ג'בטה מושקעת...

ג'בטה מושקעת...

האלו האלו. בערך בעוד שעה וחצי אני צריך לצאת לדרך לעבודה במרכז, והייתי שמח לקבל מכם המלצה מה בדיוק אפשר להכין מהג'בטה של נ"ק? פעם קודמת הכנתי עם גבינה לבנה ופרוסות דקיקות של מלפפון ועגבניה, היום חשבתי לקחת יותר לכיוון של חזה עוף וחרדל :) יש לכם המלצה מה לשים/איך כדי שיצא חבל על הזמן? חוצמזה - אין לי יותר מדי זמן אז צ'ופ צ'ופ כן? :)

leale1

New member
רעיון לפעם הבאה

פשוט יצאת כבר לדרך ..... הבת שלי אוהבת ג'בטות מושקעות (המכילות הרבה שכבות ...) למשל: שכבה ראשונה - חומוס חריף, מעל - פרוסות נקניק או פסטרמה, מעל - רצועות של חסה, ומעל - פרוסות מלפפון, מעל - פרוסות עגבניות שרי, מעל - זתים שחורים ואפשר עוד לגוון כיד הדמיון ........... אין ספק - שזה מפנק ברמות !!!!!!!!!

הממם תודה!

למרות שאני קצת חושש לשים חומוס בסנדביץ שימתין מספר שעות... אולי יש אנשים עם המלצות למילואים איכותיים לסנדביצ'ים?

גם אני גיליתי את נפלאות הג'בטה

שמהווה פיתרון מצויין לעבודה ויכולה לתפקד בתור ארוחה מלאה. המילוי החביב עלי הוא סלמון מעושן, שזה דבר שלא כולם אוהבים אבל אני ממליצה בחום. אני נוהגת למרוח את הג'בטה בשמנת טופו (מי שלא אלרגי יכול להשתמש בגבינת שמנת אמיתית), מוסיפה עלה של חסה, סלמון, בצל ירוק ומוסיפה כמה טיפות לימון לטעם. גם אני אשמח לשמוע על רעיונות אחרים (מזינים) למילויים לג'בטה, זה אחלה פיתרון כשאין לי זמן לבשל לפני העבודה...

או קיי, פעם זה היה ה- סנדבוויץ'

טוב, בעצם יש פה רעיונות ל3. הראשון, אבוקדו, גבינת מוצרלה ועגבניה. יוצא מממששש טעים השני, סנדביץ' פסטרמה עם חסה חומוס ועגבניה. והשלישי, חביתה גבינת שמנת (או לבנה לדיאטנים) עגבניה וחסה. אני מתגעגעת לסנדביצ'ים מושקעים

יעל666

New member
מה זה נ"ק? האם נטול קמח?

זה משהו שאתה קונה מוכן, או מכין בעצמך? אשמח לדעת ותודה

Reznik

New member
נ"ק - נטורל קייק

חנות שיש לה כמה סניפים בארץ המוכרים מוצרים נטולי גלוטן.

נועית7

New member
הלחמניות של נ"ק בתור סנדביץ'

למרות שהן נשארות במצב סביר אחרי כמה שעות, אני אישית צריכה לשים בהן משהו עם טעם דומיננטי כדי שהסנדביץ ממש יהיה לי טעים, והמלצתי היא: פסטו! זה אדיר, זה ממש נותן טעם חזק. בתוספת גבינה בולגרית ועגבניה, ואני מחסלת כבר בהפסקה הראשונה...

מסכימה בהחלט!

אמא שלי מכינה לי כל יום סנדוויצ'ים מדהימים עם הג'בטות של נ"ק.. והפסטו, איך לא, מוסיף לכל דבר! לדוג'- פסטו גבינת ריקוטה גבינה בולגרית עגבניה זייתים כל זה יוצא מושלםםםם!!!! לא יכולה לחכות לטרוף את זה כל יום!!

net the jet

New member
פלפלים קלויים\חצילים קלויים עם כמה

עלי בזיליקום כתוספת-יאמי! או עגבניה פרוסה, עליה זיתים פרוסים וקצת בזיליקום

למעלה