גבולות הגוף

demultiplexer

New member
גבולות הגוף

רציתי לדעת כמה אפשר לגדול בלי לקחת סטרואידים וכאלו רק ע"י אימונים נכונים ותזונה + שינה. מישהוא מכיר אתר עם תמונות של מפתחי גוף טבעיים לחלוטין בלי הורמונים או סטרואידים כדי שאני אוכל לראות סדרי גודל של אנשים שלא משתמשים בכאלו דברים ? הבנתי שכל מפתחי הגוף המקצוענים משתמשים בהורמונים ותוספים.האם זה בשביל תוצאות מהירות יותר או בגלל שהם הגיעו למגבלות הטבעיות של הגוף ועכשיו הם מנסים לשנות זאת ע"י התערבות הורמונלית או שהם יכלו להגיע לאותם תוצאות גם בלי כל הברדק ? אני מעוניין להגדיל את הגוף שלי ולפתח את השרירים בו אבל אני לא רוצה לגלות יום אחד שנהייתי מפלצת ענקית.הפחד שלי נובע מזה שאני אוהב מאוד את החדר כושר ואני משקיע מלא זמן שם וגם יושן ואוכל טוב ורציתי לדעת האם אני צריך לבדוק כל הזמן היקיפי גוף כדי לדעת מתי לעצור את הגדילה או שהיא תעצר לבד בגלל מגבלות טבעיות ?

אלי ו.

New member
רוב המתאמנים אף פעם לא יהיו ממש

גדולים. מחקרים הראו שרק לכ 20% מהגברים יש את הפוטנציאל לגדול לגדלים ממש רציניים. (בלי סטרואידים) לא, מפתחי הגוף הגדולים שאתה רואה לא היו מגיעים לגדלים שלהם בלי סטרואידים. תפסיק לפחד מלהתנפח. אם זה היה כ"כ קל, היית רואה הרבה אנשים מאוד שריריים בחוף הים. תסתכל בראי, אם אתה מרוצה ואומר "זהו" תוריד קצת מהאוכל או תוסיף אירובי. אם אתה לא במאזן קלורי חיובי, לא תגדל.

אלי

אתה מכיר מתאמן בחדר כושר (טבעי) שמסתכל על הגוף שלו ואומר זהו אני לא רוצה לגדול יותר ? אני לא !

אלי ו.

New member
תראה את השאלה

השאלה היתה: "אני לא רוצה להיות לגדול יותר מדי" וכן, אני מכיר הרבה מתאמנים ש"רק רוצים גוף אתלטי" (אבל רק להגדיל עוד קצת את הידיים והכתפיים, וגם קצת את החזה והרגליים וזהו
)

zoogal

New member
אלי, זהפשוט מדהים כי את המשפט

"תפסיק לפחד מלהתנפח. אם זה היה כ"כ קל, היית רואה הרבה אנשים מאוד שריריים בחוף הים. .." אני נוהג להפנות לאנשים בחדר כושר, כאשר הם מבקשים תוכנית ואומרים "אני רוצה תוכנית קצת להתחזק, אבל לא להתנפח" אזי הואראציה שלי היא אל תדאג אין סיכוי שתתנפח כל כך מהר , דרושה עבודה קשה מאוד לכך.." חשבתי שזה משפט מאוד מקורי (ונכון !! ), ומסתבר שלא.

למעלה