גבירותיי ורבותי!

יערית

New member
גבירותיי ורבותי!

ערב טוב לכולם! תלתלונה...מה הבעיה? האם אני נידבקתי בחרא (כפי שהבנתי ממך?), מאוד חבל שאת רומזת רמיזות שאין לך מושג על מה את מדברת. לא מתכוונת לריב איתך,רק עיצה קטנה לי אלייך,אל תסיקי מסקנות מכתוב,ואני חשבתי שאת מכירה את השבור קצת יותר טוב ממני,אולי אף יותר(אני ממש לא מכירה אותו)שימי לב לבחור החדש,היטב בין השורות... לעולם ..אבל לעולם..זה לא יהיה השבור!!!!!! יש לו סגנון אחר,גם אם הוא נכנס בכמה שמות בעבר,אבל יש לו סגנון משותף. מכיוון שאני כבר למדתי ממסטרים(נלסון לתשומת ליבך)גדולים על סגנון כתיבה,אני יזהה את השבור.. אני בירכתי את הקומפיוז הזה ברכת ברוך הבא,יש לי ספקות לגבי זהותו(שמורות עימי),אך בחייכם על תעבירו כל מחשבה שלכם אל הכתוב. מי כמוני כועסת,או כעסה על כל מה שנעשה כאן לפני כן,אך יאלה הוא עבר ,הוא הסטוריה,מי שנכנס הוא לא שבור נקודה! עכשיו את מתנצלת בפניי על החרא כי לא הבנתי למה אמרת זאת? אני חושבת שהוא למד את הלקח שלו ,בואו נחזור למסלול החיים,תרחמו עליי נשארו לי שבועיים במחיצתכם! אמרתי ערב טוב לכולם? כניראה שכן:) יערית(שתיכף מחליקה שערות למישהי:))

taltallim

New member
תעזבי את החרא לרגע...

ושאר הרמיזות... מה הקטע המסתורי של השבועיים??? אולי תסבירי??? תלתלים (שתוהה אם להתחיל לדאוג????)

יערית

New member
אז את בכל זאת פיס מייקרית:)

בעוד שבועים אני עושבת את דירתי, עוברת לגור אצל אימי למשך חודשים, התנאי לקבלתי בביתה של אימי היה .. חוזה שכירות חדש(יש ליולי) וכמובן בלי המחשב!!!!!(הבינה שזה בילבל אותי בחיים) אבל מה היא מבינה ביננו:)אנחנו מבולבלים כאן קומפיוז? בקיצור..לא יהייה לי מחשב לדבר אליכם.. אני יהייה שבורה לחתיכות(ממש לא עם השבור) אולי אקפוץ לבקש נדבות:-( אבל זה מה שקורה בעטוד שבועיים פחות יום! ליום ההולדת אני מקבלת מתנה גדולה:)))) העברת דירה,חזרה לבית הורי,וסיוט לילי... לראות ויוה כל ערב:-( אז תולתול..מה לעשות? יערית(שמתחילה בקומפיוז שלה)

taltallim

New member
האמת....

נותרתי ללא מילים!!!! רק מהמחשבה שפתאום ככה באמצע החיים... למצוא את עצמי שוב עם אמא שלי!!!! בררררררררררר......... צמרמורות ורעדות ואפילו תחילתו של התקף אפילפטי או שמא פסיכוטי קל. יקירתי - חיזקי ואמצי ואני באמת מתכוונת לכך והעיקר שימרי על פינה אחת של יציבות ושפיות אי-שם בפנים!!!! בהצלחה לך!!!! תלתלים (שחוששת עכשיו מסיוטים...)

יערית

New member
תודה על העידוד:))))))

מקווה שהכל יעבור בשקט... יערית(שמתחילה ללבוש איפוד)

KONFUZ

New member
יערית חביבה

אני לא יודע בת כמה את מעבר לזה שהזכרת במשך היום שיש לך ילדים! לעבור לגור אצל אמא זאת באמת לא האופציה הכי מרגשת בעולם. יחד עם זאת הביטי בחצי כוס המלאה (יש אנשים שאין להם אמא) החיים רצופים בעליות וירידות . מהודעותייך כאן אני מסיק שאת בחורה חביבה ומלאת שמחת חיים! הביטי קדימה ותראי שלכל תקופה קשה יש סוף שהוא המעבר לתקופה מתוקה. נ.ב לקטע של ``אמא לא רוצה מחשב`` יש עקיפות.. אם תרצי הסבר ..אסביר לך במייל.. קונפוז~

יערית

New member
רוצה הסבר בוודאי.

אין לי צורך לפרט לך את גילי המופלג:) כמובן שבעוד שבוע וחצי בערך אני סוגרת עשיריון.... אני מלאת שמחת חיים..מממממממ..מעניין מי אמר לי את זה לאחרונה ;-) שיחקת אותה קומפיוז...אתה קומפיוזד מי... אני תמיד רואה את חצי הכוס המלאה..אך תלוי במה היא מלאה:) ברוך הבא אמרתי לך? ודרך צלחה עם המרוקאית שכאן:) אז בבקשה הסבר לי יערית(----------)

KONFUZ

New member
תראי יעריתוש..

