גבול האינטימיות

EyeSeeYou

New member
גבול האינטימיות

האם ניסיתם לחשוב פעם מהו גבול האינטימיות שלכם עם בן זוג? איפה דברים עוברים את הגבול בין הנחמד, נועז, מגרה לפשוט - מגעיל? הנה מספר פעולות בנאליות שיצא לי לחשוב עליהן בעקבות שיחות שניהלתי בעבר עם אנשים, חשבו האם הייתם מוכנים לשתף בהן בן זוג. 1.להשתמש באותה מברשת שיניים 2.להתנשק איתו אחרי שעשה לך רימינג 3.להתנשק איתו אחרי שירד לך (ואולי אפילו גמרת לו בפה) 4.לחרבן/להשתין כשהוא באותו החדר 5.להשתין לידו (לא עליו) במקלחת (אל תתממו, רבים משתינים במקלחת) 6.לאכול את האוכל שהוא הכין לאחר שהשתין ולא רחץ ידיים 7.ללקק אותו כשהוא חוזר מזיע ואולי קצת מסריח (חדר כושר, או סתם יום חם) 8.לרדת לו לאחר שהרגע יצא מהשירותים יש עוד פעולות רבות...אתם מוזמנים לענות ואולי להוסיף משלכם, זה יהיה מעניין.

1Shir

New member
טוב, אז ככה.

מברשת שיניים - ברור שכן! זה כמעט כמו לשתות מאותו קש, שזה משהו שעושים גם עם מישהו פחות אינטימי. פעם בצבא מישהי שכחה מברשת שיניים, והיא היתה נורא ההפך ממגעילה, אז נתתי לה את שלי... כל ענייני ההשתנה - בהחלט כאן עובר הקו האדום! זה כבר לא נעים לי! לגבי האוכל שהוא נוגע בו בלי לרחוץ ידיים... זו באמת בעיה כי אני משתדלת להיות סטרילית בעניינים האלה, אני אנסה למנוע מראש מצב כזה, אבל אם זה בן זוג קבוע שבישל אני אוכל בכל זאת (כנראה...). ללקק - ברור! תמיד! וכל המזיע הרי זה משובח! לגבי כל עניין הנשיקות, הידיים והלשונות במקומות אינטימיים... בעיקרון אלו דברים שנראה לי שכמעט כולם עושים בקביעות. בדיוק היום יצא לי לחשוב על זה, שבעצם בשעת סקס אני עושה דברים שבשעות הלא חרמניות של היום יראו לי קצת מגעילים אם אני אחשוב עליהם... זה גרם לי קצת לחשוב... אני חושבת שעם בן זוג קבוע אלה דברים טבעיים ובאמת אין גבולות, כל היופי הוא בזה ששום דבר לא מגעיל והכול מושך. אבל מה לגבי בני זוג מזדמנים? קשה לי לענות על זה... אלה דברים שאני כן עושה בדרך כלל, אבל כמו שכתבתי, בדיוק היום התחילו לעלות לי ספקות... אתגרים נוספים: *להתנשק עם בן הזוג אחרי שהוא אכל משהו שמגעיל אותך?(בעיני לא רצוי) *להחליף מסטיק?(רצוי בהחלט) *בן הזוג מרייר עליך בשנתו?(אין לי בעיה עם זה) *ומה בקשר לנוזלי הגמירה של בן הזוג על גופך?(לפעמים נחמד ולפעמים לא ממש
) *כפות הרגליים של בן הזוג?(גם זה תלוי במצב הרוח ובמידת ניקיונן/חוסר נקיונן באותו רגע) *בן זוג מנוזל/חולה/מקיא?(אחד הדברים שמעצבן אותי לשמוע זה "אני לא אתקרב אליו כי אני לא רוצה להידבק". דווקא בשביל המקרים שלא מרגישים טוב יש חברים)

judyr

New member
הנה...

גם לי אין בעייה עם רייור ..... חחחח נוזלי הגמירה... נו טוב ממש אין לי בעיה.... כפות רגלים אני איתך... וכמובן שמסכימה איתך בעניין האחרון...

בוסון

New member
אבל למה לא כתבת...

