גבינת חלומי...

גבינת חלומי...

יש לי הרבה ממנה... ואני לא ממש יודעת מה לעשות איתה.. כל מתכון יתקבל בברכה. תודה(-:

beagle

New member
אוי, אני אוהבת גבינת חלומי.

במיוחד את אלה שעושים על שיפודים, מטוגן לדעתי...? אבל אני לא יודעת מה עושים עם זה, אז אני מצטרפת לבקשה.

droli

New member
גבינת חלומי מטוגנת

כוס פרורי גריסיני חצי כוס אגוזי קשיו קלוי גרוס חלומי חתוך לפרוסות דקות - רצוי להשרות להוציא את המליחות מערבבים ביצה + כף שמן + כף מים טובלים את החלומי בתערובת הביצה ואז בפרורי לחם + קשיו ווואאאלה.

אורקה

New member
שיפודי חלומי

התגלגלה לידי חוברת מתכונים של גבינת חלומי בלבד הישר מקפריסין ובין היתר מצאתי את המתכון של השיפודים : חומרים גבינת חלומי חתוכה לקוביות 1 פלפל (מכל צבע) 1 בצל סגול פטריות טריות למשרה שמן זית 1 שן שום טימין, אורגנו, רוזמרין, מנטה, פטרוזיליה, מיץ לימון (במתכון כתוב ליים) פלפל שחור. אופן ההכנה לחתוך את הפלפל והבצל לקוביות (בגודל קוביות החלומי),לקצוץ את עשבי התיבול והשום ולערבב עם השמן, הלימון ופלפל שחור, לשפוך על קוביות הגבינה לכסות ולהניח 24 שעות במקרר, לשים על שיפודים לפי הסדר, פטריות, בצל, פלפל, חלומי, לחזור על הסדר ולסיים בפטריה, לשים על הגריל לסובב עד שמוכן. (ואת כל זה הייתי צריכה לתרגם מאנגלית בשעה כה מאוחרת).

אורקה

New member
אומלט חלומי

אצלנו בבית דוקא אוהבים את המתכון הפשוט הזה של חביתת חלומי. שזאת בסך הכל חביתה שעליה מפזרים גבינת חלומי מגוררת מקפלים לחצי וממשיכים על אש נמוכה עוד כמה דקות עד שמוכן. (גם מתכון זה לקוח מתוך החוברת).

אמירה

New member
אורקה, המשאית של המדליות בשער

תתני לה להכנס, אני כבר אין לי שיניים מרוב שנשברו מהאנגלית, ובבקשה, הכל בצחוק, לא להעלב ממני....

אורקה

New member
אמירההההה.....

שאני אעלב? (עם אצבע על החזה ובמבטא פולני כבד)

אורקה

New member
אמירה darling

גם אני,גם אני , :) אולי כי שתינו מאותו הכפר (כמעט...)

אמירה

New member
תגידי, אורקה, יש עדיין מה לראות

שם? כי כל מה שאני זוכרת הוא מלפני המון שנים.....

אורקה

New member
יש עדיין מה לראות

הטבע נשאר (פחות או יותר) בחורף עדיין מאד יפה אך כמו בכל מקום הכל ממוסחר, קשה לקבל את השינויים אך זה צו השעה... למה לא היית המון שנים? (מאד יפה שם, ``אצלכם``) את מוזמנת כשאת קופצת לביקור.

אורקה

New member
אמא מה קרה?

קיבלת את המחשב בחזרה? מתחשב בך האיש. אבל אני חייבת לפרוש. מתה מעייפות ןחוץ מזה אנחנו מדברות על הכל רק לא על אוכל, עוד יעיפו אותנו מהפורום... לילה טוב :)

למעלה