גבולות

touti

New member
גבולות

מהיום לא משאילה סירים ומכשירים חשמליים כמו שואב אבק איך לומדים להגיד לא, איך???? ואיך עומדים בגבולות החדשים אחרי שהתרגלו להשאיל ממני כל דבר??? לעשות גבולות בחסד, יש דבר כזה????????

emoshe101

New member
כן, יש גבול, אי אפשר לשאול משהו ולקלקל אותו

תוכלי לומר משהו מרומז כמו "בשמחה הייתי משאילה אבל בפעם הקודמת שהשאלתי את השואב אבק הוא חזר מקולקל..." ואם זה לא דברים שמתקלקלים, תוכלי אפילו -בלי בושה- להכין רשימת השאלות המחשב או אפילו בדף על המקרר, וכל פעם שמישהו ירצה לשאול משהו, תמלאי את הפרטים כולל תאריך, ממש כמו ספריה, ואז תהיה לך שליטה על החפצים שלך שמשוטטים בשדות זרים.

touti

New member
זה משפט שאני לעולם לא אגיד

חשבתי על משפט כמו אנחנו לא משאילים מכשירי חשמל יקרים.. או מצרכים כן, סירים לא מטעמי כשרות וכאלה... בכל מקרה איך מפסיקים לתת חלק מהדברים אחרי שהתרגלו לקבל ממני את אותם הדברים???

מתחילים...

לספר סיפורים.למשל שהשואב התקלקל, שהסירים אצל השכנה, שאת בדיוק הבטחת לאמך אחותך סבתך וכו. מצטערת אבל השנה לא אוכל להשאיל כי....וזהו.הם יבינו ויסתדרו. ואז תתחילי את לבקש להשאיל מהם.תראי כמה קל להם לאמר לא ותלמדי מהם.בהצלחה.בלונדה כבר לא משאילה יותר.למדתי גם.

touti

New member
הכי טוב כשיש בעל בבית

כי אז אומרים בעלי לא מרשה וזהו!@

odery

New member
שקרים אפילו לבנים הם לא הדרך

אני הייתי אומרת ``בעקבות אי נעימויות שקרו לנו עם השאלות,החלטנו בצורה גורפת,לא שחלילה ישלנו בעיה או חוסר אמון בכם,אלא בצורה גורפת לא להשאיל,מצטערת``

touti

New member
את המשפט הזה אני מאמצת

קלעת בול למחשבה שלא הצליחה לצאת מהמוח לפה ולמקלדת תודה!

אוקי.גם אני בעקרון נגד שקרים גם

לבנים,א ב ל יש מי שייפגעו מאמירת האמת בפרצוף....כפי שהצעת, שזה הדבר לכאורה הכי קל והכי נכון לעשות,אבל אם זה היה כה פשוט הרי שלא היתה מועלית כאן ה ש א ל ה הנ``ל.

איתן פז

New member
אמרה כאן מישהי חכמה (אנלומוצא תשירשור)

את או אולי אודרי או אור, בכולופן לומשנה מי. "גבולות באהבה ללא גבולות!" אמצתי תשיטה, וזה עובד כמו לגביי ילדים לגבי כל אחד, אתמול נאלצתי להשיב ריקם בקשה של חבר קרוב מאוד לחתימה על ערבות, חשבתי איך להתחמק מזה באלגנטיות ללא פגיעה, נזכרתי בהברקה, ועשיתי את זה על לגימה (גדולה שמקרבת), הוא הבין, לא נפגע, ואנוכי לא חרגתי מגבול. חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל (סתם עלה לי החומוס)

touti

New member
זה אמרה אור../images/Emo140.gif

יפה לך נראה אם אני אעמוד בזה בעצמי יש לי חולשה בלסרב לשכנות נזקקות

odery

New member
|עפעוף ריסים ביישני|אני אמנם חכמה

אך כנראה שזו היתה אור,שגמלה לא חסר.

אiר1

New member
אני אמרתי -

לתת אהבה ללא גבולות ולתת גבולות באהבה. חן חן על המחמאה ואשריי שהדבר כבר סייע בידך.

ציפי81

New member
ועוד איך יש דבר כזה

חסד שפוגע בך אינו חסד. דבר ראשון את מחליטה מה פוגע בך ומה את יכולה לתת, ואז להמשיך הלאה.

למעלה