את דעתך בנושא ומה עשית ומה לא ???? בכל אופן רוב הדברים הם דוחים ביותר.....אולי מברשת השינים היא הכי פחות דוחה ביחס לכל השאר...

judyr

New member
אוקי....

אני מתייחסת לכך שזה עם בן זוג קבוע בלבד
1. לא... 2. כן.... 3. בבדאיייי ואפילו מאוד 4. לא... 5. לא... 6. כן... 7. כן.... 8. כן.... ותכף אני אגיב לתוספת של שיר

ELP

New member
נסיון ודעתי...

1.עשיתי כבר בעבר וממש אין לי בעייה. 2.לא יצא לי, אבל לא נראה לי שגם כאן תהיה בעייה. 3.יצא לי כבר וממש לא נורא, אפילו כייף. 4.עשיתי הרבה פעמים, לא נראה לי דבר רע. 5.את זה עוד לא יצא לי לעשות פשוט המקלחת קטנה, אבל גם עם זה אין לי בעייה, למען האמת לא נראה לי שיש לי בעייה גם עם זה שהצד השני ישתין עליי במקלחת, אחרי הכל זה רק נוזלי גוף, כמובן שאני לא אקבל מזה סיפוק מיני אבל זה לא נראה לי כזה נורא. 6.גם כבר עשיתי, ואין לי בעייה. 7.גם אין לי בעייה. 8.גם עם זה אין לי בעייה...

white star

New member
אינטימיות...

להשתמש באותה מברשת שיניים - כמובן בין כה וכה אני אעשה חיפושים ארכיאולוגיים בפה שלו :) להתנשק איתו אחרי שעשה לך רימינג - במחשבה ראשונה יאק במחשבה שנייה בין כה וכה אם הוא כבר עשה את זה אז זה יהיה ממש מגעיל מצידי לא לרצות להתנשק... להתנשק איתו אחרי שירד לך - כן אין בעיה.לגבי אם גמרתי לו בפה-זה קו אדום שלי.אני לא גומר לאף אחד בפה כמו שאני לא מוכן שיגמרו לי בשלי לחרבן/להשתין כשהוא באותו החדר + להשתין לידו (לא עליו) במקלחת - בשום פנים ואופן לא.קו אדום , עבה וזוהר.כנ"ל לגבי השאלה האחרונה לאכול את האוכל שהוא הכין לאחר שהשתין ולא רחץ ידיים - ברור שכן.בין כה וכה מה שהוא החזיק ביד יהיה אצלי בשלב יותר מאוחר... ללקק אותו כשהוא חוזר מזיע ואולי קצת מסריח - קינקי מדי בשבילי

shirhayam

New member
נה נה בה נה נה...

להשתמש באותה מברשת שיניים
לא חושבת שאוכל אי פעם לעשות את זה.... להתנשק איתו אחרי שעשה לך רימינג
לא נראה לי שיהיה דבר כזה - רימינג אצלי- אתם יודעים מה? - זה לא יקרה - כך ש...) להתנשק איתו אחרי שירד לך (ואולי אפילו גמרת לו בפה)
אין בעיה....ממש אין - זה חלק מהעניין... לחרבן/להשתין כשהוא באותו החדר
להשתין - כן - לחר@!! לא!!!! להשתין לידו (לא עליו) במקלחת (אל תתממו, רבים משתינים במקלחת)
לא ניסיתי - אפשרי.... לאכול את האוכל שהוא הכין לאחר שהשתין ולא רחץ ידיים
נו באמת.... לא!!! ללקק אותו כשהוא חוזר מזיע ואולי קצת מסריח (חדר כושר, או סתם יום חם)
כן כן - במיוחד באמצע הסקס - אפילו חובה....! לרדת לו לאחר שהרגע יצא מהשירותים
לא וזהו להתנשק עם בן הזוג אחרי שהוא אכל משהו שמגעיל אותך?(בעיני לא רצוי)
אם זה בצל - לא!!! ואם זה סתם מגעיל - אז בלי לשון! להחליף מסטיק?(רצוי בהחלט)
כשהיתי צעירה - אולי כן - אבל היום לא! בן הזוג מרייר עליך בשנתו?(אין לי בעיה עם זה)
אין בעיה ומה בקשר לנוזלי הגמירה של בן הזוג על גופך?(לפעמים נחמד ולפעמים לא ממש )
נחמד - תמיד - במיוחד על הבטן כפות הרגליים של בן הזוג? (גם זה תלוי במצב הרוח ובמידת ניקיונן/חוסר נקיונן באותו רגע)
לא נראה לי - לא ניסיתי בן זוג מנוזל/חולה/מקיא? (אחד הדברים שמעצבן אותי לשמוע זה "אני לא אתקרב אליו כי אני לא רוצה להידבק".
דווקא בשביל המקרים שלא מרגישים טוב יש חברים)
אין לי בעיה - נראה לי.... אין לי משהו משלי - חבל ממש יאאאאלה? יאאאלה!!!

