גבירותיי ורבותיי.....

green lantern

New member
גבירותיי ורבותיי.....

מהיום נכנס פה סדר... חסל סדר שאלות "מתי משדרים את האמי" חסל סדר הודעות ריקות מתוכן אלא אם כתגובה..... חובה להביע את דעתך האישית במקרה שאתה שואל חוות דעת לדוגמא:"מה אתם אומרים על יצפאן אתמול
לפי דעתי הקטע עם לימור ליבנת היה אחלה אבל הקטע שהוא ראיין את שלמה ארצי היה מיותר פשוט שלמה הוא לא איש ראיון... אבל אתם חייבים להודות שהמונולוג היה מצחיק ביחוד הקטע עם בוש..." הבנתם? הודעות שלא יעמדו בקלילים יזהרו ואחרי עוד הודעה ימחקו... אחרי 3 הודעות לא תהיה לי ברירה אלא להגביל משתמשמשים... או לתת עונש יצירתי.... ונא לא לשאול שאלות כגון: איפה נמצא שיקגו הופ האמיתי" או"איך אפשר להיכנס לצילומים של לחיי האהבה".... אני אנהג ביד קשה... כי דברים כאלו מורידים את רמת הפורום...... נא לא להבהל ולא להחליט שמהיום אנילא כותב יותר בפורום כי הוא קרה לי כך וכך אני לא נוקב בשמות... הודעות אישיות נא להעביר בתוכנת המסרים האישיים שצחי כל כך טרח עליה... תודה... וד"ש לשרה יולי תמיר Green Lantern
הכל ברוח טובה...

dht16

New member
זה יוריד את כמות התגובות בפורום

את השורה הזאת סתאם רשמתי כדי שלא תמחקתי תהודעה בגלל שהיא רק כותרת

dylan

New member
רגע, רגע, רגע

קודם כל אם כבר אתה מעלה את עצמך בתור נושא, אז.. מי אתה ומה עשית לטיוי גיא? זה מריח כמו הפיכה צבאית... מה שמביא אותי לשאלה, בעצם לסדרת השאלות הבאות - האם ייתלו בקרוב פוסטרים ענקיים שלך ברחבי הפורום? האם יש תלבושת אחידה חדשה לחברי הפורום? האם יש הצדעה חדשה ומחייבת? האם יהיו עונשי ראווה בכיכר הפורום? מה הכוונה ב"עונש יצירתי" (ובבקשה, למרות שמתבקש ובטח מתעורר בך הרצון להדגים עונש כזה עליי עכשיו, הסבר תיאורטי יספיק בהחלט)? ובקשר לניק שלך, אני מאוד מקווה שאתה באמת עומד מאחוריו ושבסוף לא נגלה שאתה גם נשוי וגם עני... זהו בינתיים ברוח טובה דילן

בדיוק היה הפרק הזה ב"סיינפלד" שלשום

בשלוש לפנות בוקר. אז איזה מין גיבור על הוא Green Lantern?

Druyanizem

New member
זה איזה גיבור של dc

הוא קיבל איזו טבעת מחייזר. טבעת שיכולה להפוך לכל דבר. עכשיו הוא נלחם ברשע אם אני לא טועה.

גרעאפס

New member
כיפאק היי!

סופסוף אדם רציני בישימון הבינוניות פה בפורום. אולי נווה הרצינות הזה יתרחב וכך באמת יעלה הפורום לרמה הרצויה. עלה והצלח.

green lantern

New member
יפה יפה דורזימנס או איך שקוראים לך

חדשות... טיוי גאי לא מת.. הוא רק נמצא במגירה התחתונה של השולחן מחשב שלי... בקרוב... מסדר בוקר.. כיבוי אורות... ותלבושת אחידה.. אהה כן וגם מנהל שותף...(נשחק גוד קופ באד קופ) איך הכינוי שלי מתקשר לרווק עשיר (למרות שאני אחד כזה...) תגובות אפשר לכתוב בלי כותרת וגם כותרות... פשוט זה לא מומלץ ועלול להימחק... חבריה אני זז... Green Lantern
יכול להיות שיהיו יותר מ2 מנהלים

הכינוי שלך הופיע בפרק של "סיינפלד"

שראיתי שוב לפני יומיים, שבו איליין פוגשת מישהו שעושה רושם שיש לו סוד, והיא חושבת שהוא נשוי, אבל ג´רי אומר שאולי הוא גיבור על, והם מחליטים שהוא Green Lantern. בסוף מסתבר שהסוד שלו היה שהוא עני. אחרי כל מה שאיליין עוברת איתו, היא מגלה שהוא גם עני וגם נשוי. זה היה משעשע

Druyanizem

New member
סיינפלד סדרה טובה

ראיתי את הפרק הזה פעם.. לא זוכר שהם דיברו על green lantern... אבל אני סנילי בעיקרון אז שיהייה... בכל אופן... אין כמו באטמן

תישמע זה לא נכון!../images/Emo124.gif

באטמן הוא אחלה והכל אבל ספיידרמן זה הגיבר נכון שסופרמן הוא חיזר עם כוחות ןכל זה אבל ספידרמן זה המלך וזהו יוחזר ספידרמן לאלתר!

סליידר

New member
באמת הגיע הזמן!

סוף סוף יהיה פה קצת רמה, ולא כמו פעם עם המנהל TVGUY הדפוק הזה. היו פה רק דפוקים שלא ידעו כלום וסתם משאירים הודעות. אולי סוף סוף עכשיו יהיה אפשר לנהל דיונים על רמה, ולא כמו ערסים מפגרים שרק אומרים: "שלום, תרשמו פה אם אתה רואים ´חברים´", ואז כולם כותבים "אני" ומה יצא מזה? סוף סוף, כל הכבוד green lantern .

~*~gaL

New member
היי היי היי אני מבקשת,

טי וי לא היה דפוק ולא לדבר עליו ככה. ומה הקשר לערסים? נכון, ערסים הם עם מפגר אבל אילו ערסים רואים חברים בכלל? ובקשר לחוקים - אוקיי, לא לכתוב הודעות "סתם", אבל לחסום?.. לא הגזמנו בכלל. זה לא שכל ההודעות כאלו. בכל מקרה, נייס טו מיט יו גרין! :) (אפשר לקרוא לך גרין נכון?..)

קודם כל........./images/Emo24.gif

קודם כל ערסים לא רואים חברים כאילו באמת get real בכל מקרה טעות בידייך לא שאני מעריצה של חברים חס ושלום יש גבול אבל רק רציתי לתקן אותך אז תיהיה בריא ובי

Lior51

New member
לא ערסית

בתור מעריצה מושבעת של חברים (ולא ערסית), אני רק יכולה להגיד לך: Yeah right ועוד דבר קטן: איזה דיונים בדיוק את/ה רוצה לנהל פה, "מי ראה אתמול לחיי האהבה"???????????????????

אהההההההההההההההההההה../images/Emo97.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה להבא אני אדע!

למעלה