גבינת טוב טעם??

סומסום6

New member
גבינת טוב טעם??

האם יש לכם מתכון לפשטידה עם הגבינה הזו?? או עוגה טוב וקלה :)) תודה ושבת שלום

pirge

New member
עוגת קינמון

קינמון וסילאן בחושהו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 04:16 | 27/02/07 עוגת קינמון וסילאן מאת:פירגה. למרות שיש לעוגה זו המון בעלבתים.....הנה עוגת הקינמון בשינויים שלי. 4 חלמונים 2\\1 כוס סוכר 200 גרם מרגרינה רכה\\חמאה חבילה גבינה "טוב טעם" 2\\1 2 כוסות קמח תופח מערבבים בכף. התערובת קשה. מקציפים חלבונים עם עוד 2\\1 כוס סוכר. מוסיפים למערבל את הבלילה הקשה . ומערבלים, לאט לאט,במהירות איטית, ביחד עם החלבונים המוקצפים, לתערובת קרמית. יוצקים לתבנית 26 קפיץ משומנת רק חצי מהבלילה. מיישרים. מזרזפים כ-3 כפות סילאן על פני הבלילה. מכינים פירורי קינמון: 100 גרם מרגרינה 5 כפות סוכר 2 כפות קינמון 3 כפות קמח====== מוסיפים עוד קמח עד ליצירת הפירורים. 2\\1 כוס אגוזים לפזר חצי מהפירורים על הסילאן. לצקת את יתר הבלילה וליישר. לזלף עוד סילאן. ולפזר מעל את מחצית הפירורים השניה. אופים כ-50 דקות בחום 175. תהנו.

pirge

New member
שבלולי גבינה

שבלולי גבינה מקור: פירגה. כמות: 30 שבלולים די גדולים. בצק: מרגרינה רכה מיכל יוגורט ביו או שמנת חמוצה 2 כוסות קמח ולהוסיף אחרי תחילת הלישה –עוד כחצי כוס ולא יותר. מיד לחלק ל-3 וכל חלק לרדד לעלה, על שיש מקומח. לרדד להוסיף מעט קמח בזמן הרידוד. מלית: 2 מארזי גבינה "טוב טעם" = 500 גרם. 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (אבקה) מעט יוגורט כ-2 כפות. 2\1 כוס סוכר או יותר. אפשר להוסיף קינמון וצימוקים או קליפת לימון המלית יוצאת סמיכה. לחלק את המלית ל-3 למרוח בנדיבות על העלים ולגלגל לכרוכית. לחתוך לפרוסות עבות – 2 ס"מ לפרוסה. להניח על ניר אפיה במרווחים כשהמלית כלפי מעלה. כלומר ל"השכיב" את הפרוסות בצורת שבלול. (ראו תמונה) לאפות בחום 175 עד שמזהיב ונוטה לחום. (לא לאפות יותר מ-30 דקות) עוגיות גבינה לא משחימים,אחרת לא מרגישים את טעם הגבינה. תהנו

pirge

New member
מאפה פטריות בטוב טעם

מאפה פטריות בטוב- טעם מאת:פירגה 2 סלסלות פטריות חצויות או קופסה גדולה ללא נוזלים-מסוננת 2 בצלים בינוניים חצויים--פרוסים דק מטגנים ביחד ב-5 כפות שמן קנולה עד שאין נוזלים מוסיפים: 4 ביצים 2\1 כוס קמח גבינה טוב טעם מיכל שמנת או יוגורט 50 גרם גבינה צהובה מגוררת מלח,פלפל שחור ואגוז מוסקט משמנים תבנית עגולה 24 יוצקים את הבלילה מגררים גבינה צהובה נוספת מעל למאפה - לא חובה מזרזפים מעט פפריקה מתוקה אופים כ-45 דקות בחום 175. תהנו