טרטרלה

New member
!yay

להשתמש באותה מברשת שיניים
וודאי!
להתנשק איתו אחרי שעשה לך רימינג
וודאי!
להתנשק איתו אחרי שירד לך
וודאי! אחרי גמירה בפה - לא
להשתין כשהוא באותו החדר
וודאי! לחרבן - לא
להשתין לידו במקלחת
וודאי!
לאכול את האוכל שהוא הכין לאחר שהשתין ולא רחץ ידיים
אה... וודאי!
ללקק אותו כשהוא חוזר מזיע ואולי קצת מסריח
וודאי!
לרדת לו לאחר שהרגע יצא מהשירותים
וודאי! כל הנ"ל בתנאי שאני בקשר עם אדם בעל מודעות פעילה להגיינה, שאני כל כך אוהב כך שלא אוכל להגעל ממנו, ולא עם איזה נעל

אור אחר

New member
הבעיה היחידה שלי עם להיות לידו

כשהוא מחרבן היא הריח (וההיפך) ולכן כרגע זה לא בא בחשבון שאר הדברים, מומלצים בחום ואפילו יותר מזה (החלפת תחתונים אחד עם השני אחרי יום עבודה, גמירה בתחתונים והחלפתם אחד עם השני וכו...)

הגבולות הפרוצים שלי...

1.להשתמש באותה מברשת שיניים - אין בעיה 2.להתנשק איתו אחרי שעשה לך רימינג- been there,done that 3. להתנשק איתו אחרי שירד לך (ואולי אפילו גמרת לו בפה)- likewise 4. לחרבן/להשתין כשהוא באותו החדר -לא רצוי לחלוטין 5. להשתין לידו (לא עליו) במקלחת (אל תתממו, רבים משתינים במקלחת)-אין בעיה ואף מחרמן (ואגב,למה לא עליו,אם זה מה שהוא רוצה ?) 6. לאכול את האוכל שהוא הכין לאחר שהשתין ולא רחץ ידיים-רק אם הוא מבשל טוב ! 7.ללקק אותו כשהוא חוזר מזיע ואולי קצת מסריח (חדר כושר, או סתם יום חם)- שלא יתקרבו אליי בלי דיאודורנט. 8.לרדת לה לאחר שהרגע יצאה מהשירותים - been there,done that, ולאחר רענון זכרון קצר, גם לו תקף.

Liroy25

New member
זה לא אינטימיות זה הגיינה!

להתנשק איתו אחרי שהוא ירד לי אין לי בעיה. להשתין לידו במקלחת אין לי בעיה, אבל להתנשק איתו אחרי גמירה בפה או רימינג? אין סיכוי! כשהוא חוזר מזיע מחדר כושר..כשהמרץ עדיין בשרירים שלו..ממממ..לי זה הכי עושה את זה!!

old crow

New member
יא מזעזע אחד ???

יא חבורת מזעזעים ללא גבולות. אני, כמו סומסום, אין לי אלוהים, הכל כן חוץ מהמברשת שניים (מה אני צריך שהיא תקלקל לי את החשמלית אחרי שהשקעתי 500 ג´ובות?).

Liroy25

New member
הבנתי אותך יקירי...

אז מה שאתה בעצם אומר זה שיש מצב לרימינג אחרי החרבון של הבוקר?? כי ככל הזכור לי איתך אין מצב לסקס אחרי העבודה אם אין מקלחת לפני כן.

למעלה