אני מעדיף את החצי הכוס המלאה..בוויסקי בלנטיין ושתי קוביות קרח. בת עשרים לא אמורה להיות אמא לילדים. בת 40 את בטח לא וזאת בשל סגנונך הצעיר... אוקצור...את בת שלושים בסוף החודש? ;-) שולח לך מייל בקשר <למחשב>ואמא... קונפוז~

KONFUZ

New member
סליחה???

מה שקוף מי שקוף? הושפעת מהשטויות שלהם? הרי אמרת בעצמך ``שבור זה בחיים לא!) התחלתי לאבד תקוה 8-( קונפוז~

יערית

New member
מי דיבר עליו??????

חומד...מותר? בקשר לשתייה, בקשר לסיגריות, בקשר לכתיבה, בקשר להכלללללללל די אני מחרישה.. מעדיפה לתת לשקט שבי לזרום.. אבל מחכה לאימייל ממך, ומבקשת שעיניין של שבור יסתיים!!!!! (חושבת שמיצינו את העיניין) לגבייך קונפיוז,יש כאן בחור קסם,קוראים לו גוגי,אולי עכשיו אתם יכולים לפתוח יחד קליניקה לאישפוז חולי נפש וכיוצא בזה. שלך.. יערית.

KONFUZ

New member
יערית..חמדתי

מותר? במידה ואת חושבת שאני אחד מחברי הפורום שלכם בשנוי אדרת..אומר לך מה שכבר אמרתי לתלתלים !! אפשר להוכיח (לא שאני מבין מדוע) שאני לא אחד מהישנים! אבקשך לכנות אותי קונפוז..אני לא מכנה אותך ..יחאערית..למשל. אגב הזכרתי כבר שאני מכיר את גוגי מימים עברו כשהינו יחד בפורום רדיו ללא הפסקה ..(התנגחנו שם בטרוף..אבל הוא חבר שלי ואפילו נפגשנו לפני כשנה במסגרת פגש הפורום שם) נ.ב בקשר להוא באמת מיצינו את העניין עד תום! קונפוז..(מחבב אותך מאוד) :)

יערית

New member
כנ``ל......

טוב נו..אוכלת בשקט.... לועסת בשקט.. אבל תזהר!!! אולי ספר לנו על עצמך מעט.? יערית(שמשתדלת לא לפתוח סוגריים)

KONFUZ

New member
בסבבה

שמי אבי.. בן 33 גרוש מזה 3 שנים ללא ילדים גר באזור המרכז קצין בקבע (חייל הים) כרגע בחופשה שנתית עד השלישי במאי פולני..(לברוח לפני שאני מקבל מכות? ;-) ) ולא מבין למה אני צריך להזהר?? וואלה תוקפניות כאן הבננות... ולא פותח סוגריים..כבר חטפתי על הראש היום ממישהי כאן. קונפוז~

חדת עין

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

1. אל תשכח להוציא להדפסה בכדי שתזכור את הפרטים 2. קבל עוד שלוש נקודות על המאמץ ועל הכשרון 3. חחחחחחחחחחחחחח 4. שוב חחחחחחחחחחחחחח 5. שומרת לעצמי את הזכות לבחור לך את הכובע שתאכל כשתוודע זהותך (אפשר להחליף את הכובע בגרביים ? לפני כביסה ?) 6. תשתדל לא להשאיר הודעה לפנות בוקר ולשאול ``מישהו ער ?`` 7. מספר מזל, כל התשובות נכונות !!

KONFUZ

New member
אימרי...

יש לך ברפרטואר משהו מעבר ל``ח ח ח ח `` 1-את עושה מעצמך בדיחה. 2-את עושה מעצמך צחוק 3-את לא ממש מבינה בכשרון... 4-את עושה מעצמך גם צחוק וגם בדיחה. 5-הכובע שתבלעי יהיה בטוח כובע טמבלית 6-התחלת לשעמם 7-שימי לב שאני לא היחיד שחושב את 1 עד 6 קונפוז~

אור-לך

New member
באמת

תודה לך על השרות שאת עושה לנו... אבל לא נמאס לך? ואיך זה שתבחרי את הכובע אם כל מה שאת יודעת זה רק להסתתר מאחורי המסך ולהשמיץ???

חדת עין

New member
לא זוכרת השמצות -

אבל זוכרת ברבריות והתבטאויות מגעילות כשמזהה אותן ולמיטב זכרוני הרעוע שדפדף פה מדי פעם היה פה רק אחד כזה בשפה כזאת מצידי , כמו תמיד, מתנדפת ומבקרת אחת לכמה ימים אתם נשארים עם מה שאתה בוחרים להשאר שומרת על זכות השתיקה יקירתי אור-לך, את בטח יודעת את האמת ואם הייתי רוצה להרוס פה למישהו, הייתי אומרת אותה בעצמי נכון או לא ? מבטיחה לשלוח לך שוש במקום, זה יותר טעים ;-) לילה טוב

avitalp

New member
חשבתי...

שנושא ``שיבת השבור`` כבר מוצה....לא? קונפוז? לא מיצינו?

למעלה