גבול של אהבה

גבול של אהבה

למה היסחפות ? אולי אני מגזימה בערך של האהבה ואלי אני עוד לא בטוחה מה הפירוש. אני שונאת להיות קיטשית אבל יש רגשות שפשוט סוחפים אותך מבפנים ואתה לא מסוגל לעצור בעדם. תכף אני הופכת את הכול לקצת יותר ברור... חבר שלי עכשיו בירושליים. חבר חדש - עוד מעט שבוע יחד, אבל אני מכירה אותו כבר שנה ולפני זה היינו ידידים טובים. אתמול הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואני יודעת שגם אני אוהבת אותו וגם אמרתי לו את זה. אני חושבת עליו כל הזמן, רוצה להיות איתו ואני מפחדת שאני הולכת מהר מדי. נשבית מהר מדי בקסמים של האהבה. אני גם מפחדת לחנוק אותו מרוב אהבה, מרוב רצון להיות איתו ולשמוע אותו כל הזמן. הוא גם בצבא, אז אני מתגעגעת אליו כל השבוע ואז בסוף שבוע כשהוא לא איתי אני כועסת - כמו היום למשל. אני לא רגילה למצב הזה ואני גם הכי מפחדת להיפגע בסוף ואין לי מושג אם זה כזה נורמלי או שזאת רק אני מתנהגת כמו עלוקה מטורפת... אני רוצה לשמוע דעה אובייקטיבית, אז מה אתם חושבים ? מה בעצם הגבול של האהבה ???

מתח

New member
הגבול של האהבה הוא הגבול של ההשפלה.

זה ברור, לא? תראי, אם הבן-אדם באמת אוהב אותך, לא תעשי משהו שבאמת יעבור את הגבול, אלא אם תתקשרי אליו 5 פעמים כל יום, תתקשרי למג``ד כדי להשיג לו הקלות, תמכרי עציצים בכרמל בשביל לממן לו את הוופלות בשקם, ותתחילי לשלוח מכתבי איום לערבים, שלא יעזו להתקרב לאיזור שהוא מוצב בו או משהו. טוב, הגזמתי, אבל את מבינה את הנקודה. אם בסופי שבוע באמת יש לו סיבה טובה לא להיות איתך (כמו - אין לו איפה לישון בתל-אביב), אז בסדר. תארגנו משהו, תסתדרו עם זה. אם זה שמדי פעם הוא רוצה להיות עם חברים - גם כן בסדר. אבל אם הוא לא נפגש איתך כמעט בכלל... אני הייתי תוהה בנושא. אני יודע שאם אני הייתי במצב כמו שאת מתארת, הייתי הולך ברגל את המרחק רק בשביל לראות את האהובה.. אבל לפעמים, לא צריך להגזים. וזהו בעצם. רגע, הבנת משהו?

וואו, זה ממש יפה :)

אני מכירה את ההרגשה הזו. את יודעת שאת מאוהבת בו ושהוא מאוהב בך בחזרה אתם מכירים הכי טוב שבעולם את חושבת עליו כל הזמן מתגעגעת אליו רק כדי שתוכלי לנשק אותו, נשיקה כזו, רק של שניכם. אוף, אני מתגעגעת לימי האהבה. מה שכן, אין גבול לאהבה!

פו-הדוב

New member
תגובה לקודאק

קודאק הגבול של האהבה הוא הגבול שאת מציבה לה,זאת אומרת שהגבול שלה הוא הקו האדום שאת מציבה ללעצמך לא לעבור (כגון היסחפות מוגזמת אחרי מישהו ועשיית דברים שלא היית עושה במצב נורמלי).

אבל באהבה אין כזה דבר!!

הרי ההסחפות צריכה לבוא באופן טבעי, ובאהבה יעשו הכל אחד בשביל השני אם הייתי עם מישהו והיינו מאוהבים והכל הייתי עושה הכל הכל הכל בשבילו, ואני יודעת שהוא גם היה עושה ההפך. אוף די עכשיו אני מתגעגעת לחבר לשעבר שלי, בלה!!! :-(

תודה !

רק רציתי להודות לכם על התגובות המעודדות והמשעשעות. לקחתי לתשומת ליבי כל מילה. תודה !!!

למעלה