה שלא יהיו מרוצים מאד
. תחליק כפרות - חבל על האנרגיות... הכלבים של משרד האוצר והחינוך ואירגוני המורים נובחים, וההורים שולחים את הילדים שלהם מדי בוקר למוסדות שבאנלוגיה - לא היו מעיזים להכניס את המכונית הפרטית שלהם לטיפול במוסך בעל נתונים שקולים.

לפני שעון נוכחות...

שיעשו סדר שיקבלו ללימודי הוראה בעלי נתונים גבוהים שיתגמלו בשכר גבוה <כנ"ל במערכת הרפואית...> מצד שני - את כל מטלות הבית של המורים, קרי כתיבת תעודות, בדיקת מבחנים וכו' שיעשו בתוך בית הספר, בטווח השעות בו החתימו שעון נוכחות. רבאק - למה אני לא יכול 'לקחת עבודה הביתה'?

למעלה