גבות!!!!!!!!

הילה jjj

New member
גבות!!!!!!!!

טוב רציתי לדבר איתכם לגבי גבות..... הדבר הכי יפה לדעתי זה גבות ארוכות...זה פשוט מדהים...ארוכות סטייל כמו ענבר מ"משחק החיים" אבל הבעיה היא שמי שלא נולדב עם גבות עבות ושעירות לא יכולה להגיע לתוצאה כזאת אף פעם-אלא אם כן תצייר... אני חלק מאלו שלא נולדו ככה ואני מאוד אוהבת את זה יש משהו שאני יכולה לעשות...? וד"א הגבות הכי יפות לדעתי אם של אילנית לוי......אים מדהימות פשוט!!!

הילה jjj

New member
ולשם ההמחשה

וד"א אילנית אופרה במוצרי חברת "מייבלין" ניו יורק. הפנים של אילנית אופרו במייק-אפ קלאסי "טרו אילוז'ן" בגוון בז'; קונסילר "גרייט וור" (מס' 03); פודרה "טרו אילוז'ן" בגוון מוזהב (מס' 031) וסומק "בראש בלאש" בגוון "סיארה סאנד". העיניים אופרו במסקרה "ווליום אקספרס" לעיבוי בגוון חום-כהה; צללית בקרם "קול אפקט" (מס' 04); צללית באבקה "נטורל אקסנט" (מס' 66); עיפרון עיניים "אקספרט אייז" בגוון חום ואייליינר "ליינר אקספרס" בגוון חום. השפתיים אופרו בשפתון לחות "מויסטור ויפ" (מס' 21/321) ו"ליפ פוליש", ליפ-גלוס לברק וצבע (מס' 11).

Saucy Girl

New member
לדעתי זה זוועה הגבות האלה.

כמו שני משולשים הפוכים. זאת הבעת פנים קרה כזאת, מראה רשע.

הילה jjj

New member
זה מדהים פשוט...גם ארוכות

וגם עבות..... רואים בתמונה שהגבות שלה מודגשות וזה ברור...אבל העיצוב והצורה... חלוםם,היא בכלל מדהימה

tofy

New member
אמ...לא

הגבות פה קיצוניות מידיי לטעמי ולא מעודנות ובקשר לגבות...אלי ההפך ממך אין לי כמעט גבות,הן בהירות נורא ובקושי צומחות הצורה שלהן טבעית יפה ואם אני אטלוש שיערה הסיכוי שהיא תצמח חזרה קלוש מאוד כך שאני גם לא מנסה להתעסק עם זה.... מה שכן, לפעמים מוסיפה צללית טיפה כהה יותר מהצבע הטבעי שלי (כי גם הן דלילות מעט) אני חושבת שגבות צריכות להיות עדינות ולא שפיציות כמו בתמונה הזו לא יודעת...זה מוגזם!

KerenWelling

New member
אוי יואי יואי זוועה לעיניים יאקקקקק

לפי דעתי הגבות האלה ממש ממש מזעזעות ותאמיני לי שאת לא רוצה כאלהההה

בתור מישהי שמכירה את אילנית אישית

אני יכולה לומר שהגבות שלה באמת מעוצבות יפה ואגב הם יפות תמיד גם בלי הדגשה מיותרת..אפילו יותר יפות בלי הדגשה. והיא התחילה לעשות גבות אצל קוסמטיקאי חמוד אצלנו בעיר לפני מס' שנים והוא זה שעיצב לה את הסגנון הזה..ומאז היא נשארה איתם. את האמת הסגנון גבות הזה לא מתאים לכל אחת.. לי לפחות זה לא יתאים זה מאוד תלוי במבנה הפנים..

הקוסמטיקאי הזה הוא במקרה זה מסלון

תהילה??? שכחתי איך קוראים לו אבל הוא מצויין...הייתי אצלו פעם אחת והוא נהדר עשה לי עם שעווה חמה וגזר עם מספרים את הגבות..עבודה ממש מקצועית..לקח לי 50 ש"ח את חיפאית בטח את מכירה אותו

למעלה