גבינה חלופית

שםבקור

New member
גבינה חלופית

הי, יש למישהוא\מישהיא מושג באיזו גבינה אני יכול להשתמש כאן בשביל להכין עוגת גבינה אפויה? (במקום הגבינה הלבנה 5% ששמנו בארץ) אישתי אוהבת עוגה אפויה מגבינה רזה ולא את עוגות השמנת. ולא הצלחנו בנתיים למצוא תחליף מקומי לגבינה לבנה. עצות יתקבלו בברכה.
 

Lior keren

New member
תחליף לגבינה 5%

קונים גבינת קוטג' קרים טקסטור ומערבבים ביחס של 1:3 לטובת הגבינה עם סוור קרים. זה יוצא דומה מאד. ליאור מונטראול
 
זה לא בדיוק יוצא אותו הדבר...../images/Emo7.gif

ניסיתי וניסיתי בכל מיני ורסיות (יש לי משפחה חולה על עוגות גבינה)זה לא בדיוק זה, לצערינו....לשמנת יש טעם שונה משל גבינה רזה ובנוסף, קשה לעוגה לתפוח (לעלות) ובכל מקרה אח"כ צונחת לגמרי - ובמקרה הטוב יש פשטידת גבינה/שמנת טעימה... לאמיתו של דבר אני נכנעתי וממש, באמת, ברגע זה הוצאתי מן התנור עוגת גבינה (מתכון של ליאור אדרי לחג השבועות - YNET )עם גבינת שמנת. העוגה עדיין חמה לכן לא יכולה לשלוח לכם "טעימות", אבל עושה רושם לא רע בכלל. ואם מישהי/ו הצליחה כן לאפות עוגת גבינה מוצלחת, כמו בארץ, מן התוצרת המקומית - אשמח מאד לקבל מתכון.
 
farmer cheese- דומה לגבינת כנען

זה מה שכול החברות שלי עושות, קונים FARMER CHEESE שהמרקם שלה הוא קשה כמו כנען הישראלית, לוקחים את הגבינה ומערבבים אותה עם חלב עד שמקבלים עיסה רכה כמו גבינה לבנה ל
 
הנה מה שאני עושה כבר שנים

ובעוגות שלי גם האפויות וגם הקרות זה עובד נפלא. פשוט לוקחת מיכל שמנת חמוצה רגילה חצי קילו כזה, מרפדת מסננת בבד גאזה (מה שנקרא כאן בד גבינות) אשר ניתן להשיג במרכולים. ופשוט שופכת לתוכו את תכולת מיכל השמנת, ונותנת לנוזלים שיפרשו החוצה. מתקבלת שמנת מוצקה כמו גבינה לבנה רכה שאנחנו מכירים. טוב זה לא חמש אחוז.. אבל זה מצליח יופי בעוגות גבינה. שיהיה בתאבון.
 
ממממ... דודה מתוקה - זה רעיון !!

אני עושה את אותו הדבר עם יוגורט בלקני ומקבלת גבינת לבנה נהדרת. אני אנסה. תודה על הטיפ!!! והרי יש גם שמנת 7% פה, אז הגבינה יכולה להיות רזה יותר. משששהו. אוהבת את הרעיון.
 

gozala

New member
../images/Emo127.gif המממ.. נושא הגבינה שוב../images/Emo35.gif|גיטרה

הנושא הזה כבר עלה בפורום ישראלים באוסטרליה ונו"ז, כמו שהדודה הציעה ניתן לסנן. אבל מה הבעיה עם הפילדלפיה לייט? זו לא גבינה לבנה לעוגות?
 
פילדלפיה לייט = 17% שומן !!!!

לעומת גבינות פושטיות כחול לבן שעולות לנו רק 5% - 9% ויחי ההבדל הקטן.... רמז נוסף: נקיפות מצפון... זה למה.
 

gozala

New member
../images/Emo9.gif כמה שמן- ככה טעים../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

ובבצק לא מכניסים שומן? ממילא אין לדבר הזה סוף ואפשר גם לקנות מיכלים של יוגורט ופשוט לסנן אותם ועם זה "לדלל" את השומן. אני לא בטוחה שפילדלפיה לייט זה 17% שומן, אולי יש יותר רזה בסידרה הזו? אני פשוט לא זוכרת.
 
ומה עם הפיגוררררררררה הא????

זה בדיוק שורש הבעיה: שיש לזה סוף וגם טעם ומטרה! אנחנו יודעים בדיוק (אבל בדיוק) מה שאנחנו רוצים: עוגות גבינה כמו בארץ. האם זכור לך הטעם מפעם גוזלה..???
 

Taz Mania

New member
הפיגורה: תעשי ספורט ../images/Emo28.gif

לא יקרה כלום אם תפרדי מהשלט וה TV לטובת שעה של ספורט. Taz
 
השלט אצל הבעל או הילדים....

מסכימה ! צריך לעשות ספורט. עם דגש על הצריך.... חה חה אבל גם תזונה נכונה לא מזיקה לפיגורה.
 
עם הפילדלפיה מתכון בטוח

לעוגות הבטונדה, כאלה שאפשר בשקט להשליך על מישהו בעת צרה. לחיי עוגות הגבינה עם הטעם האמיתי הקליל.
 

alon114

New member
כשאני רעב המצפון שלי לא מתפקד!

אני צריך איזה פילדלפיה 34% כדי לעורר אותו...
 
למעלה