גבינת פרומעז?
איך אתם פותחים גליל גבינת פרומעז?
היום ניסיתי מתכון עם הגבינה הזאת והיתה לי דילמה אם לקטום את שני הצדדים ולעשות חריץ לכל האורך, או לקטום צד וללחוץ כמו משחת שיניים? (כמובן אח"כ לנקות מבפנים עם סכין) הגבינה היתה קצת בחוץ ולכן היתה יחסית די רכה.
ועוד שאלה- הפרומעז היתה במסגרת תערובת שמכילה עוד 2 גבינות רכות במרקם של גבינה לבנה 5%, היא לא כ"כ התערבבה טוב עם השאר. יש משהו שרצוי לעשות לה לפני?
איך אתם פותחים גליל גבינת פרומעז?
היום ניסיתי מתכון עם הגבינה הזאת והיתה לי דילמה אם לקטום את שני הצדדים ולעשות חריץ לכל האורך, או לקטום צד וללחוץ כמו משחת שיניים? (כמובן אח"כ לנקות מבפנים עם סכין) הגבינה היתה קצת בחוץ ולכן היתה יחסית די רכה.
ועוד שאלה- הפרומעז היתה במסגרת תערובת שמכילה עוד 2 גבינות רכות במרקם של גבינה לבנה 5%, היא לא כ"כ התערבבה טוב עם השאר. יש משהו שרצוי לעשות לה לפני?