גביעי פלסטיק

מאילי

New member
גביעי פלסטיק

ראיתן את גביעי הפלסטיק של קרם-דה-לה-קרם של דנו.. שטר...? מדליק לאללה. מה חשבתן לעשות עם זה?

psa

New member
לא יאומן כי יסופר! ../images/Emo6.gif-מצאתי וקניתי

את כל הטעמים!!!!!!!!!!! קודם אאסוף את הקופסאות ואח"כ אחשוב מה לעשות אתן. מאז ראשית תפוצתו לא היו בשוק. אם זה מה שגורם לנו לשמחה -דיינו. יום נפלא . אגב ,יש
יש עננים שחורים וגשם יוק. עוד מעט כנראה.

אני מצאתי לזה שימוש אמנם לא שימוש

יצירתי אבל שימוש שימושי
ככלי למיים בזמן צביעה. גודל מצויין מעט סגור למעלה וכו. אבל אשמח לשמוע על רעיונות קצת יותר יצירתיים. גילגולית.

psa

New member
לא ייתכן שהצפון נצח את המרכז../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

osni

New member
לילך את מכפישה את המרכז.

אפילו לבנצי במכולת יש המעדנים . אם תרצי אקנה לך.

lilachh

New member
אז אני מודיעה שבהיפר קניון איילון

ובג´מבו בצומת טייסים - עוד לא נראו הגביעים הנכספים - אבל עוד לא התייאשתי.

Liat R

New member
הגיע הזמן ../images/Emo24.gif

להכריז על מבצע ארצי לרעיונות גאוניים - מה לעשות עם הכלים. אני בטוחה שהחברה {(?) לא נעים לי אבל לא זוכרת של מי זה} - תשמח להשקיע בפרסום מבצע כזה. החברה תצא נשכרת, אנחנו נצא נשכרות ואולי יום אחד הם יוציאו כלים כאילו מזכוכית

גילישלו

New member
נרות רבותי נרות!!!

אני כבר אוספת 3 שבועות... (אני רק מקווה שבסוף לא יתפקשש והשעווה תמיס את הפלסטיק - אולי מישהי יודעת????

anat15

New member
אני הצלחתי!

היום (במסגרת "יום פעילות מהנה עם אמא") יחד עם בתי בת החמש, יצקנו לתוך הכלי פרפין מותך. יצא נר מקסים (קצת צריך להתאמץ כדי להוציא אותו משם- אבל אפשרי)

anat15

New member
גזרתי

הכלי במקרה זה הוא לשימוש חד פעמי (אבל בקצב שאוכלים אצלי בבית מעדנים אני לא דואגת). גזרתי בקצה בעזרת מספריים ומשכתי חזק לצדדים מדי פעם הוספתי גזירה קטנה עד שכל העסק יצא.

dona flor

New member
אפשר להשתמש בכלי כ...../images/Emo22.gif

בסיס ליציקת גבס לשים נר קטן בפנים בסוף לחתוך את הכלי ולצבוע את הגבס מה אתן אומרות על זה?

osni

New member
אפשר גם לעשות מובייל פעמונים מהכלי

לרדד דאס לעובי דק, לשים על הכלי מבחוץ כדי לקבל את הצורה העגולה. להקפיד לחורר בתחתית הדאס חור. כאשר מתייבש , ליצור ענבלים מדאס או מחרוזים , לצבוע את הדאס , לחבר לחוטים והנה מובייל פעמונים.

למעלה