גבירותי ורבותי

TakTik

New member
גבירותי ורבותי ../images/Emo65.gif

הוא כחול, הוא ראפר, הוא סקסי ברמות שלא תאומן - הוא חסיד. והוא זקן.. כלומר, בשנה נוספת. מזל טוב לאיש וההנהלה.

dweck2k

New member
מזל טוב לכושי שלי

חסיד אחי, מזל טוב, הרבה שמחה ואושר ושנים ארוכות של פימפ ג'וס. דוויק

מזל טובבבבב בנאדם יקר!

אתה אחלה בנאדם שתמיד כיף לדבר איתו. מסוג האנשים שפשוט מרגישים כמה שהם אנשים טובים מבלי להכיר אותם לעומק. מזל טוב, עד 120, שתצליח בלימודים ושכל משאלותיך יתגשמו גנגסטה.

ALMOG T

New member
יו יו!!

לעעע יש לך יומולדת? חשבתי שהפסקת לספור אחרי 57 סצם מזל טוב ידידי

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo1.gif

מזל טוב, אבל אני יותר סקסי. וגם ראפר יותר טוב. אבל זה יום חגיגי עבורך, כך שלא נעלה את החסרונות הבולטים שלך.

volatile

New member
בוא נראה

אני אדום (שבו נודה זה יותר יפה). אני זקן יותר. אני עושה ראפ טוב יותר. סקסי אני לא, אבל זה לא משנה כי למרות ובגלל יש הצלחה עם הליידיז. אבל אתה אחד מהנשמות היותר טובות עם הטעם הפחות טוב שיצא לי להכיר. מאחל לך 101 שנים של גאנגסטה שיט מהחוף המערבי. הצלחה עם המאפיה - פעמיים סמבוסק פיצה בבקשה. והמשך ניהול מוצלח (לרוב, כולל הרחקת טרולים) בפורום. מתים עליך פה איש. פלג.

New member
MaBrOoKeYsHeN Ya Arsssss~!

אחד האנשים היותר סרסורים שאני מכיר תמשיך להיות כמו שאתה u got style and class ומי שתרצה שוב סלסולים באיזה סוף של שיר רק תגיד - ואני בשמחה אעשה הכל בהתנדבות
לאב יא אסא cYa SooN *אייקונים של יום הולדת ושיט* נתראה במעגל בירושלים הבירה
(או בציריך, תלוי לאן האוטובוס יגיע קודם)

dod drakon

New member
../images/Emo213.gif

אני בכלל לא בליגה של הצבעוניים אז אין לי זכות להתלהב בנושא הסקסיות והראפים. וגם ככה עוד לא ראיתי אתך מאז שחזרתי אז אני רק יכול לנחש לאיזו רמת סקסיות התדרדרת... אני מאחל לך שתקבל cake כל יום ולא רק ביום הולדת, תעשה חיים, תעשה ראפים ותעשה בחורות, כי ראפים על לעשות בחורות כבר לא עובד לך מזמן. בהצלחה עם השיט של הנהיול פה, אני יודע שזה לא קל לפעמים אבל אתה עושה עבודה טוב ואני די מרוצה מאיך שהמקום הזה נראה בזמן האחרון. המון מזל טוב, עד 119, את השנה שהורדתי לך תרום כדי להחיות את טופעק
holla

MC SammY

New member
חאאאסיד../images/Emo23.gif

I got hoeeeeees I got hoesss In different area codes
שיהיה המון מזלטוב ורק אושר וטוב וחיוכים
אתה בן אדם מדהים
ופשוט מגיע לך

Funky Giraffe

New member
איזה איש, איזה איש...

שתשאר מלך הפ'אנק של ירושלים ... הרבה בריאות, אושר, עושר, וגרוב (וילדים קטנים..
... סתם נשמה) טופאק חי!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111

מר "עושה את צ'ה בדרך שלי"

הלא זה פהההההההההנתי חהההההההההסיד מלך אחד, שיהיה רק במזל טוב!
אוהבים אותך פה.

אהבת חיי,

המון המון מזל טוב!! :) עכשיו אתה יותר גדול ואנחנו אפילו יותר לא יכולים לממש את אהבתנו
רק אושר, בריאות ובהצלחה. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.. יום הולדת שמח מאמי שלי
אוהבת אותך הכי שבעולם :)

rockninja

New member
מזל טוב דודדדד

זהב של בנאדם! מי ייתן ותתברך לעד בזיונים כמו של כושים, קיבולת שתייה כמו של אירים, זרימה כמו של חלוצי החלל והרבה עוגיות OREO!! מזל טובב!!!

מזל טוב חסיד,מיי ניגה...

שיהיה לך עד 120 שנים של אושר,עושר,יושר,כושר ובוסר(עם הקטינים/ות)... נ.ב תפסיק עם הקראק בפחית זה גורם לאימפוטנציה.

למעלה