green lantern
New member
גבירותיי ורבותיי.....
מהיום נכנס פה סדר... חסל סדר שאלות "מתי משדרים את האמי" חסל סדר הודעות ריקות מתוכן אלא אם כתגובה..... חובה להביע את דעתך האישית במקרה שאתה שואל חוות דעת לדוגמא:"מה אתם אומרים על יצפאן אתמול
לפי דעתי הקטע עם לימור ליבנת היה אחלה אבל הקטע שהוא ראיין את שלמה ארצי היה מיותר פשוט שלמה הוא לא איש ראיון... אבל אתם חייבים להודות שהמונולוג היה מצחיק ביחוד הקטע עם בוש..." הבנתם? הודעות שלא יעמדו בקלילים יזהרו ואחרי עוד הודעה ימחקו... אחרי 3 הודעות לא תהיה לי ברירה אלא להגביל משתמשמשים... או לתת עונש יצירתי.... ונא לא לשאול שאלות כגון: איפה נמצא שיקגו הופ האמיתי" או"איך אפשר להיכנס לצילומים של לחיי האהבה".... אני אנהג ביד קשה... כי דברים כאלו מורידים את רמת הפורום...... נא לא להבהל ולא להחליט שמהיום אנילא כותב יותר בפורום כי הוא קרה לי כך וכך אני לא נוקב בשמות... הודעות אישיות נא להעביר בתוכנת המסרים האישיים שצחי כל כך טרח עליה... תודה... וד"ש לשרה יולי תמיר Green Lantern
הכל ברוח טובה...
מהיום נכנס פה סדר... חסל סדר שאלות "מתי משדרים את האמי" חסל סדר הודעות ריקות מתוכן אלא אם כתגובה..... חובה להביע את דעתך האישית במקרה שאתה שואל חוות דעת לדוגמא:"מה אתם אומרים על יצפאן אתמול