גבינת פרומעז?

einat162

New member
גבינת פרומעז?

איך אתם פותחים גליל גבינת פרומעז?
היום ניסיתי מתכון עם הגבינה הזאת והיתה לי דילמה אם לקטום את שני הצדדים ולעשות חריץ לכל האורך, או לקטום צד וללחוץ כמו משחת שיניים? (כמובן אח"כ לנקות מבפנים עם סכין) הגבינה היתה קצת בחוץ ולכן היתה יחסית די רכה.

ועוד שאלה- הפרומעז היתה במסגרת תערובת שמכילה עוד 2 גבינות רכות במרקם של גבינה לבנה 5%, היא לא כ"כ התערבבה טוב עם השאר. יש משהו שרצוי לעשות לה לפני?
 
אני פותחת רק מצד אחד

ומוציאה כמה שצריכה, נראה לי מיותר לפתוח משני הצדדים זה סתם מייבש את הגבינה.
 

In Limbo

New member
עם סכין חדה

חורצים פתח עדין לאורך הגליל (בדומה של קילוף בננה עם סכין) ואז מקלפים אותו בעדינות. עדיף להרים את הנייר עם הסכין קודם ואז לקלף.
 
למעלה