גבירותיי ורבותיי סטארגייט SG-1 עונה 1 פרק 1

BlackBamba

New member
אכן! כוכב של תימנים

כרגע הרסת את העונה ה-11 של סטארגייט שם מתגלה הקשר בין התימנים לבוני השערים המקוריים... (בסצינת השיא המרגשת).

nzkiwi

New member
../images/Emo6.gif

בנו את הסטארגייט חמישה ימים בשבוע ובשניים הנותרים חיזנו גת

סלמאק

New member
איזה יופי...

מיום ליום מגלים את הקשר של סטארגייט לעמים נוספים: לא מזמן היה את טורקיה, עכשיו תימן... בפרק הבא נגלה איך עושים סושי מזחל גואולד...

lenin972

New member
../images/Emo6.gifזוכר את זה, אחד המצחיקים

והנה עוד משהו מצחיק מסתבר שמועדון המעריצים הרשמי של הלורד יו (ושל ספוק?!) נמצא בישראל

יפעת777

New member
סוף סוף AXN החליטו להביא את "סטאגייט"

שכבר מזמן אמרתי להם שיעשו את זה. עכשיו יש לי הזדמנות לראות את זה מההתחלה, מה שלא יצא לי קודם לכן, בעיקר בגלל שלא היו שידורים חוזרים בערוץ 1

טוב.. אחרי שראיתי רק את ההתחלה עד למוזיקה

(הרגע הגעתי הביתה) אז ככה: אני לא זוכרת כלום!!!!!!!! 10 שנים זה יותר מדי
ושמתם לב (כולכם כ"כ התלהבתם מזה ששידרו, שלא ממש דיברתם על הפרק עצמו.. נו נו נו) אפופיס יצא מהחור תולעת, עשו מה שעשו, ואז הם חזרו בחזרה לחור התולעת הקיים... הרי זה לא הגיוני!!!!! זהו בנתיים, עד שאראה את שאר הפרק

Tollan

New member
זה עוד כלום!

לאיש חיל אוויר שליווה את אוניל למשרד של המונד היו גם דרגות של סמל על השרוול, וגם דרגות של מייג'ור על הכתפיים. מה הקטע עם זה?! איך הוא יכול להיות גם וגם?! אבל לגבי הקטע שהזכרת, אני האמת לא שמתי לב לזה, אבל נראה לי שאפשר לזקוף את זה לתקופת ההסתגלות של הסידרה, לפני שהתסריטאים החליטו בדיוק מה הכללים לכל העניין הזה של המעבר בשער. אפשר לראות גם את העניין של הקפיאה אחרי היציאה בצד השני שלא נראה אחרי הפיילוט אני חושב, ובכלל כל המסע בשער כאן מוצג כמשהו קשה פיזית (לסאם יש בחילה) וזה נעלם בהמשך.

BlackBamba

New member
בשלב זה...

הם עוד חושבים שזה רע. לא שאפופיס לא רע, אלא שהוא לא רע! אז מה רע?

lenin972

New member
דיברנו על זה כאן לפני איזה שנתיים

זה באמת כנראה טעות שהובנה רק מאוחר יותר בסדרה (סאם עדיין לא עבדה ב-SGC אז). למרות שהיו כמה הצעות מעניינות כדי לפתור את הסוגיה. היחידה שאני זוכר היא שלאפופיס היה חייגן ידני ופשוט לא הראו את הקטע שהוא מחייג חזרה.

אבל גם אם יש לו חייגן ידני זה לא הגיוני

הרי שמחייגים, בסדוף החיוג יש "ווש".... אם הוא היה מחייג שוב (שלא ראו הרי גם שהשער מתנתק) הרי שה"ווש" היה לוקח אותם אתו, לא? ה"ווש" מופיע משני צדי השער, לא משנה מי מחייג, לא?

lenin972

New member
נכון לגמרי

בגלל זה אמרתי שרוב הסיכויים (בערך 100%) שהם טעו. אבל תמיד יכולים להיות רעיונות מעניינים. כמו למשל שאם הם חתכו את כל הסצינה של החיוג אז אפופיס ואנשיו זזו, חיגו חזרו לרמפה ואז המשיכו לצלם. אתה יודע, פרק כפול, אין זמן לבזבז על דברים כאלה...

סלמאק

New member
מה נסגר איתכם?!

איך לא ראיתם את השער מתנתק? השער כן התנתק, קרב היריות שם החל, ורק לאחר מכן אפופיס נתן את הפקודה לפתוח את השער. השאלה כאן היא איך לעזאזל הם פתחו את השער?! לא ראינו אותם מעבירים DHD איתם... ולא זכור לי מתקן חיוג קומפקטי ביידי הגואולד במהלך הסדרה... כנראה שזה היה אחד הדברים שתוכננו ע"י הכותבים כמקרה של "בעתיד נראה את הצוות מגלה מתקן כלשהו, לא ניכנס לזה עכשיו...", ובסוף הסוגיה נשכחה, כנראה. עוד דבר מוזר, זה העובדה שראינו את אפופיס בכבודו ובעצמו מגיע עם צוות דרך השער כדי לחקור עולם חדש... בהמשך העונות לא נדמיין מצב כזה, גואולד תמיד יצווה על עבדיו לצאת למשימות מעבר לשער. אבל אפשר להסביר את זה בכמה דרכים: -אולי הוא היה חייב לבוא ולהיווכך בעצמו אם השער של הטאורי האגדי אכן נפתח לאחר אלפי שנים, זה בוודאי תרחיש מספיק חשוב כדי להגיע בעצמו. -אולי הוא עדיין לא היה ה-גואולד שאנחנו מכירים. הרי ידוע שרע היה הסיסטם לורד השולט והחזק ביותר, אז כאשר הוא מת, לקח קצת זמן עד שאפופיס תפס לגמרי את מקומו ונכנס לגמרי לנעליו, ואולי עד אז הוא היה רגיל לצאת למשימות מסוג כזה בעצמו.

למעלה