גבולות

JamesNox

New member
גבולות

״אתה תגיד לי אם אני מגזים, נכון?״ שאלת אותי בשקט. שכבתי חבוק בזרועותיך. חום גופך מפשיר את נפשי. ״אתה תמיד אומר שתגיד. אבל אתה אף פעם לא עוצר אותי. אני צריך לדעת שתעצור אותי אם אני אגזים.״ שתקתי. אני לא רוצה לעצור אותך. אני רוצה שתעשה כרצונך. אני מוסר את עצמי בידיך כמו ספר פתוח. איך זה שאתה לא יודע לקרוא בי? ואם אני אבטיח, אתה תאמין לי? אני אאמין לי? אני אוהב לחשוב שאין שום דבר בעולם שלא אעשה בשבילך. שלא אתן לך. שלא אתן לך לעשות בי. אבל אתה רוצה את מה שאני לא יכול לתת. אני לא יכול ליצור גבולות. אם הייתי יכול, לא היה בי את הצורך הנורא הזה. להפקיד את כולי בידיך. כמו פלסטלינה לשחק בה. כמו כלי למזוג אליו רצונות ותשוקות. לאהוב את הנשיקות שלך זה קל. אני אוהב גם את הכאב שלך. שלי. שלנו. אני נדחק לחיבוק שלך. הגוף שלך נענה למגע. העור שלי מעקצץ. האצבעות שלך גם. ״תגיד לי אם אני מגזים!״ אתה פוקד. באמצע הדרך המשפט נמס לגניחה. ואני שותק.

A לוןA

New member
"אך דבר רק אחד אל תשאל ..."

בפראפראזה על הפרדוקס לקיומו של אלוהים- נשלט טוטאלי יכול להציב גבולות, אם השולט שלו מורה על כך? כתבת נהדר כהרגלך, ג'יימס.

JamesNox

New member
בערך כשהייתי בן עשר

הבנתי שאני לא מאמין באלוהים. בתור ילד במשפחה דתית היית מצפה שזה יביא לאיזשהו משבר, אבל לא. כי לא הפסקתי להאמין. פשוט הבנתי שאף פעם לא הייתה בי אמונה. אבל אולי גם החילוני הכי גמור צריך לסגוד למשהו. (חברי הטוב ג'ק (שהוא קתולי מאמין) אומר שאני סוגד לילדים שלי. וזה לא ממש נכון. אני אוהב אותם בטירוף, אבל זו לא סגידה.) נזירות אמורות להיות כלותיו של ישו. אולי אני בר המזל האנושי הראשון שיום אחד לבש חליפה ובמשרד של שופט קנדי התחתן עם אלוהיו.

אני מבינה אותך. מאוד קשה להפסיק

באמצע. כשלא רוצים לאכזב את השולט.

gidionline80

New member
מנסיוני

אם הוא יסמוך על שיקול דעתך זה יגמר בER זה פיתוי אדיר לשולט שמולו מזוכיסט "אדוק" ולעיתים הוא חייב לדעת לעצור בזמן

JamesNox

New member
זה פחות עניין של מזוכיזם איתי

ויותר עניין של התמסרות טוטאלית. אני רוצה לחשוב שאני לא צריך את הכאב, רק את התחושה שהוא מחזיק בהגה. אם כי בשבועות האחרונים אני מגלה שזה בולשיט. בתור מישהו שלא צריך כאב, אני בהחלט מחפש אותו. והקתרזיס שהוא מביא איתו ממלא לי חור בנשמה. לא להרבה זמן, אבל לוקחים מה שיש בעולם הזה.

JamesNox

New member
אתה צודק, כמובן

יש לי מזל עצום שהוא קונטרול פריק שאוהב אותי. שני אלמנטים חשובים ששומרים אותי בחיים.

למעלה