גבירותיי ורבותיי סטארגייט SG-1 עונה 1 פרק 1

Tollan

New member
לג'ק אוניל יש שיער חום!

אני חייב להגיד שלראות את הפרק הזה ממש החזיר אותי לנעוריי. הרגשתי שוב כמו נערה בת 16, אפילו שאף פעם לא הייתי נערה בת 16. היה אפשר לראות כל כך הרבה אלמנטים שאיפיינו את סטארגייט בתחילת דרכה ונעלמו עם הזמן - העיניים הזוהרות, קסדות הנחש הנסגרות, הגרפיקה של המעבר בחור התולעת, ה'קיפאון' שנגרם מהמעבר בסטארגייט (שהחזיק בערך פרק אחד). אחרי הרבה זמן, לראות את הפרק הזה הזכיר לי למה הייתי מתחתן עם סטארגייט אם זה היה מקובל חברתית.

ZAKONEIL

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo140.gifאיזו התרגשות תודה ל-AXN ילדי האלים 1

ראיתי את זה היום כאילו בפעם הראשונה לא להאמין שכל כך המון זמן עבר מאז

aerynsun

New member
זה היה ממש נחמד לראות את הפיילוט

כולם שם כל כך צעירים. ואהבתי איך קארטר העמידה את כולם במקומם וענתה להם כמו שצריך
והכל כל כך שונה ואחר. ממש כיף.

BlackBamba

New member
../images/Emo58.gif רגע, רגע...

בקו הזמן הזה באגם של ג'ק יש דגים? והנה עוד
למז"ט ואריכות ימים.

Gilliana

New member
נו נו - אני רואה שכולנו הגענו גם לכאן ../images/Emo8.gif

אודה ולא אבוש - התחלתי לראות את "סטארגייט" רק עכשיו (לא היתה לי הזדמנות לפני כן) ו... כן, תודות ל-AXN שלראשונה אני יכולה לומר, עשו סוף סוף משהו טוב. אולי יש תקווה...
מה שכן - עושה לי ממש חשק לראות שוב את הסרט, לפחות לפני שיצאו שני הסרטים החדשים ב-2008.

Iced Hammer

New member
ברוכה הבאה לפורום...

בעניין הסרטים, צר לי לאכזב, אבל כדאי קודם לראות את 10 העונות של הסדרה, כי סרט אחד הוא בעצם סיום לסדרה, ולגבי השני אני די בטוח שיהיו בו דברים שכדאי לדעת מהמשך הסדרה.

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לא היה לי ספק שאת הסרטים יש לראות אחרי הסדרה - ומכיוון שהם מתוכננים לצאת רק בשנה הבאה, אולי עוד יש לי סיכוי...

סלמאק

New member
ברוכה המצטרפת לפורום ../images/Emo13.gif

מאיזה פורום אני מכיר את הכינוי שלך? הייתי בטוח שמכאן (כי זה הפורום היחידי שבו אני פעיל), אבל עכשיו אני מבין שזה כנראה מאחד מביקוריי בפורומים אחרים... יש לך אולי מושג? אם את צופה חדשה של הסדרה, אז צפויות לך הרבה שעות של הנאה צרופה, והתמכרות הדוקה
התכונני נפשית. ושוב, ברוכה הבאה.

Gilliana

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

ולגבי הניק שלי - כמה אפשרויות: תיקים באפלה, עב"מים וחייזרים, מלחמת הכוכבים ומעבר למאטריקס. בטוחה שעכשיו תצליח לפתור את התעלומה.
לגבי ההתמכרות - Too late, כבר התמכרתי!

סלמאק

New member
כנראה ממלחמת הכוכבים...

למרות שלא יוצא לי לפקוד אותו כמעט בכלל בזמן האחרון. ולגבי ההתמכרות - אני שמח, כל הכבוד. כל המקדים - הרי זה משובח!

the YOOK

New member
וואו! מגניב לראות את זה שוב...

קרטר כל כך חצופה ושונה בתחילת הסדרה... (ואני מחכה לחלק השני של הפיילוט, שהוא באמת טוב...).

למעלה