גבולות

Rea Livny

New member
תמונות מהאכלה!!

הפיתונת מאקלותי שלי, מארחת חולדה בוגרת בטרריום: הנחשה גם בטעות חנקה עם החולדה את הכבל חימום..

הוא יכול לאכול את העכבר הזה אבל

אני לא מבין למה לנסות? יש סיכוי רציני שהנחש יקיא את העכבר גם כעבור מספר ימים.

gaichuk

New member
נחשה יפה.

תגיד רע,יש מצב שהחולדה היתה חיה כשנתת אותה לנחשה?

Rea Livny

New member
כאילו..כנס

אחרי שדפקתי בחוץ את החולדה ברצפה אז היא פרפרה כזה..היית גוססת קיצר אז נתתי לה אותה..

gaichuk

New member
ככה חשבתי.

אם אתה כבר חובט את החולדה ברצפה,לפחות תוודא שהיא מתה. גם לא תתעלל בה וגם תהיה יותר בטוח... אגב,בזה שהיא מפרפרת אתה אולי מונע את האפשרות לנשיכה (ואישית אני לא חושב שזה קורה) אבל אתה משאיר לנחשה תגובות אכילה חזקות ו(לדעתי) גם מיותרות.

T0M3R

New member
הכי פשוט

זה לקחת מהזנב ולהפוך את היד מהר לכיוון פינה של שולחן / דלת / מדרכה ככה שזה יפגע באיזור המפרקת / צוואר ככה יש סיכויים גבוהים למוות ודאי ומהיר ללא סבל, חוזרים על זה בעוד 2-3 מכות רצופות ומסיימים אתזה בפחות מ5-6 שניות..

GUYLI9

New member
יאללה! להכניס את זה לשאלות נפוצות

אפשר לקחת את כל שיטות ההריגה-מפריזר עד השפיץ של השולחן ולהכניס את זה לשאלות נפוצות

dreaming h

New member
גבולות

כבר זמן מה שאני נושכת את שפתיי למראה תמונות ההאכלות של הזוחלים שלכם. ברור לי שהזוחלים שלכם ניזונים מבע"ח - מתים או חיים, וברור לי שזה נעשה, ושזה צריך להעשות, ועם כל רצוני התמים והילדותי לעולם צודק, קיבלתי את הגזירה. אבל מכאן ועד להתפעל וממש להנות מההרג, יש גבול. אם אנחנו אוהבים זוחלים, זה אומר שאין לנו ולו טיפת רגש כלפי בע"ח אחרים? כלומר, להציל צפע שלא יידרס זה נורא רומנטי, אבל מה קורה עם ההנאה הזו בחוצות מטריפת עכבר או חולדה?.. אנא מכם... תחזרו לאנושיות...

GUYLI9

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהב אוגרים יותר מנחשים (ששששש... שלא ידעו!)

tal901

New member
טבע.

אני לא חושב שהאנשים פה נהנים מכמות הסבל של הנטרף אלה מחיית המחמד שלהם שעושה מה שהיא אמורה לעשות. ואין שמח ממני אם נחשים היו אוכלים חסה או גזר.

dreaming h

New member
אהלן טל

אני חושבת שאם לא מדובר בהנאה, מדובר בהפרדה מוחצת בין בע"ח אחד למשנהו, ויש כאן אובדן אנושיות בהתלהבות מסצינת הטרף.

למעלה