גבירותי ורבותי עונת הטרולים הגיע!

BabyBoy1

New member
שלום xxx

אין לי שום בעיה איתך באופן אישי. אבל אני חושב שחלק מההודעות שלך מיותרות לחלוטין, ומטרתן רק לפגוע. אתה מוזמן להמשיך לכתוב בפורום, אך כמו כל גולש אתה נדרש להגיב בצורה עניינית ולא פוגעת. יום טוב

יודיX3

New member
גבירותי ורבותי עונת הטרולים הגיע!

ועימם הם מביאים שפע של אהבה פרגון תמיכה ושלום. אני בדר"כ חוטא ומגיב להם אבל no more. אני לא מתכוון להמשיך ולהזין את הטרולים, לספק להם את יצרם בכך שהם הצליחו לעצבן אותי, ולבזבז את זמני היקר עליהם. מי שלא יודע מה זה טרול יכול לכנס ללינק הזה או לחלופין לקרוא את ההודעות של הגולש הסלולרי המזוהה בתור XXX .

dkey

New member
גישה נכונה

אני באמת לא רואה טעם לענות למישהו שיש לו תפיסה כל כך מעוותת של החיים ורצונו רק לפגוע או להרע לנו. אם עושה למישהו טוב לכתוב שטויות באופן שמראה כמה חשוך, נבער, גזעני, מטומטם ושונא הזולת הוא, אז שיכתוב. בסופו של יום במעשיהם הם מבזים את הדת ועוברים על מצוותיה.

יודיX3

New member
dkey שמעתי פה הד?

או אולי זה היה רוח רפאים? פחחח כנראה שאני מדמיין

dkey

New member
יום גאווה שמח חמוד

קיבלתי על הבוקר SMS מחבר דתי שדיווח לי שרחוב קינג ג'ורג' מקושט בשלל דגלי הגאווה. אני מאוד מקווה שהמצעד יעבור בשקט. ומשהו חביב שקראתי ב YNET הבוקר. אני לא צופה בזה אבל מבין מהכתבה שזוג ההומואים בעלי סיכוי גבוה לזכיה בדירה (אולי אתה באותו חד"כ עם רמי). היתה איזה עוד תוכנית ריאליטי שברח לי שמה ובה זכו סטרייט דתי וחצב מן הגיי. היו חביבים ביותר. אח, מה שאור שמש מחוץ לארון עושה לנו :) ממש פורחים.

למעלה