אני חייב להגיד שלראות את הפרק הזה ממש החזיר אותי לנעוריי. הרגשתי שוב כמו נערה בת 16, אפילו שאף פעם לא הייתי נערה בת 16. היה אפשר לראות כל כך הרבה אלמנטים שאיפיינו את סטארגייט בתחילת דרכה ונעלמו עם הזמן - העיניים הזוהרות, קסדות הנחש הנסגרות, הגרפיקה של המעבר בחור התולעת, ה'קיפאון' שנגרם מהמעבר בסטארגייט (שהחזיק בערך פרק אחד). אחרי הרבה זמן, לראות את הפרק הזה הזכיר לי למה הייתי מתחתן עם סטארגייט אם זה היה מקובל חברתית.
נו נו - אני רואה שכולנו הגענו גם לכאן ../images/Emo8.gif
אודה ולא אבוש - התחלתי לראות את "סטארגייט" רק עכשיו (לא היתה לי הזדמנות לפני כן) ו... כן, תודות ל-AXN שלראשונה אני יכולה לומר, עשו סוף סוף משהו טוב. אולי יש תקווה...
מה שכן - עושה לי ממש חשק לראות שוב את הסרט, לפחות לפני שיצאו שני הסרטים החדשים ב-2008.
בעניין הסרטים, צר לי לאכזב, אבל כדאי קודם לראות את 10 העונות של הסדרה, כי סרט אחד הוא בעצם סיום לסדרה, ולגבי השני אני די בטוח שיהיו בו דברים שכדאי לדעת מהמשך הסדרה.
מאיזה פורום אני מכיר את הכינוי שלך? הייתי בטוח שמכאן (כי זה הפורום היחידי שבו אני פעיל), אבל עכשיו אני מבין שזה כנראה מאחד מביקוריי בפורומים אחרים... יש לך אולי מושג? אם את צופה חדשה של הסדרה, אז צפויות לך הרבה שעות של הנאה צרופה, והתמכרות הדוקה