גבינות בטעמים

גבינות בטעמים

היי! גבינות בטעמים זה לא דבר חדש... אבל שמתי לב שלאחרונה תנובה יצאה בליין של גבינות לבנות בטעמים. בצל מטוגן. קוטג' שום וכו'... תכלס זה לא כזה קשה לעשות את זה לבד גם. מוסיפים אבקת שום ויש גבינת שום. אפשר להוסיף פפריקה ולקצוץ בצל ויש לך ... המממ... גבינה הונגרית
להוסיף כורכום וכמון ויש לך הממ ... גבינה מזרחית. להוסיף אורגנו ... גבינה איטלקית. יש לכם עוד רעיונות קטנים שעושים את כל ההבדל?

נירהמ1

New member
הנה כמה אפשרויות טעימות-טעימות

1. הייתי שמה עשבי תיבול כמו עירית, או פטרוזיליה ושום כתוש טרי ומעט שמן זית ופלפל שחור גרוס (הטעם נפלא). 2. אפשר לשים שום ירוק (רק הגבעולים הירוקים - נמכר בשווקים לקראת אמצע פברואר), פלפל שחור גרוס, קצת שמנת חמוצה ומעט שמן זית (טעים להפליא). 3. אפשר להוסיף בצל ירוק ופלפל שחור גרוס ומעט שמן זית (יוצא טעים-טעים). 4. אפשר להוסיף שום כתוש, בזיליקום ירוק או אדום (האדום נפלא), מעט שמנת חמיוצה, שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס (טעם בלתי נשכח). 5. אפשר להוסיף מעט סלמון מעושן, פלפל שחור גרוס ושמן זית (מעולה). 6. עם פפריקה הונגרית, מעט שמן זית, או 25 גר' חמאה, פלפל שחור גרוס ובצל ירוק. 7. אפשר להוסיף זיתים קצוצים (לא טבעות זיתים - אין להן טעם. פשוט "לקלף" את בשר הזית מהגלעין), שמנת חמוצה, מעט שמן זית ויש לך גבינת זיתים טובה יותר מהגבינות המשווקות, והכי חשוב בלי חומרי שימור ומעבים למיניהם! (צריך קודם לבדוק שהגבינה שקונים לא מכילה חומרי שימור ומעבים). אפשר להוסיף עוד... ועוד... אין סוף טעמים, כיד הדמיון הטובה על המכין.
ועל החיסכון הרב במחיר כבר דיברנו? - למשפחות מסויימות לקנות גבינת זיתים, גבינה עם סלמון, או סתם גבינה עם עשבי תיבול, היא רק חלום באספמיא. תוסיף לזה ביצים קשות למחצה, או חביתה, עין, או כל ביצה אחרת, סלט, לחם טוב, ויש לך ארוחה נפלאה בכלום עבודה ובמחיר שפוי ושווה לכל נפש.
תיהני/ה,

אחלה

בהחלט חיסכון
מנסיון זה יוצא יותר טעים. יצא לי לאכול למשל את הגבינות הלבנות הללו שיצאו לאחרונה (בטעם בצל מטוגן,ובטעם תבליני גינה) וזה פשוט בזבוז לקנות אותן ! המתכונים שציינת כאן למשל יוצאים הרבה יותר טעימים. זולים. וללא חומר משמר!!!

רומנteaת

New member
אמא שלי עושה ככה:

מוסיפה לחבילת גבינה כף גדושה מיונז כפית חרדל מלפפון חמוץ ועגבניה קצוצים הכי הכי דקיק שאפשר מלח ופלפל שחור.

רומנteaת

New member
אני באופן אישי

פחות אוהבת את החרדל, אבל מיונז מאוד מעדן ומשפר טעם של גבינות וקוטג' אם רוצים להפוך אותם למטבלים. אני למשל מערבבת חבילת קוטג' עם כף מיונז ומוסיפה בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה ופלפל לבן ומלח וזה יוצא מעדן.

pirge

New member
גבינות בטעמים לאירוח ונשנושים

גבינות וממרחים לאירוח ולנשנושים לכל שעה מאת:פירגה מהשמים בגבינה כדי לשפר? לרגש? שיהיה קצת אחר? אתם מוזמנים להוסיף בתגובות עוד אופציות.תודה. גבינות: גבינה לבנה שמנה אפשר לקנות במשקל או במקררים החל מ-5% גבינת קוטג' גבינה כחושה כמו כנען או טוב-טעם גבינות עיזים גבינות צהובות קשות גבינות מותכות לבנה גבינה חמוצה אני מכינה לבד בבית ומכינה ממרח/כדורים.ממרח לבנה מגישים עם שמן זית וצנובר קלוי. התוספות לטעם נוסף, לכל ממרח שאתם מכינים: מלח, פלפל שחור, שמן זית/מיונז. אפשר להשתמש בסוג אחד או לשלב מגוון גבינות על מנת לרכך את הגבינות המשולבות,ניתן להוסיף:שמנת,אשל,יוגורט וכו'. את הממרחים כדאי להכין יום לפני האירוח כדי שיספגו את הטעמים. אופציות להוסיף לגבינות: שום שמיר טרי קצוץ ופפריקה אדומה מתוקה לצבע אבוקדו ובצל ירוק וטרי צנובר קלוי,אגוזים ושקדים זיתים מכל הצבעים והסוגים טונה סחוטה משמן ניתן להוסיף אגוזים סלמון קצוץ דק סרדינים פטריות מטוגנות עם בצל ואפשר להוסיף קורט אבקת מרק פטריות עירית מלפפון חמוץ קצוץ קטן גמבה כבושה/חמוצה למשתמשים באבקות מרק ניתן להוסיף אבקת מרק בצל או פטריות פירות יבשים קצוצים קטן בשלל צבעים ירקות טריים קצוצים בשלל צבעים תהנו

למעלה