גבות..

SwisaGirl

New member
גבות..

מישהי כבר עשתה אצל קוסמטיקאית?! זה כואב? ואיך היא עושה עם איזה חומרים.. אני מתלבטת אם לעשות כי לבד אין לי כוח אז אני ישמח לשמוע תגובות ביי-ביי

ללא נושא

זה ממש לא כואב, מתרגלים, זה הולך יותר מהר בחוט מאשר בפינצטה, וזה גם יוצא ממש יפה! זה שווה את זה..

SwisaGirl

New member
אז.. אני יעשה../images/Emo13.gif

לפני התחלת השנה.. צריך איזה שינוי.. תודה רבה (רבה?!) ביי

p r u d e n s

New member
../images/Emo176.gif

כן תשאלי את הקוסמטיקאית אם היא יכולה לסדר לך את זה בשעווה קוסמטיקאית טובה יכולה לסדר גבות בשעווה. זה הכי טוב ככה, אולי זה ממש כואב בהתחלה אבל לפחות זה כל הכאב במכה אחת ולא אחד אחד

babygrl

New member
חח אני משערת

שרב מי שעושה גבות אז עושה אצל קוסמטיקאית.. אוקי באמצע זה לא כל כך כואב אולי קצת בהתחלה וצדדים זה די כואב אולי בגלל שלא עושים שם הרבה.. אין יותר מדי חומרים אפשר לעשות עם פינצטה (?!?!? ככה כותבים..) חוט ושעווה.. בכל מצב זה אותה תחושה חוץ מזה ששעווה יכול לעשות כוויות למי שלא יודעת איך משתמשים ופינצטה זה לוקח שנים.. הכי עדיף זה חוט.. אבל זה לא מדויק במיוחד.. אל תעשי לבד את לא תוכלי לעשות לעצמך מדוייק..

MiTzi Miau

New member
עצה שלי.. ../images/Emo181.gif

למרות שבחיים לא הלכתי לקוסמטיקאית, אני עושה לעצמי.. [יוצא יפה כולם חושבים שאני עושה אצל אשת מקצוע..] לכי פעם ראשונה אל מישהי, רצוי קוסמטיקאית שלא יקרה שיצא לך צורה מזעזעת שתעשה לך צורה [אני נתתי לאמא שלי] ואח"כ פשוט תנקי כל כמה ימים את השערות שצומחות חזרה. חוסך זמן, לדוגמה אני לא מוצאת זמן ללכת לקוסמטיקאית מניקוריסטית והכל..

Roniii

New member
וואו, עצה מעולה../images/Emo9.gif

אני אזכור אם פעם ארצה לעשות גבות, למרות שנראה לי שהכי יפה זה טבעי

MiTzi Miau

New member
תלוי למי ../images/Emo181.gif

אני מכירה כאלה שבלי לעשות גבות הן נראות כמו איש המערות מזל שלי שנולדתי עם צורה לגבות ככה שרק היה צריך לנקות...

אני עושה גבות אצל קוסמיטקאית בפיצנט

בפינצטה וזה בכלל לא כואב,אולי קצת קצת קצת אבל זה לא רציני (ולי כל דבר קטן כואב..)

MiTzi Miau

New member
אני כזאת עצלנית.. ../images/Emo181.gif

יש לי סף כאב גבוה אבל אני עצלנית בצורה מטורפת! אני עושה גבות פעם ב.. ואז יש לי מלא להוריד וזה כואב. מזה שרומז לי ללכת לעשות עכשיו.

Stripperella

New member
אמממ... אני עושה.....

אני הולכת לקוסמטיקאית לעשות גבות פעם ב.... מתי שאני הולכת היא עושה או בחוט או בפינצטה (תלוי למי אני הולכת) וזה קצת כואב.....אבל עובר מהר.... ואחר כך אחרי שהקוסמטיקאית עושה לי צורה אני מסדרת לבד אותן עם פינצטה...... אם את הולכת לעשות אז אני מאחלת לך בהצלחה והעיקר שתציאי מרוצה!

למעלה