גביית תשלום

savil

New member
גביית תשלום

שלום אני חדש מוכר חדש באי ביי אף םעם לא מכרתי קודם פירסמתי מוצר ויש לקוח שרוצה שאני אשלח לו תשלום לחשבון פאי פאל שלו אני צריך עזרה בתהליך עד עכשיו רק קניתי ולא מכרתי מוצרים תודה מראש שגיא

savil

New member
אני צריך עזרה דחוף

אפילו טלפונית 0547801993 תודה

ozitex

New member
אחרי הרכישה

אתה נכנס לפייפל. request money create invoice

panayotiss

New member
למה הוא לא יכול ללחוץ על כפתור pay now

עשית לו איזה הנחה כלשהיא שאתה צריך לשלוח לו חשבונית מיוחדת?

savil

New member
לא הבנתי

יש לי לקוח שרוצנ לקנות הוא ביקש שאני אשלח לו חיוב למייל שלו אני נכנס בפאי פאללRequest Money זה מראה לי .Confirm your email address

panayotiss

New member
תאשר את האימייל ומשם תמשיך איך שעוזי

כתב לך. ראיתי לאחרונה שהם מבקשים לאשר אימייל, זה רק בדרך ליעד שלך.

savil

New member
הם לא שלחו לי שום אישור למייל שלי

זה מה שכתוב לי Step 1. Go to your email We sent an email to:.Step 2: Click The Activate Button Click the Activate button in the email and log in to PayPal. Click here if the button does not appear in the email.Step 3. Enter your password. You will be asked to enter your password. You will need your password every time you use PayPal אני קצת מבולבל לפני זה לא היו לי מכירות המוצר שאני מוכר גם במכרז וגם מכירה רגילה כרגע כאשר אני נכנס למוצר יש רק מכירה פומבית ומופיע שמכרתי שני מוצרים איך אני מחייב את הלקוח תודה

ozitex

New member
קרא כאן

Log in to your PayPal account. Click Profile. Click Email. Choose an email address and click Confirm. We’ll send an email to that address. Open the email, and click the link to confirm your address. You will automatically return to the PayPal site where you will be asked to enter your password. If the link doesn’t work, there’s another way to confirm your email address. To request a confirmation code by mail: Log in to your PayPal account. Click Security Center at the top of the page. Click How we help protect sellers under Selling Safely. Click confirmed address. Click visit Alternate Address Confirmation. Select the address where we should send the confirmation code, or click Add a New Address. Follow the instructions.

ozitex

New member
מעניין

היום מישהו רכש מוצר באיביי אבל דרך פייפל. המכירה בכלל לא נראית באיביי אבל הביצוע כולו נראה בפייפל. פעם ראשונה שאני רואה שמישהו עושה דבר כזה.

savil

New member
תבין אני חדש

אני חדש במכירות באי ביי כתוב ליכך בפרוט חשבון שלי באי ביי Selling totals Current Listed 2 Will sell 2 Bids 8 Amount $72.99 אבל לא קיבלתי מאף אחת כסף רק לקוח אחת עם רייטינג טוב רוצה שאני אשלח לו חיוב לפאיי פאל שלו מבקש עזרה

savil

New member
אני גם לא יודע איך שולחים היוב לחשבון הלקוח

זקוק לעזרה תודה

ozitex

New member
אוקיי. המכירה שלך עדיין לא הסתיימה

ולכן כתוב will sell. כשהמכירה תסתיים, אתה מסתכל ברשימת ה-sold שלך. מימים בתפריט הגלילה תהיה לך אפשרות send invoiceוכשאתה תלחץ על האפשרות הזאת תוכל לשלוח חשבונית לתשלום ללקוח הזוכה. בשלב הנוכחי חכה עד שהמכירה תסתיים.

savil

New member
כלומר ברגע שתסתיים המכירה פומבית אוטומטית

אוכל לשלוח חיוב לאנשים שמעוניינים לקנות וזכו במכרז למה נעלם לי מהמודעות סעיף קנה עכשיו

ozitex

New member
כן

ברגע שמישהו שם ביד על המוצר האפשרות של קנה עכשיו מסתיימת.

savil

New member
קודם כול תודה על העזרה עוד שאלה

יש לי לקוח שרוצה לקנות הוא מבקש שאני אשלח לו חיוב ואני לא מצליח לעשות זאת פאי פאל כותבים כך For your security, PayPal asks that you confirm your email address. Step 1. Go to your email We sent an email to: .Step 2: Click The Activate Button Click the Activate button in the email and log in to PayPal. Click here if the button does not appear in the email.Step 3. Enter your password. You will be asked to enter your password. You will need your password every time you use PayPal מה אני צריך לעשות

savil

New member
הם אמורים לשלוח לי משהו למייל

אני לא קבלתי כלום מה עושים עכשיו

ozitex

New member
אנגלית אתה יודע?

כי אם לא תהיה לך בעיה בעתיד אם תרצה למכור. בכל מקרה, קיבלת מייל מפייפל. כנס למייל שלך, לחץ על לחיץ ההפעלה וכנס לפייפל דרך הלחיץ. שם משתמש ןסיסמא נדרשים.

למעלה