גבירותי ורבותיי

Crossface

New member
גבירותי ורבותיי

כן, כן, אני יודע, מוקדם יחסית, אבל אני חושב שהגיע הזמן לעשות את זה. לא, לא.....אל תנסו לעצור אותי, אני יודע מתי הגיע זמני. אני צריך ללכת, היו רבים שעשו זאת לפני ואני חושב שגם אני צריך לעשות את הצעד הזה. זה לא קל....זה בכלל לא קל, אבל אני לא רואה מוצא אחר... אני מצטער אני מקווה שיהיה בסדר בלעדיי טוב, אז זהו אנשים אני אוהב אותכם אני הולך לישון לילה טוב

מיקי 35

New member
בן אדם !!!

אני מנסה להבין... וזה מבהיל... אין דבר בעולם שיכול להצדיק את זה... לא משנה מה אתה מרגיש כעת, יבוא זמן שתרגיש יותר טוב... אני פה חבר... רק תפנה... בבקשה... בוא לדבר...

CROSSFACE אני מאוד מקווה

שהתכוונת רק שאתה הולך פשוט לישון ושבבוקר תספר לנו שאתה מרגיש יותר טוב אבל ורק אבל אם לא יש לך אותנו פה תדבר איתנו כולנו פה אומנם צוחקים אבל בכל אחד מאיתנו מסתתר סיפור עצוב זה או אחר תאמין לי הייתי במצב כמו שלך ועזרו לי אפשר לעזור רק תתן לנו יש אנשים שמוכנים לעזור אני לא יודעת מי סביבך וכמה הם רגישים למצב שבו אתה נתון אבל העולם מלא בעיות ולכן אנשים לפעמים כל כך שוקעים בבעיות שלהם שלא רואים את האחרים פה אין פנים רק נשמה לכן בלי בושה תשפוך הכל הכל הכל הרי אני לא מכירים אותך ויכולים לעזור לך לפי מה שתכתוב אז אנה תן לנו לעזור לך

מיקי 35

New member
מעלה את ההודעה למעלה...

האם מישהו מכיר אותו ? ויכול לברר מה איתו ?

sidi

New member
נראה לי שהוא

פשוט רצה לומר שהוא הולך לישון.

מאו יין

New member
גלי מתקשרת איתו בפורום הרבה

אולי היא יודעת ואני חושבת שגם ניקולי בקשר איתו,תכף אני אתקשר איליה.

מיקי 35

New member
יופי... תתקשרי !

ו.... מה שלומך מאו מתוקה ? התגעגעתי אלייך !!!!!

מאו יין

New member
גם אני גם אני מיקי!!!!../images/Emo24.gif

שאלה: ומראש סליחה על הבורות... כל הזמן אני רואה שאתם "מקפיצים" הודעות למעלה,איך עושים את זה????????????? אני מתקשרת עכשיו לניקולי.

מיקי 35

New member
פשוט כותבים הודעה...

המערכת מקפיצה למעלה את השרשור, שבו ההודעה הכי חדשה... כך שאם כותבים הודעה חדשה, זה מיד מקפיץ למעלה...

מאו יין

New member
מיקי..לא תמיד

המערכת מקפיצה...או שזה בגלל שכל שנייה כותבים פה....

מיקי 35

New member
היא לא מקפיצה הודעות בלי תוכן...

אם יש תוכן, היא תמיד מקפיצה...

מאו יין

New member
מיקי בוקר טוב לך יקירי

אני קוראת שוב את ההודעה ונראה לי שהוא התכוון לללכת לישון.לא?!?!???

Crossface

New member
כן, הוא הלך לישון

אנשים, להרגע כולה כתבתי שאני הולך לישון כתבתי את זה ככה כי זה השעה היתה מוקדמת יחסית למה שאני הולך לישון זה הכל צאו מהלחץ ואם אכן אני החליט משהו אחר אני אודיע לכם בא ביי ומצטער אם מישהו נלחץ יותר מדי

למעלה