pirge

New member
מאפה כרובית בטוב -טעם

13:44 | 04/04/06 פשטידת כרובית בטוב טעם ו pirge ו פשטידת כרובית עשירה בגבינות ------ מומלץ. לפני שמתחילים--- מכניסים לקערה ג ד ו ל ה את הכרובית. מוסיפים כוס מים מהברז --מכסים בנילון ---מכניסים למיקרו ומפעילים ל-10 דקות. מוציאים מהמיקרו ומסננים. חותכים את הכרובית לפרחים יותר קטנים .אישית, אוהבת פרחים די גדולים. כל אחד יכול לחתוך כמו שהוא אוהב. מכניסים את הכרובית לקערה גדולה. להוסיף לקערה: 2 בצלים חצויים ופרוסים - מטוגנים ב-3 כפות שמן קנולה. 5 ביצים טרופות מעט במזלג. כוס קמח רגיל 2 כפות פירורי לחם 2\1 שקית אבקת אפיה רבע כוס שמן - אפשר פחות. להוסיף גם : 100 150 גרם גבינה צהובה מגוררת-איזה שאתם רוצים. להוסיף גם: חבילה גבינה "טוב טעם" מפוררת . או "פטינה" 200 גרם. להוסיף קורט אגוז מוסקט, מלח,פלפל שחור ופפריקה אדומה מתוקה. בוחשים בעדינות ----------- טועמים ומשפרים טעם. אופים בחום 175 מעלות כ-45 דקות או עד לצבע זהוב חומי. לאפות בתבנית עגולה גדולה משומנת או מלבנית. 31X27עמוקה. תוסיפו 2 כפות פירורי לחם על התבנית המשומנת, ואז תיצקו את הבלילה. תהנו.

pirge

New member
"קוגל"אטריות מלוח או מתוק

10:18 | 26/12/04 מתכון: פשטידת אטריות וקינמון מתוקהו limim ו "קוגלים" שאני מכינה........ חב` אטריות רחבות - לבשל ולסנן (500 גרם) 2 שמנת חמוצה 3 ביצים אפשר עד 5 ביצים 1 גבינה לבנה "טוב טעם" ריבוע גבינה פטה של 200 גרם חצי כוס גבינה מגוררת צהובה שיש בית 2-3 כפות קמח תופח מלח ופלפל ועשבי תיבול לטעם רבע חבילה מרגרינה מומסת כדי לצקת על הקוגל לפני האפיה. מעט פירורי לחם לפיזור על הפשטידה. ערבב את האטריות המסוננות עם יתר החומרים לסדר בתבנית עגולה 26 משומנת. לצקת את המרגרינה המומסת באופן שווה לפזר פירורי לחם ולאפות בחום 175 עד לצבע חום. אותו דבר אני מכינה קוגל מתוק: שמה גבינות כ-400 גרם) כמו לבנה 5% וקוטג' ו"טוב טעם" ושמנת חמוצה וביצים מוסיפה כוס סוכר חום וקינמון לטעם----- צימוקים ואפשר גם אגוזים\\שקדים\\צנובר כדאי להוסיף 2 כפות סילאן או דבש או קונפיטורה אדומה לצבע יפה של הקוגל. תהנו

סומסום6

New member
פירגה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

נכון שכבר ציינתי שאני מעריצה שלך פה??? ושכל התבשילים שלך מככבים אצלי במטבח...??? אז בא לי שוב לברך אותך..על כך.. שאת תמיד מוצאת מקום להתייחס .... ועושה הכל מהלב. והצבע האדום התאים לך בול <ורצוי שישאר עלייך> כי אין כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה!! תבוא עליך הברכה (ולא אני לא הגזמתי) שבת שלום..

pirge

New member
בכיף והנאה גדולה../images/Emo25.gifשבת../images/Emo39.gifשלום

פירגה יקירתי../images/Emo140.gifממש דברים טובים

וטעימים הבאת לנו תודה רבהההההה שבת יפה מתוקה וטובה לך לכם

למעלה