גבינה "חלומי"....שאלה?

mika757

New member
גבינה "חלומי"....שאלה?

קניתי גבינה "חלומי" של "גד" . גבינה טעימה אבל שמעתי שהיא מיוחדת ואפשר לעשות איתה דברים . יש למשהו מתכון?

המתכון הזה לא ברור..

ולא ידעתי איפה לשאול, מקווה שתוכלו לעזור כשהוא אמר שכשהירקות משחימים יש להוסיף את הגבינת חלומי והתבלינים... אז הוא התכוון להוסיף לירקות במחבת? או פשוט להוסיף אותה ככה לירקות ? תודה מראש.

דנטל

New member
באמת לא ברור

אבל במקרה של הגבינה הספציפית הזו זה בטח טעים גם ככה וגם ככה.

silvey

New member
מכיוון שקוראים לסלט הזה "מוקפץ"...

הכוונה שאחרי שמטגנים את הירקות, קרי הפלפלים והקישואים, יש להוסיף למחבת את גבינת החלומי (נראה לי שעדיף לחתוך אותה קודם לקוביות או פרוסות), את התבלינים ולהקפיץ יחד לשילוב הטעמים. בתיאבון!

דנטל

New member
והנה מה עוד אפשר לעשות, לדוגמא

שיפודי חלומי (לקראת אמצע העמוד) סלט עגבניות ירוקות עם גבינת חלומי מטוגנת עם אבוקדו ותפוזים פסטה פרפלה עם בצל מטוגן וגבינת חלומי

mika757

New member
למה לא אכילה?

"אם לא מטגנים או קולים אותה, היא פשוט לא אכילה"

דנטל

New member
לא חושבת שהם מתכוונים שזה לא בריא

אלא שזה סתם לא טעים. נו, זה הרי ענין של טעם. זו גבינה מחלב כבשים שמה שמאפיין אותה הוא שהיא גבינה לטיגון ואפיה. נוהגים להשתמש בה בבישולים ו/או להוסיף לה רטבים או כחלק מסלטים וכריכים. פחות נהוג לאכול אותה כמו שהיא. לאנשים יש נטיה להעדיף מאכלים עם טעם אגרסיבי יותר. הם יגידו שלחלומי בכלל אין טעם והבוטים יגידו "מגעיל". אנשים עם חוש טעם מוגבר יכולים להנות גם ממזונות בעלי טעם עדין. אני מניחה שאת כזו. גם אני, אגב.

mika757

New member
ת'אמת נהנתי לאכול אותה סתם כך...

דרך אגב את מוזמנת להצתרף...

דנטל

New member
אם כבר מספרים את האמת

בחיים לא ניסיתי לאכול אותה סתם כך. בפעמים היחידות שנתקלתי בה היא היתה בתוך סלט. זה בהחלט משהו שאני צריכה לבדוק. כרגע, הראשון ברשימה "דברים שצריך לבדוק" נמצא מילקי תות. אני, אמנם, שונאת מילקי, אבל את התות חייבת לטעום.

rona43

New member
גבינת חלומי

לחתוך לרבועים בינוניים גובה חצי ס"מ, לטבול בקמח, ביצה ופרורי לחם ולטגן משני הצדדים.... יוצא מעולה

למעלה